Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

ay kuzuuuuuuuuumm,
kaynana fecaatinden sonra anca girdim nete,
nasıl şimdi,
birden ateşi çıkabilir,bir enfeksiyonsa,yada ağrı yapan bir idrar yolu iltihabı,
hem çişini yaparken yanar,ona bağırır,hem de ateş yapar canım,
ay bana telefon numaranız yazsana bitanem yaaa,çok meraktayımm..

evet canım yaa şimdi düştü ateşi 36.4 e ama tabi bu gece sürekli tetikteyiz inşallah yükselmez bi daha:Saruboceq:

ay yazmışsın sonunu bile okumadan mesaj yazmışım ben de,
nasıl geçti geceniz acabaaa?
Bana telini versene canımm?

ay yazmışsın sonunu bile okumadan mesaj yazmışım ben de,
nasıl geçti geceniz acabaaa?
Bana telini versene canımm?

canım benim uyudu gece çok şükür diş diye tahmin ediyoruz çünkü bi rahatsızlık yoktu kuzucukta bugün de çıkmadı bi daha ateşi çok şükür tel.no. faceden mesajla yolluyom canım

TARİHÇİ canım arasam müsaitmisin?

kızlarrrr bişi sorcam...
bebişlerim için aptamil 1 e geçdim. 30 cc ye 1 ölçek kullanıyorum doğrudur dimi öle dediler ama diğer beblac nenatal i 2 ölçek kullanıyordum.kafam karıştı o yüden...

kızlarrrr bişi sorcam...
bebişlerim için aptamil 1 e geçdim. 30 cc ye 1 ölçek kullanıyorum doğrudur dimi öle dediler ama diğer beblac nenatal i 2 ölçek kullanıyordum.kafam karıştı o yüden...

cevabını almışsın cnaım ama,
aptamilin her türünde 30a bir ölçek canıma.s

selaam kızlar.... artık yazdıklarımız silinmiyor sanırım.... bir ara gına geldi yazmaktan..... herkes tatilemi gitti noldu.... biz evdeyiz ... sıcaklarda bunalıyoruz...haftasonları piknikte geçiyor. ama pazartesi ve salı kızlar çok ağlıyor.... bende dışarı çıkmıcam diyorum... düzene sokunca gene çıkıyorum kendime hakim olamıyorum yaw..... sonra gene eziyeti ben çekiyorum valla....

merhaba kızlar....kayracım aynen bende öyleyim gezipde gelince bebelerin düzeni bozuluyor...benimkilerde çok ağlıyorlar o zaman bi de çok ağlayıncada kucakçı oluyorlar anca o zaman susuyorlar...ama ikisi aynı anda çok zor oluyor ya sen ne yapıyorsun bu durumda ..benim içim gitsede pek kucağıma almamaya çalışıyorum ..çünkü sonra yatıramıyorum ikisinide...var mı bi püf noktann..bi de çocuklarda anaları gibi gezenti olacak

günaydın kızlar.... ya benim bu zilloşlar süt sağma makinasının sesine alıştılar onun sesi olmadan uyumuyolar ya makinayı kapatıyorum basıyolar çığlığı.. açıyorumgık yok... dr bide bunlar 1 aydan önce duymaz diyo. bunlar duymuyosa bende ne olayaım yani:)

günaydıınn kızlara.s. biz bugün çeşmeye gitcez ama kalmıcaz akşama döncez kuzuları akşamüstü denize sokalım diyoz ilk kez inşallah günü zehir etmez kızlar bize:Saruboceq:hepinizi ve bebişleri öptüümmopuyorumnanaktan

hay Allah çok komik yahukaydirigubbakcemile3 valla bu çocuklar bi alem

hiç püf noktam yokk canım..bizde aynen dediğin gibiyiz.... gezmeden geldiğimiz iki gün hep ağlıyorlar.... kucağıma almıyorum.... alamıyorum alırsam devamı geliyor sonra altıma kaçırıyorrum.aç kalıyorum...tek ben kalsam iyi birde ablamız var ilgi bekleyen....bende sabır sabır diye geziyorum.... 3. gün düzeliyor ama sen bunlara bakamıyorsun diyen komşuları gırtlaklamak geliyor içimden

kolikte böyle ollur diye duymuştum...inşallah kolik değillerdir...

kolik neki,??? cahilliime verin hakkaten bilmiom...

sebepsiz ağlama nöbeti...elektrik süpürgesi saç kurutma süt sağma makinesi anne karnındaki sesleri andırıdığı için susuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…