Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

tek gebelikle karşılaştırmak imkansız................. 39.haftaya kadar eve girmedim... evden çarşıya yürüyerek yarım saatti hiç vasıtaya binmedim.... evimi temizledim yemeğimi yaptım... bu gün 20 dk...hazırlanacak yemek yapım... yarım saat yattım...

gerenimo cnm oluyo bazen öyle miskin haller geçer çok takılmaz keyif alacağınşeyler yap bolda meyve yeki enerjin olsun hehehe

ya insan bişiden pimpiriklendimi işte herşey batıo demin wc ye gittim çamaşırım nemli gibi geldi bide bu gerginliğin üstüne dedim noluyo ya sonra şuan oturduğum sandalye deri herhalde ter yaptı toto ondan nemlendim dedim ya ben gece meyve yiyemez oldum hazımsızlık yapıo ama canım habire bişiler yemek istiyo midem yüzünden yiyemiyorum benim hamileliğim şimdi başlıyo herhalde bugüne kadar oh rahatım hiç bişi yok dedim dedim nazar ettim kendimi

ay çok güzel kayracımm isimleriyle büyüsünler inş..

burdayım kız dirim hangi markette ne indirim var diye kataologlara bakıyodummm
vilcim sizde koyunda görelim azıcık göbüşleriii
ya koyacam da kocişi ikna edemiyomm :umursamaz:
aşkolsun şekerler bizde burdaydık zemuszemus

pamukcumm daha kapsamlı buluşmayı ayarlıyalım unutmadık senide olumunekankayizsmile benim işyerine yakın gelmişti doudou orda bi 10 dakika tanıştık...hep beraber toplanalım birgün

bencede yat dinlen bu arada seni oturmayada bekliyorum komşum artık evdeyim izne ayrıldım

kızlar biliyosunuz değilmi biz geranimo ile aynı semti falan geçtik aynı sokakta otuıruyoruz:)))

geç bile kaldık görüşmek için valla ama bu bi kaç gündür keyifsizim hafta sonundan sonra hem toparlanırım belki gelirim hafta içi sende gelebilirsin valla dicem ama ayıp olur herhalde göbek farkından:CüvCüv: senden bişi beklenmez artık

Değilmi kayracım çok farklı oluyor.Benim çevremdeki arkadaşlarımda hiç yok ikizi olan.Hepsi bana sen çok abartıyorsun,hamileliğinin keyfini çıkarmıyorsun diyorlar.İşte yaşamadan anlaşılmıyor.

valla kızlar bu gece ortam kaynıyo kalabalık süper ama ben yatıyorum yarın bakarım size artık öptüm hepinizi çok çok iyi geceelerrropuyorumnanaktan

nerede oturuyorsunuzzzzzzzzzzzzz siz bakimmmmmmmmmmmmmbayanssulusmile

geçmiş olsun canım idrar yolları enfeksiyonu yapıyordur. kimi insanda aşırı bitkinlik ağrı yapar bol bol su iç canım ki çobuk at vücudundan

kayracım inşallah agrılarında durur bebi
şlerde vaktinde gelir bol bol istiraharet canım .ben çok üzülüyorum siz böyle sıkıntılar çektikçe ya gelecegimi görüyorum ateş basıyor resmen :gitme: allaha yardımcın olsun canım benim dikkatet

burdayım kız dirim hangi markette ne indirim var diye kataologlara bakıyodummm
vilcim sizde koyunda görelim azıcık göbüşleriii

canan gelmiş hoş gelmiş. iyisin demi canım takip et tabi indirimleri ikdisat yapmak lazım kolaymı ikizler geliyor demi .kuzu ya bana mı yazzdın sen gel oturalım diye kaydirigubbakcemile3 bana yazdıysan hemen yarın gelirim biraz uzak olacak ama napalım kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Canancım senin kontrolün ne zaman hast.?Yarın ayın 15.sorarsın durumu artık(küvez vs)bende senden bilgi alırım.benim kontrole daha çok varda.

kız canan sana 41 kere maşallah hayranım senin şu enerjine valla ben başka taraflarımdan soluyorum resmen :)))

heheh allah bana cılara karşı dayanıklılık vermiş yavyummmm evde görsen sen beni :) dün akşam kocişle akşam yemeğini çay saati gibi yapalım dedik gündüzden kahvaltıya misafir geldi dedim ya patataesli börek yapmıştım çayla yiyelim deim çayı koydum sonra kocişe dedim çay kaynamıştır git demlesene dedim adam ne dese beğenirsiniz yaptın bi iyilik bari tam yap aaaa dedeim ben hamileyim koş demle çayı tepsiyede 2 bardak peynir börek koy gel dedim iyi yapmışmıyım ülen sabah akşam doğurucam adam hala keyfinde çocuklar doğunca gösterecem ben ona nefes aldırmıyacağım

pimpiriklenme hayatım stres sıkıntı yok damarlarda stres oldukça bebeşlere geçiyo ne kadar sakin bi hamilelek o kadar sakin doğacak bebeişler ıslaklık olabiliyo ben altıma bile kaçırıyom bazı bazııı:kedi::kedi:

kız kocişe söyleme yüzünüde çekme sadece göbüşü koyyyy
eetim vallaha şuan en uygun carreforu çayın yanına bişiler alacaktım bi çok bisküvi çeşidi 1 lira bulaşık maknesi tuzu 2 lira danone 4 lü süt 5.88 yarın gidip acul alışveriş yapımmm

Canancım senin kontrolün ne zaman hast.?Yarın ayın 15.sorarsın durumu artık(küvez vs)bende senden bilgi alırım.benim kontrole daha çok varda.

canım yarın gidicem ben duyguyada uğrayacağım zaten soracam ne oldu felan diye muayne parası değişmemeilş gerçi hala 20 lira yarın haberleri alayım da sana söylerim
yalnız sana bişi demek istiyorum bu hastane ocak sonuna kadar fiyatları değiştirmeye bilir snein daha vaktin var bence fiyat için bu kadar acele etme çünkü hazirana temmuza kadar değişebilir fiyatlarrr

ay alıntı yaparken cevapları biraz karışık yazmışım sanırım herkes kime cevap verdiğimi anlamıştır nefes seni atlamışım aşkım yaaa izmir şurdan şurası gelsene yaaaa ayyy ben izmiri çok severim en geç 5 yıliçinde izmire taşınacağız biz :))))))))

İkiz hamilelerr nasılsınızzz bakalım...

canan2508 sıra yavaştan sana geliyor galiba.
hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..

şevvalnur zulal naz harika issimler .canım allah sağlıklı ömür vrsin kuzucuklara bende kız issimlerine bakıp duruyordum heralde birisi kız olur diye ayyyy ayyy ama erkeklerim geliyor şimdide erkek issimlerine bakıyorum bir taneside güzel gelmezmi insana nasıl koyacagız biz bu kuzukların ismini bilmem valla şöyle enterasan güzel issim gelirse aklınıza yazın kızlar

Canan desene o zaman işler sallantıya girecek.eeeee fiyatlar tam benim doğuracağım zaman değişirse.
ya benim derdim küvez o sabit kalsında,doğum ücretini takmıyorum.
Eşimde diyorki götüreyim seni bursaya doğuma kadar orda kal,doğumuda bahar hast.nagihan hanımda yap.içimiz rahat etsin.olduuuu dedim bende evim nerde bende ordayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…