aşkolsun şekerler bizde burdaydık zemuszemus
gerenimo cnm oluyo bazen öyle miskin haller geçer çok takılmaz keyif alacağınşeyler yap bolda meyve yeki enerjin olsun hehehe
ay çok güzel kayracımm isimleriyle büyüsünler inş..sağolasın doudou cum
vil cim ticker da yazıor.... şevval nur ve zulal naz canım............
nefes ağrılarım geçmedi...sadece bel ağrısı geçti...kasıklarım çok fena 5 dk.dan fazla ayakta kalamıyorum... gecede yatkta yastık koymama rağmen çooook acıyor...
ya koyacam da kocişi ikna edemiyomm :umursamaz:burdayım kız dirim hangi markette ne indirim var diye kataologlara bakıyodummm
vilcim sizde koyunda görelim azıcık göbüşleriii
aşkolsun şekerler bizde burdaydık zemuszemus
bencede yat dinlen bu arada seni oturmayada bekliyorum komşum artık evdeyim izne ayrıldım
kızlar biliyosunuz değilmi biz geranimo ile aynı semti falan geçtik aynı sokakta otuıruyoruz:)))
tek gebelikle karşılaştırmak imkansız................. 39.haftaya kadar eve girmedim... evden çarşıya yürüyerek yarım saatti hiç vasıtaya binmedim.... evimi temizledim yemeğimi yaptım... bu gün 20 dk...hazırlanacak yemek yapım... yarım saat yattım...
geç bile kaldık görüşmek için valla ama bu bi kaç gündür keyifsizim hafta sonundan sonra hem toparlanırım belki gelirim hafta içi sende gelebilirsin valla dicem ama ayıp olur herhalde göbek farkından:CüvCüv: senden bişi beklenmez artık
iyi geceler kızlar giremiyorum çok keyifsizim ben bu ara ya kolum kalkmıyo sandalyede bile oturamıyorum noldu bana birden böyle anlamıyorum şimdi biraz oturdum inanın karnım ağrıyo belim ağrıyo hemen yatmak istiyorum idrar yollarımda enfeksiyon çıktı dr ilaç verdi o ilaç mı böyle beni keyifsiz yaptı hiç anlamadım bu güne kadar ne güzel gidiyoduk yokda artık bebeklerim beni yatırıcakmı
kayracım inşallah agrılarında durur bebisağolasın doudou cum
vil cim ticker da yazıor.... şevval nur ve zulal naz canım............
nefes ağrılarım geçmedi...sadece bel ağrısı geçti...kasıklarım çok fena 5 dk.dan fazla ayakta kalamıyorum... gecede yatkta yastık koymama rağmen çooook acıyor...
burdayım kız dirim hangi markette ne indirim var diye kataologlara bakıyodummm
vilcim sizde koyunda görelim azıcık göbüşleriii
kız canan sana 41 kere maşallah hayranım senin şu enerjine valla ben başka taraflarımdan soluyorum resmen :)))
pimpiriklenme hayatım stres sıkıntı yok damarlarda stres oldukça bebeşlere geçiyo ne kadar sakin bi hamilelek o kadar sakin doğacak bebeişler ıslaklık olabiliyo ben altıma bile kaçırıyom bazı bazııı:kedi::kedi:ya insan bişiden pimpiriklendimi işte herşey batıo demin wc ye gittim çamaşırım nemli gibi geldi bide bu gerginliğin üstüne dedim noluyo ya sonra şuan oturduğum sandalye deri herhalde ter yaptı toto ondan nemlendim dedim ya ben gece meyve yiyemez oldum hazımsızlık yapıo ama canım habire bişiler yemek istiyo midem yüzünden yiyemiyorum benim hamileliğim şimdi başlıyo herhalde bugüne kadar oh rahatım hiç bişi yok dedim dedim nazar ettim kendimi
ay çok güzel kayracımm isimleriyle büyüsünler inş..
ya koyacam da kocişi ikna edemiyomm :umursamaz:
pamukcumm daha kapsamlı buluşmayı ayarlıyalım unutmadık senide olumunekankayizsmile benim işyerine yakın gelmişti doudou orda bi 10 dakika tanıştık...hep beraber toplanalım birgün
eetim vallaha şuan en uygun carreforu çayın yanına bişiler alacaktım bi çok bisküvi çeşidi 1 lira bulaşık maknesi tuzu 2 lira danone 4 lü süt 5.88 yarın gidip acul alışveriş yapımmmgeçmiş olsun canım idrar yolları enfeksiyonu yapıyordur. kimi insanda aşırı bitkinlik ağrı yapar bol bol su iç canım ki çobuk at vücudundan
kayracım inşallah agrılarında durur bebi
şlerde vaktinde gelir bol bol istiraharet canım .ben çok üzülüyorum siz böyle sıkıntılar çektikçe ya gelecegimi görüyorum ateş basıyor resmen :gitme: allaha yardımcın olsun canım benim dikkatet
canan gelmiş hoş gelmiş. iyisin demi canım takip et tabi indirimleri ikdisat yapmak lazım kolaymı ikizler geliyor demi .kuzu ya bana mı yazzdın sen gel oturalım diye kaydirigubbakcemile3 bana yazdıysan hemen yarın gelirim biraz uzak olacak ama napalım kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Canancım senin kontrolün ne zaman hast.?Yarın ayın 15.sorarsın durumu artık(küvez vs)bende senden bilgi alırım.benim kontrole daha çok varda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?