Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Nefescim cinsiyetler belli oldumu.maşallah 2 erkeğimizmi geliyor.sağlıklıa gelsinler inşallah.

İkiz hamilelerr nasılsınızzz bakalım...

canan2508 sıra yavaştan sana geliyor galiba.
hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..
sorma canım kayra ile yarışıyom sıra benim diyom ama o benden önce doğuracak gibibayanssulusmilebayanssulusmile
:)))) hehe kociş doğuma kadar senden kurtulmakmı istiyo ne bence küvöz anlaşması devam eder ama yarın sorayım canım yani özel hastanelerde bu kadar hastayı kaybetmek istemez anlaşma yaparlar muhakkak

[

evet kayracım aynen öyle bende ilk hamileligimde dopink yapmışlar gibi gezerdim hızımı alamazdım acyip bir enerjim vardı doguma gittigim gün bile sabahtan akşama gezdim bide akşam geldim sanki doguracagımı biliyormuşum gibi bide geldim eksik kalan işlerimi yaptım tam yatacaktım sancılandım ama ben o hızla 36. haftaya kadar dayanabildim .ama bunlarda vinç lazım kaldırmak için beni sıfır enerji zoraki iş yapıyorum valla gelene rezil olmayayım diye napalım buda böyle geçecek .

gel kız gel izmire güzeldir izmir .istanbul çok kalabalık çok yorucu bir yer . kardeşimde orda okuyor yazık kızcagızın yurduyla okulu arası 2.5 saat şükür şu metrobüsler çıktıda rahatladı biraz. ama orayada alışan başka bir yerde yapamıyor ben en uzun on beş gün kaldım orda günlerim yollarda geçti valla .

sohbet güsel ama ben kaçar kızlarrr çocuklar uyudu ben yorgun yarında mama hazırşayacaz

temizlik var öptüm siziiiiiii

yok ben izmirede alışkınım bucada felan çok kaldım okuldan arkadaşım vardı benim senede hiç gitmesem 5 kez gelirdim izmire konakta alsancakta kemer altında sürtmüşlüğüm çoktur anlayacağınnn

Nefescim cinsiyetler belli oldumu.maşallah 2 erkeğimizmi geliyor.sağlıklıa gelsinler inşallah.

amin canım nerde varsa herkezin bebişler sorunsuz saglıklı gelsin.erkek kuzummmm bir tanede dört yaşında bir oğlum var bide kocam ettimi dört erkek amanın diyorum ama
sonradanda korkma kızım sen bir kadın dört erkeyin hakkından gelirsin diyorum orum. :emir_bebek-tatlicadiarzu-:

canım iki erkek daha mı geliyor aileye
Allah tamamına erdirsin. içinden biri kız olsa diye geçirmişsindir.
bakarsın ilerleyen haftalarda süpriz bir durum çıkar.
oğlum olsaydı adını" ALKIN = sevdalı, aşık="koyardım.
Aklında bulunsun diye yazdım yerimseniben

Herkese tatlı uykular,güzel rüyalar kızlar....bende çıkıyorum.eccük koçişle ilgileneyim.:kedi:kaydirigubbakcemile3

yok ben izmirede alışkınım bucada felan çok kaldım okuldan arkadaşım vardı benim senede hiç gitmesem 5 kez gelirdim izmire konakta alsancakta kemer altında sürtmüşlüğüm çoktur anlayacağınnn

kaydirigubbakcemile3 iyi hadi inşallah yine gelirsin .geldigindede beklerim canım .

sorma canım kayra ile yarışıyom sıra benim diyom ama o benden önce doğuracak gibibayanssulusmilebayanssulusmile

[

onun göbek beni korkuttu açıkçası.gerçekten acaba hanginiz doğurcak...sağlıkal gelsinler öncelikle...
senin göbekte iyice burdayım diyor. resmini gördüm. .epey büyümüş

ayyy kuzum geçmezmi hiç hele eşim tam kız hastası çıldırıyor kızları gördügünde adı bile hazır yıllardır sıla ama malesef canım üç doktorda onayladı ve imzayı attılar erkek ikiside .
ama hayırlısı böyle diyorum inşallah hayırlı evlat olurlar .issim için sagolcanım .seninkilerde belli olur artık hadi hayırlısı.

Herkese tatlı uykular,güzel rüyalar kızlar....bende çıkıyorum.eccük koçişle ilgileneyim.:kedi:kaydirigubbakcemile3

sanada canım iyi uykular .

ben şimdi 15 dakka kaçyım yatagın üstü ütülerle dolu yazık adam yatacak yer yok asayım onları .valla o bile zor geliyor

Bir daha ki sefere unutmayız canım sende istersen

isterim tabii canım ama malum çıkamam heralde bebişlerle evden

pamuk cnm sen neredesin aradım seni yoktun evdeee

canım canım hep evdeyiim belki yanlış numarayı aramışsındıır valla hep istedim aramak ama cep telimi kullanmıyom biliyosun evinden arasam evindede değilsin neysem evine geç inşallah arıycam özledim şekerlikcim

canım canım iyi yapmışsınız değerlendirin fırsatları bebişlerle zor olucak ileridee ama yok yok aslında ikinizde merkezde oturuyosanız zevkli bile olur ah bende sincanda olmasaydım hiç kaçırmazdım buluşmalarıı öptüm şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…