bende kaçıyorum kızlar..iyi geceleeeeeeeeeer............
şevvalnur zulal naz harika issimler .canım allah sağlıklı ömür vrsin kuzucuklara bende kız issimlerine bakıp duruyordum heralde birisi kız olur diye ayyyy ayyy ama erkeklerim geliyor şimdide erkek issimlerine bakıyorum bir taneside güzel gelmezmi insana nasıl koyacagız biz bu kuzukların ismini bilmem valla şöyle enterasan güzel issim gelirse aklınıza yazın kızlar
sorma canım kayra ile yarışıyom sıra benim diyom ama o benden önce doğuracak gibibayanssulusmilebayanssulusmileİkiz hamilelerr nasılsınızzz bakalım...
canan2508 sıra yavaştan sana geliyor galiba.
hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..
:)))) hehe kociş doğuma kadar senden kurtulmakmı istiyo ne bence küvöz anlaşması devam eder ama yarın sorayım canım yani özel hastanelerde bu kadar hastayı kaybetmek istemez anlaşma yaparlar muhakkakCanan desene o zaman işler sallantıya girecek.eeeee fiyatlar tam benim doğuracağım zaman değişirse.
ya benim derdim küvez o sabit kalsında,doğum ücretini takmıyorum.
Eşimde diyorki götüreyim seni bursaya doğuma kadar orda kal,doğumuda bahar hast.nagihan hanımda yap.içimiz rahat etsin.olduuuu dedim bende evim nerde bende ordayım.
evet kayracım aynen öyle bende ilk hamileligimde dopink yapmışlar gibi gezerdim hızımı alamazdım acyip bir enerjim vardı doguma gittigim gün bile sabahtan akşama gezdim bide akşam geldim sanki doguracagımı biliyormuşum gibi bide geldim eksik kalan işlerimi yaptım tam yatacaktım sancılandım ama ben o hızla 36. haftaya kadar dayanabildim .ama bunlarda vinç lazım kaldırmak için beni sıfır enerji zoraki iş yapıyorum valla gelene rezil olmayayım diye napalım buda böyle geçecek .tek gebelikle karşılaştırmak imkansız................. 39.haftaya kadar eve girmedim... evden çarşıya yürüyerek yarım saatti hiç vasıtaya binmedim.... evimi temizledim yemeğimi yaptım... bu gün 20 dk...hazırlanacak yemek yapım... yarım saat yattım...
ay alıntı yaparken cevapları biraz karışık yazmışım sanırım herkes kime cevap verdiğimi anlamıştır nefes seni atlamışım aşkım yaaa izmir şurdan şurası gelsene yaaaa ayyy ben izmiri çok severim en geç 5 yıliçinde izmire taşınacağız biz :))))))))
Nefescim cinsiyetler belli oldumu.maşallah 2 erkeğimizmi geliyor.sağlıklıa gelsinler inşallah.
sohbet güsel ama ben kaçar kızlarrr çocuklar uyudu ben yorgun yarında mama hazırşayacaz
temizlik var öptüm siziiiiiii
şevvalnur zulal naz harika issimler .canım allah sağlıklı ömür vrsin kuzucuklara bende kız issimlerine bakıp duruyordum heralde birisi kız olur diye ayyyy ayyy ama erkeklerim geliyor şimdide erkek issimlerine bakıyorum bir taneside güzel gelmezmi insana nasıl koyacagız biz bu kuzukların ismini bilmem valla şöyle enterasan güzel issim gelirse aklınıza yazın kızlar
yok ben izmirede alışkınım bucada felan çok kaldım okuldan arkadaşım vardı benim senede hiç gitmesem 5 kez gelirdim izmire konakta alsancakta kemer altında sürtmüşlüğüm çoktur anlayacağınnn
sorma canım kayra ile yarışıyom sıra benim diyom ama o benden önce doğuracak gibibayanssulusmilebayanssulusmile
[
ayyy kuzum geçmezmi hiç hele eşim tam kız hastası çıldırıyor kızları gördügünde adı bile hazır yıllardır sıla ama malesef canım üç doktorda onayladı ve imzayı attılar erkek ikiside .canım iki erkek daha mı geliyor aileye
Allah tamamına erdirsin. içinden biri kız olsa diye geçirmişsindir.
bakarsın ilerleyen haftalarda süpriz bir durum çıkar.
oğlum olsaydı adını" ALKIN = sevdalı, aşık="koyardım.
Aklında bulunsun diye yazdım yerimseniben
Herkese tatlı uykular,güzel rüyalar kızlar....bende çıkıyorum.eccük koçişle ilgileneyim.:kedi:kaydirigubbakcemile3
Kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler
ayyy kuzum geçmezmi hiç hele eşim tam kız hastası çıldırıyor kızları gördügünde adı bile hazır yıllardır sıla ama malesef canım üç doktorda onayladı ve imzayı attılar erkek ikiside .
ama hayırlısı böyle diyorum inşallah hayırlı evlat olurlar .issim için sagolcanım .seninkilerde belli olur artık hadi hayırlısı.
evet hayırlısı diyelim. ama süprizlere açık ol yinede yerimseniben
herşeyden önce inşallah hayırlı evlat olurlar.
canım bana '' seninkilerde artık belli olur demişsinde ''anlayamadım.
Bir daha ki sefere unutmayız canım sende istersen
pamuk cnm sen neredesin aradım seni yoktun evdeee
ay çok güzel kayracımm isimleriyle büyüsünler inş..
ya koyacam da kocişi ikna edemiyomm :umursamaz:
pamukcumm daha kapsamlı buluşmayı ayarlıyalım unutmadık senide olumunekankayizsmile benim işyerine yakın gelmişti doudou orda bi 10 dakika tanıştık...hep beraber toplanalım birgün
ayyy kuzum geçmezmi hiç hele eşim tam kız hastası çıldırıyor kızları gördügünde adı bile hazır yıllardır sıla ama malesef canım üç doktorda onayladı ve imzayı attılar erkek ikiside .
ama hayırlısı böyle diyorum inşallah hayırlı evlat olurlar .issim için sagolcanım .seninkilerde belli olur artık hadi hayırlısı.
evet hayırlısı diyelim. ama süprizlere açık ol yinede yerimseniben
herşeyden önce inşallah hayırlı evlat olurlar.
canım bana '' seninkilerde artık belli olur demişsinde ''anlayamadım.
ayyy canım kusura bakmaya ben alıntıdanmı okudum yazını ki seninkiler maşşalah büyümüşlerbile ya ayyy bak ya çok utandım :kedi:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?