Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

gezmekmiii benim gezme anlayışım artık sadece marketler olduuu

bu arada migrosta aptamil 35.50 herobabay organik kavanoz maması 1 lira bebelac kavonoz mamaıs 89kuruş ilgilenenlere duyrulurrr

anaaam hemen gidip alayım bebelac kavanozu çok tüketiyoz biz sağol canancım:sm_cool:

ayyy canancıımmm,
güzelce git dinlen,
gürültüden uzak,miss gibi,
ha bu arada yavruların yürüteçlerini unutma sakınn,çok kurtarır senii,
ve makinede işi olmayalardan bari koy yavaştan bavuluna,
sonra yıkananlarla yıkanmayanlar karışıyor yaaaww,

tarihçi canım nereye gitmek isterdin,napmak isterdinnn,ilk aklına gelen hayali söylesene?

hymarryim biz kızlardan önce paso gezen tiplerdik ne akdeniz turu kaldı ne karadeniz turu yakınlardaki yerleri saymıyom bile mesela karadenizdeki yaylalar buz gibidir şimdi sessiz miisss acayip dinlenirdik valla bi de ben çeşmeyi çok severim izmire çok yakın oranın gündüzü ayrı güzel gecesi ayrı aaahhh aahh:çok üzgünüm: kızlar biraz uslu olsalardı valla kapcam gitcem ama nerdeeee

canancım,tarihci ve hymarry çok teşekkür ederim...gerçekten moral oldu söyledikleriniz depresyona girmek üzereydim...
takiplerimi özel hastanede yaptırıyorum.drum aynı zamanda devlette de çalışıyo...küveze girme ihtimalleri olduğu için drumla birlikte doğum hastanesinde yapmaya karar verdik..özel hastanede epidural anestezi yapıyorlar.o anestezi uzmanını ayarlayabiliriz belki.bunyem kaldırırsa epidural istiyorumaklinialirimsmile
bu arada kızlarımdan birisi 2190 gr, diğeri 2370gr. haftamda şuanda 35+3 sizce kuveze girerlermi?
asıl önemli olan sonrası yazdıklarınızı takip ediyorum ama cahil cesaretimi bilmem zor gelmiyo banaaklinialirimsmile
inşaallahbende sizin gibi yalnız bakabilirim kızlarıma...kendi düzenimi kurmak istiyorum...yardım alınca ortalık karışıyo gerçekten...
dün valide evi temizledi saolsun ama birkaç eşyanında yeri değişmiş...düzenimin bozulması kötü oluyo...

canım benimm inşallah çoook eğlenir,dinlenirsin inşallah kuzular seni hiiç üzmeden güzel güzel vakit geçirirsin Allah şimdiden içine sindirsin canancım :Saruboceq:

ağzın bal yesin gııııı işallahhh güzel geçer pişman olmadan gelirimmm
anaaam hemen gidip alayım bebelac kavanozu çok tüketiyoz biz sağol canancım:sm_cool:

afiyetle yiyin şekeriimmmm muckkkss

evet canımmm yürüteci unutmamalıyım kurtarıcım olacakk diğer oyuncaklarıda alıcam oyun halısı gibi bişi varya tepesinde oyuncaklar var müzikli onuda alıcam bakalım nasıl olacak herkes gitme diyo çocuklar küçük diyo herkese inat gidiyozzz
sen nereleri hayal ediyon canıım
banada sorsanıza gıııı ayyy bende çok varr

datça olımposss ander yaylasııı bodrummm mardin taş evler ve daha o kadar çokkiiii gezmek gezmekk gezmekkkk

zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

canım maşallah hem haftan iyi hem de kızların kiloları iyi Allah'ın izniyle ben küveze girceklerini sanmıyorum:Saruboceq: inşallah güzel güzel doğurup kızçelerini hemencik kucağına alıp mutlu mutlu evin yolunu tutarsınız:Saruboceq:zemuszemus

kıızzz bak şimdi benim de aklıma düştü datçaaaaaaaaaaaa.s

aaayyyyy bizde aynennnnnkaydirigubbakcemile2
amanniiiinnn ne gezdiikk,
mesela bu ara kafamda gaziantep ve orda yediklerim varrr sempatiksalakcinni

oh oh maşaallah...tatil planları bile yapılıyo ikizlerle.bi gurup kurun gidin süper olur....karadenize gelin.....samsuna.....buaralar çookk güzel şimdi sahil sakin....deniz güzell.....

oh oh maşaallah...tatil planları bile yapılıyo ikizlerle.bi gurup kurun gidin süper olur....karadenize gelin.....samsuna.....buaralar çookk güzel şimdi sahil sakin....deniz güzell.....

ayyyyyyyyyyyyy çok severim samsunuuuuuu,
orda bi pide yemiştikk ıhhhhmmm,tadı damağımızda,
ama bizi çifter çifter kimse kabul etmeezz kkiiii sempatiksalakcinni
sonra babadan memleketim Sinop,sonra Ordu,çok severim Orduyu daaa,sonra Giresuun,Trabzon,Rizeee,her yerin en güzel en meşur yemeklerindennn cokacimcoook aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…