Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

benim de çok oda yapasım var ayrıyeten, çilekten baby dream takımını beğendim, bir de bizim odaya bişeyler almak lazım tabii. oda işe yaramıyor mu diyorsun?

kızlar selam... uzun zamandır yazamadım, keyfim yok canım sıkkın, bi sebebi de yok işte malum ikiz annesi olmak yetiyor sıkıntı için... bu sıralar sallamaya takmış durumdayım, çok yorucu oluyor ayakrta sallayarak uyumaya çok alıştılar, ayaktam indirdiğimde basıyorlar çığlığı,,, eşim işten gelince sinirleri iice bozuluyor o da çok yoruldu artık salla salla yok, günde kaç posta sallıyoruz, insaf ya, ben de inat ettim bugünden itbaren ne olursa olsun ayağıma almıycam, bu hafta sıkıcam dişimi, kimseye de gitmiycem kendi kendilerine uyutmaya alıştırmak istiyorum, bilmiyorum başarabilecek miyim, sabredebilecek miyim? siz nasıl uyutuyorsunuz Allah aşkına?

kevsercim kolay değil,evet
ben Haleyi ayakta uyutuyorum,
Sareyi ise kucağımda emerken..

Fakat şunu unutma,gerçekten uykusu gelen çocuk en fazla 10 dakikalık sallama ile uyur,
belki gerçekten uykuları yok,yada sevmiyorlar uyumayı,bilemiyorum,
ama gerçekten uykuları olsa uyurlar bliyorum..

gerçekten uykuları olup olmadığını biliyorum... uykusu olmasa niye uyutmaya çalışayım. gecenin 3ünde de ayakta sallanmak istiyor, öğle uykusunda da, hani dalınca bırakayım uyusun o kadar sallıyım diyorum ama yine bırakır bırakmaz uyanıyor, 3 te de 4 tede 12 de

benim de çok oda yapasım var ayrıyeten, çilekten baby dream takımını beğendim, bir de bizim odaya bişeyler almak lazım tabii. oda işe yaramıyor mu diyorsun?

canım şöyle bence,
bebekleri genelde ebeveynler oda yapsalar bile kendi odalarında uyutuyorlar,
bu yüzden koskoca bir oda yapsan da,bebeğini yanında uyuttuğunda odana da onun yatması için başka birşey düşünmek zorunda kalıyorsun,
bu bahsettiklerimi düşünüp sorarsan kendine uygun bir yol çizebilirsin canım,
tabi ki son karar sana ait,

ama şunu da düşünüyorum,benim kızlar doğuduklarından beri odalarında yatıyorlar,
yani onlara güzel bir oda yapsaydım hakkını verirdik yani,
bunu da düşün,
eğer koşulsuz ben bebeğimi odasında yetırmaya alıştırırım dersen yap,fakat değilse yazık oluyor bence..

anladım,
kolay gelsin canm,Allah yardımcımız olsun..

canım ilk 6 ay illaki bizle kalır da sonraısnda odasında yatırırıs inşallah. odasını ayırdık yeni evde bomboş duruyor, e bir de 32 yaşında zor bela ele geçmiş ilk bebek, ,nsan hevesleniyor süslü cicili bicili birşeyler yapayım diye. inşallah kısmet olur bakalım.

a.s e ne güzel imkan varsa,sorun yok o halde..
hayırlısıyla kavuş yavruna inşallahh cnm..

Ohh ne güzel odalarda kuruluyo daha benim bir evim bile yok bırak cocuk odasını aman yaa valla bunaldım herseyden genede şükür

Kevser canım benimkide durmuyo sallanmak istiyo inanmassın evin içine salıncak kurdum kapının menteşesinden camın demirine öyle zapdettim gerci bizimkisi küçük suanda seninki gibi olunca ne yapıcam ouda bilemiyorum

Bu aralar hiç iyi degilim gercekten artık zorlanıyorum ve mutac oldugum için cok kızıyorum herseye bu ay sonunda evimin yeri belli olucak bkalım daha beni neler bekliyor.

merhaba arkadaşlarrr
valla bizimkilerde ayakta uyuyor ama çok uykusu olunca daha çabuk uyuyabiliyorum birde ikisi birden aynı anda ayakta sallanmak istiyorlar bazen...biraz bu zorluyor

en iyisi sokak valla eşim sekizde gelinceye kadar ben çocukları hazırlayıp kendim hazırlanıyorum doğru parka ...valla dün 11 e kadar dışardaydık mışıl mışıl uyudular ..bide çocuklarda haklı sıcaktan uyuyamıyorlar ki..biraz da serinliği sağlamak gerekiyor belki de...

canım haklısın bende bu zamanlarda zorlanıyordum ama az kalmış şimdi daha rahatım artık üç aydan sonra rahatladım ben biraz artık oyuncaklarınla filan oynuyolar azcıkkk nefes aldım bende...ayıptır söylemesi bazen tuvalete bile gidemiyordum....

günaydınn,
dün akşam kayınvalidemle eltimin küçük kızı kalmaya gelmişler,
onlarlayım ben..
canım sıkılıyorrr

zuzu nasıl oyuncakla oynuyolar canım tutabiliyolar mı ki?

Hymaryy bende cok sıkılıyorum valla kendimi tv ye verdim cocuklar falan annemlerde gene ablam oluyo kayınvalidemlerde cok sıkılıyorum
Bu arada tebrk ederim 4kilo vermişssin benimde 4 kilo fazlam var boyda kısa cok cirkin duruyo artık fazla yemiçem cok yemek cok üst demek değil ya bence ben kendimi kandiriyorum

aaaaaaaaa vallaha yazdığım silinmişşş,
tekrara yazamam bi dünya yaaa,
noluyo kiiiiiiiiiii,,,ppoooooffffff

sadece şunu söyliyim yavaş gidiyor ama gidiyor işte,teşekkür ederim medinecimm..
ben de bikaç tane 4 kilo fazlalık var,o yüzden sen 2 haftada verebilirsin aslında..

zaten tahammülüm yok kimseye,birde iki gündür bendeler,
kaynımın kızıyla beraber gelmişler kalmaya,
bugün küçük kızı bana bırakıp bilmem kime gezmeye gitti kaynanam,
nan gelmişin bi işin ucundan tut,
bi çocukla ilgilenn klava:

klava:klava:klava:
hymarryyy melinam ateşlendisenağlamahiçbişi yoktu mamasını yedi tabağını içeri götürdüm bi ağlama noluyo dedik eşimle biyerini vurdu falan sandık baktım biraz sıcak çocuk önce 37.2 ydi sonra 38.4 oldu pedifen verdim ılık suyla yıkadım şimdi 37.2 yine ama vücudu soğudu dişten mi acaba yaa böle durduk yere birdenbire ateş çıkarmı ki:uhm:

valla ışıklı şeyleri seviyorlar oğlum biraz daha uzanıyor ikisininde eline veriyorum tutuyorlar ağır olmayanları canım...kızım daha çok ağzına götürüyor..herşeyi yalaama meraklısı oldu cadı kızım yahuuu...diş kaşıyıcıları ağzına sokmaya bayılıyorlar...bana da iyi oluyor biraz nefes alıyorum...

amannn geçmiş olsun canım bide o var dimi..aniden ateşlendi deemekkk ...ne kadar çabuk gelişmiş herşey okuyunca şaşırdım valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…