amannn geçmiş olsun canım bide o var dimi..aniden ateşlendi deemekkk ...ne kadar çabuk gelişmiş herşey okuyunca şaşırdım valla...
klava: klava: klava:
hymarryyy melinam ateşlendisenağlamahiçbişi yoktu mamasını yedi tabağını içeri götürdüm bi ağlama noluyo dedik eşimle biyerini vurdu falan sandık baktım biraz sıcak çocuk önce 37.2 ydi sonra 38.4 oldu pedifen verdim ılık suyla yıkadım şimdi 37.2 yine ama vücudu soğudu dişten mi acaba yaa böle durduk yere birdenbire ateş çıkarmı ki:uhm:
evet canım yaa şimdi düştü ateşi 36.4 e ama tabi bu gece sürekli tetikteyiz inşallah yükselmez bi daha:Saruboceq:
ay yazmışsın sonunu bile okumadan mesaj yazmışım ben de,
nasıl geçti geceniz acabaaa?
Bana telini versene canımm?
tarihçi arasam müsaitmisin?
Dogru canım aptamilde öyle yapılıyo...
kızlarrrr bişi sorcam...
bebişlerim için aptamil 1 e geçdim. 30 cc ye 1 ölçek kullanıyorum doğrudur dimi öle dediler ama diğer beblac nenatal i 2 ölçek kullanıyordum.kafam karıştı o yüden...
günaydın kızlar.... ya benim bu zilloşlar süt sağma makinasının sesine alıştılar onun sesi olmadan uyumuyolar ya makinayı kapatıyorum basıyolar çığlığı.. açıyorumgık yok... dr bide bunlar 1 aydan önce duymaz diyo. bunlar duymuyosa bende ne olayaım yani:)
hiç püf noktam yokk canım..bizde aynen dediğin gibiyiz.... gezmeden geldiğimiz iki gün hep ağlıyorlar.... kucağıma almıyorum.... alamıyorum alırsam devamı geliyor sonra altıma kaçırıyorrum.aç kalıyorum...tek ben kalsam iyi birde ablamız var ilgi bekleyen....bende sabır sabır diye geziyorum.... 3. gün düzeliyor ama sen bunlara bakamıyorsun diyen komşuları gırtlaklamak geliyor içimdenmerhaba kızlar....kayracım aynen bende öyleyim gezipde gelince bebelerin düzeni bozuluyor...benimkilerde çok ağlıyorlar o zaman bi de çok ağlayıncada kucakçı oluyorlar anca o zaman susuyorlar...ama ikisi aynı anda çok zor oluyor ya sen ne yapıyorsun bu durumda ..benim içim gitsede pek kucağıma almamaya çalışıyorum ..çünkü sonra yatıramıyorum ikisinide...var mı bi püf noktann..bi de çocuklarda anaları gibi gezenti olacak
günaydın kızlar.... ya benim bu zilloşlar süt sağma makinasının sesine alıştılar onun sesi olmadan uyumuyolar ya makinayı kapatıyorum basıyolar çığlığı.. açıyorumgık yok... dr bide bunlar 1 aydan önce duymaz diyo. bunlar duymuyosa bende ne olayaım yani:)
hiç püf noktam yokk canım..bizde aynen dediğin gibiyiz.... gezmeden geldiğimiz iki gün hep ağlıyorlar.... kucağıma almıyorum.... alamıyorum alırsam devamı geliyor sonra altıma kaçırıyorrum.aç kalıyorum...tek ben kalsam iyi birde ablamız var ilgi bekleyen....bende sabır sabır diye geziyorum.... 3. gün düzeliyor ama sen bunlara bakamıyorsun diyen komşuları gırtlaklamak geliyor içimden
kolikte böyle ollur diye duymuştum...inşallah kolik değillerdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?