Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

yani azmı şimdi?ben bebişleri doyurmak isteyinceannem ve kardeşim müdahale ediyolar çok yediriosun çatlatcan die. ama bana öle gelmio onlara göre 4-5 saatte bir yemeleri yeterliymiş.. offff kafamçokkarıştı

yok tam daha küçükler cnm ama ne kadar büyük kilo aldkca daha fazla yemek isteyecekler....

böyle çat kapı gelenlerden nefret ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa takma gitsin boşverrr

hoşbulduk:).yok canım 20 mayıs günü doğdular,biri 1660 diğeri 1900 kiloydu.sonra kilo verdiler.11 haziranda ölçüldüklerinde 2 kiloydular.12 temmuzdada 3800 olmuşlar.

hoşbulduk:).yok canım 20 mayıs günü doğdular,biri 1660 diğeri 1900 kiloydu.sonra kilo verdiler.11 haziranda ölçüldüklerinde 2 kiloydular.12 temmuzdada 3800 olmuşlar.

o zaman iiyi cnm kiloları sorun yok yani sonuçta doktorun daha iyi bilgi verir cnm

Birce canım anneliğe hoş geldin,çok güzel bir keşif bekliyor seni...İnş.herşey yoluna girer en kısa zamanda canım..Allah yardımcın olsun..

opuyorumnanaktan sadece bir gerçeğe dikkat çektim canım..zor günler Allah yardımcınız olsun..belirttiğin gibi en önemlisi sağlık ve evlatların canım..Bugün gider, yarın gelir..imtihanı kolaylıkla geçirin inş. canım..duamdasın..

Maşallah Eren zeyno bebeklerine...ne güzel bir mucize...dilerim tez zamanda sağlıkla gelirken kucağına..geçmiş olsun..
Canım hayırlı yolculular ve keyifli bir tatil dilerim..dinlen ve eğlen..Canan ben kıpırık oğlumdan dolayı uzun yolculuğu araba ile yapmaya cesaret edemiyorum ama kuzularına güveniyorsan çok eğlenceli olacaktır ailecek...Ben oto koltuğunu kesinlikle ters şekilde kullanmanı öneririm canım..çünkü doğrusu bu..Allah korusun bir kaza anında istenmeyen durumlarla karşılaşılmasın..Türkiye'de nedense ters oto koltuğu kullanmak farkedilmiş değil daha...

Çok şekersin..çok incesin...iyi tatiller canım..

Delüüüüüüülülülülülülü benden başkasınada mı sipariş verdin yoksa ben miyim getirecek kişi?Madem o kadar özledin İmam Çağdaş'ı düşün peşimize.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yani azmı şimdi?ben bebişleri doyurmak isteyinceannem ve kardeşim müdahale ediyolar çok yediriosun çatlatcan die. ama bana öle gelmio onlara göre 4-5 saatte bir yemeleri yeterliymiş.. offff kafamçokkarıştı
Canım bebeklerin hangi sıklıkta acıkıyor ve hangi cc de içiyorsa devam et...saat bekleme..ne güzel kokarlar onlar şimdi...opuyorumnanaktan

Bize gelince hepinizi özledik..bugün evimize geldik..annemdeydik,benim kuzularım evlerini çok arıyorlar artık..hiç uyumadılar annemde desem yalan olmaz..birde orda ayakta sallamak zorunda kaldım..ablamda yoktu,annemin zaten dinlenmesi gerek ayakları yüzünden..velhasıl yorucuydu..kuzularımı aldım çıktım dışarı.bir kaç kez..ne güzel bir şey ikiz annesi olmak...çok şanslıyız çok..Hepinizi öperiz kocamanından...opuyorumnanaktan

hihoyyyt bayanssulusmile Şeniz

firdos canım, bebeklerin doğum klsu değil eve geldikleri kilo baz alınır ilk doktor randevusunda,
buna göre 20mayısta doğup 3 hafta küvezde kaldıklarına göre yaklaşık 10 haziranda eve geldiniz,
10 haziranda 2 kilo olan bebekler,
12 temmuzda 1.700 ve 1.800 gr kilo almışlar,
bu bir ay için harika bir kilo durumu,
ne diyelimmm,maşşallahh annesiiii yavrulara

dorukk canım bence yeni doğan bebeklerin daha sık beslenmesi şart,
benim yavrular bile 3-4 saat beklemezler,hele ki onlar bana çok seyrek yediriyorsun gibi geldi,
ama peki bu arada bebeklerin ağlıyor mu bu da önemli fakat yenidoğan bebeklerin sık beslemezsen sarılık sıkıntısına düşebilirler,bunu da göz önünde tutun lütfen,
ben sık beslemeyi tavsiye ederim,
doydukları zaman bir damla fazla veremezsin o yavrulara zaten,yada kusarlar fazlasını,ama ben çatlayan bebek hiç görmedim..

