ayyy canım kusura bakmaya ben alıntıdanmı okudum yazını ki seninkiler maşşalah büyümüşlerbile ya ayyy bak ya çok utandım :kedi:kaydirigubbakcemile3
anladım canımm. tamam o zaman..... olurr böylee .buyrunnnnnnnnn
ütünü yaptınmıı:hulya::hulya:
pamukşeker online gördüm seni... şu çizelgeyi nasıl yapıyorduk bir fikrin varmı? benimki silinmişte...
anladım canımm. tamam o zaman..... olurr böylee .buyrunnnnnnnnn
ütünü yaptınmıı:hulya::hulya:
yok canım onlar gündüzden yapıldıda yerleştirmedim yatagın üstünde duruyordu onları astım yerleştirdim .
onun göbek beni korkuttu açıkçası.gerçekten acaba hanginiz doğurcak...sağlıkal gelsinler öncelikle...
senin göbekte iyice burdayım diyor. resmini gördüm. .epey büyümüş
ben yan yaan olandan almayı düşünüyorum canımmmkızlar bişey soracagım size.bebek arabasını nasıl aldınız siz.yan yanamı yoksa arka arkayamı ona takıldım bu aralar arka arkaya olanlarda kullanışlı esasında arkadaki birazdaha yukarda .yan yana olanda epey bi geniş heryerden girip çıkılırmı ki evdede iki tane bebek arbam var biri baston biride craftın şu üç tekerlekliler tabi kullanamam heralde onlarıda .
canannnnnn şimdi hangi markete bakıyorsun .kayboldun yineeee.hihoyyyt
Vuslat canım meleklerine masaALLAH
SAnada geçmiş olsun inşaALLAH hayırlı sonuclar cıkar yarın canım...
vuslat, vil... bebeklerinize maşallah kızlar Allah nazarlardan saklasın
dırım canım sana da Allah kolaylık versin haldır haldır hazırlık yapıyosun inşallah seneye de bize neler yapacağımızı anlatırız biz de hazırlıklara başlarız
ya kızlar bişey sorucam medical park göztepede doğum yapmış tanıdığınız varmı doğum fiyatını merak ediyorum
2300-tl fiyat vermişlerdi ssk anlaşmalı fiyat.
kızlar bişey soracagım size.bebek arabasını nasıl aldınız siz.yan yanamı yoksa arka arkayamı ona takıldım bu aralar arka arkaya olanlarda kullanışlı esasında arkadaki birazdaha yukarda .yan yana olanda epey bi geniş heryerden girip çıkılırmı ki evdede iki tane bebek arbam var biri baston biride craftın şu üç tekerlekliler tabi kullanamam heralde onlarıda .
ben sadece hastane arıyorum acaba dr da içinde fiyatımıdır benim dr um var zaten ama üniversite hastanesinin ve drumu çok sevdiğimden bırakmak istemiyorum ama üniversite hastanesi işte içime sinmiyor bide A sınıfı vermişler
yok canım bu fiyat ordaki doktorların fiyatı. burda o hastande doğum yapmış arkadaşlar var.sana yardımcı olur.
sağol canım bilgi verdiğin için bi arayıp sormak lazım en kesini
canm ben kraft'ın yanyana modelini aldım.
heryerden geçiyormu. hayır.
mesela evdekiodaların kapısından geçmiyor.
alışveriş merkezlerindeki yürüyen merdivenlere,asansörlere sığıyor ama.
Jane markasının arka arkaya bir modeli var. ona bayılmıştım.ama oda çok pahalı binlira civarında.
arabamın bagajına sığmıyor en büyük problemin o.
. Kraft'ın Tendem diye modeli var arka arkaya . çok ağırdı.tren gibi uzundu. vede büyük.o yüzden onu almadım.
ben yatıyorum kızlar hem uyku bastırdı belim ağrıdı bide benim kız rahat vermiyor geriniyo gibi çıkardı gene biyerlerini oturamıyorum sayesinde herkeze iyi geceler
evet kraftların çogu agır oğlumun arabasıda kraft eski arabanın bagajına sıgmazdı çok agırlıgı cabası şöyle rahat rahat kullanamadım arabayı jane ye bir bakayım benim içinde şuan pahallı ama belki indirime girer daha sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?