ayyyyyyyyyyyyy çok severim samsunuuuuuu,
orda bi pide yemiştikk ıhhhhmmm,tadı damağımızda,
ama bizi çifter çifter kimse kabul etmeezz kkiiii sempatiksalakcinni
sonra babadan memleketim Sinop,sonra Ordu,çok severim Orduyu daaa,sonra Giresuun,Trabzon,Rizeee,her yerin en güzel en meşur yemeklerindennn cokacimcoook aklinialirimsmile
anaaaamm hayallerimin arasına bi koku girdii ELFİİİİİNNN gidem temizleyem çocuğuu:roflol:
haydeeee yanlış alarmmışkaydirigubbakcemile3
kahvaltımı yaptım geldimmm dvrimi uyutmuştum 7 dakka sonr VİYAKKKK çok uykucu bi kızım var büyüdüğünde okula işe gderken uyumak istiyorum derse bu günleri hatırlartıcam onaa
kızz maryyy diettesin yaaa şehirleri hep yemekleri ile anmışsınnnn
benden bu günlük bu kadar kızlarryarın giremezsen kalabalık olursa ev hepinizi tekrar öpüyorum hepinizi özleyeceğmmmm
behlül kaçarrrrrbayanssulusmile
slm kızlarrr...gelip okuyorum ama bi türlü yazamadım çok keyfisizim çokkkk.....
bide çocuklarım çok yaramaz oldular...sandalyeler çekilir üzerine çkılıyor oradan masaya geçiyolar oradan birbirlerini ittiriyolar...açma dediiğim yer inatla açılıyolıyor balkonlara kaçyolar tırmanıyolar...anlatmakla bitmez..bu çocuklar küçükken çok uslulardı yaaa içlerindeki enerjimi fazla...annemin zigon sehpasıma çıkıp ışğı açıp kapatıyolar....
yaramazlık adına herşey....ali kıskanç bir çocuk oldu...ömerin elinden herşei alıyor ısırıyor........offff kelimeler yetersiz kalıyor............ve önümde daha uzun yorucu günler var....
şuan annemdeyiz..eşim seyhatte bu gece gelecek pazar tekrardan gidecek....
biz annemde kalacağız yine...
Canım senin şu ev meselesi de belirsiz kalınca o da sıkar insanı,
Arzu ettiğin gibi evin satılsaydı ve yenisiine yerleşebilseydin o zaman sana bir heves olurdu,
bi şevk gelirdi,
ama böyle yine taşınmak,yine git geller,
e birde çocukların bahsettiğin durumu tuz biber olur haklısın,
gittikçe de zorlaşıyor,Allah yardımcımız olsunn
merhaba herkese.nete girmeye çok enderzamanlarda fırsatımoluyor,bebekler büyüdükçe yaramazlaşıyorlar mı ne?daha iki aylıklarama bir haftadır ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı.bakalım ne zammnan düzene gireceğiz.
kızlar siz ikiz annelerine bir sorum olacak.bebeklerim 20 mayıs günü doğdular,33 haftalıklardı.3 hafta küvözde kaldılar.eve çıktıklarında ikiside iki kiloydu.12 temmuzda kilolarına baktırdık biri 3700 diğeri 3800 olmuş.sizce gelişimleri nasıl?
kızlarrr.... yeni anne olarak geldim aranıza....
acemi olarak sorularım olacak...bebişlerime 3-4 saatte bir 40cc anne sütü veriyorum arada emiyolar yarım saat kadar sonra uyuyolar... yeterlimidir sizce bu kadarı... sadece geceleri 2 defa 30 cc mama yiyolar..gündüz mama vermiyorum... dr mümkün olduğunca anne sütü ağırlıklı besle dedi... sizce normalmi bu kadarı?
doruuk doğumgünün kutlu olsun cnm
cnm yaaa ben ilk zamanlardan itibaren beslenmeyi sorun yaptğmdan hep sağıp verdim yani şöle uyguladım cnm öğünde yiyecekleri sütü verdim yarım saat sonra sütün artsın diye emzirirdim...ilk 20 günde 2 saatte bir 30 cc beslnemeleri yeterli cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?