öffffffff ya ne uyuz bu insanlar...sanki benim çocuklarımı benden çok düşünürler........ ikiz bakmak kolay ya onlara göre..... 4-4 lük beklerler...sen nasıl bakıyorsun demezlerde.. benim komşularda ağlamıza taktı çok ağlatıyomuşum dövüyom yaaaa

dorukcum anne olan sensin en iyisini sen bilirsin yada bulursun.....kimseyi dinleme....onlar doyunca yemez canım... doyduğunu bilmez diyene inanmaaa..ayyy benim kaynanamda taktı çok mama veriyon diyo sanki çok biliyolar yaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
günaydııınnnn,
evet medinecim bir iki gündür ağır akıyor,
ama ya gezmelerdeyiz,ya dışarda anladığım kadarıyla,

bizim dün evlilik yıldönümümüzdü,çocuklarla normal denebilecek bir gündü,
bir yandan da evi satış için emlakçılarla konuştuk,
bir yerde güzel bir ev bulduk ama önce evimizin satılması lazım..

günaydııııınnna.s. ya noluyo burda anlamadım yazılanlar görünmüyo bi türlü bakımı bitmedi buranın yahuusempatiksalakcinni hymarry napıoonnkaydirigubbakcemile2

günaydııııınnna.s. ya noluyo burda anlamadım yazılanlar görünmüyo bi türlü bakımı bitmedi buranın yahuusempatiksalakcinni hymarry napıoonnkaydirigubbakcemile2

ben geçmişe bakamıyorum,
cidden görünmüyor mu yaaa,sen şimdi benim yukarıda yazdığımı göremiyormusun ki,
ben de yok kimse sandımm,
iyiyim canım benim,sabah koşturması,

kızların altını açıyorum,10 dk bi kahvaştı atıştırıyorum,
sorna mamalarını yapıp yediriyorum,
sonra sırayla bir suya sokuyorum,
tekrar meyvelerini yedirip biberonla uykuya dalsınlar diye bekliyrum.
Sen ne yapıyorsun canım,nasılsın?

yeni yazdıklarını görüyorum ama mesela geçen gün ben yazmıştım o komple yokkaydirigubbakcemile3 neyse anlamadımsositososito
nolsun canım ya mesai 630 da başladı mamalar yendi,altlar açıldı şimdi uyudalar biraz kafamı dinliyom bende

:sm_confused: ben farketmedim fakat farklı topiklerde okumuştum bunu:sm_confused:..

ben kızların ikisini aynı zamanlarda uyutamıyorum hiç,
biri neredyse hiç uyumuyor gündüz çünkü..

günaydın ikiz anneleriii,

her ne kadar sorumun cevabı tekiz annelerinden alınabilir olsa da, sanal alemde sadece ikiz annelerini tanıdığım için size danışıyorum :). şimdi biz bebişe yatak almayı planlıyoruz ama park yatak alıp, heryere sırtımızda taşımak mı daha pratik yoksa minik bi sallanan beşik mi daha pratik bilemedik, sizler deneyimlerinize dayanarak ne dersiniz?

bu arada hymarryciim yıldönümünü kutluyorum, nice yıllara sağlıkla hepberaber erişirsiniz inşallah, cumada bizim 5. yılımız bitiyor.

günaydın kızlar....
hymaryy yıldönümünüz kutlu olsun canım...kirpicim. ben park yatağımızdan şimdilik memnunum..amaküçük beşikler 6 ay felan kullanılıyo..yani park daha kullanışlı gibi bence.. karar senin tabi...
bizde gece uykusuzluklarına başladık artık sabah kadara mum ettiler biizi:) uyku akıo gözümden .....

canım benim öncelikle çok teşekkür ederim,ben de sizi tebrik ediyorum şimdiden,
zor olsa da elifiniz olmadan yıldönümünüzü güzelce kutlayın,
yavruyla pek bişey olmuyor sempatiksalakcinni

canım açıkçası hevesle beşik alıp oda yapanlar bir şekile yine alternatif bişey buluyorlar,
ben kendim o şekilde yaptım diye söylemiyorum tabiki,çünkü oda yapmaktada çok hevesim vardı fakat park yataklar çok kullanışlı oluyoır gerçekten..
ben doğum sonrası 2 hafta annemdeyken park yatağın birini oraya taşıyıp onda yatırmıştık kızları,
sonra eve geçerken hop katlayıp eve...

teşekkür ederim dorukccuummopuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaaahhh aahhh canım Allah yardımcın olsuunn,ilk haftalar çok zorr ve ukusuzzz,
ben 15er dakikadan toplasan 2 saat uyuyamadığımı bilirimmmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…