Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alaina doğurdunmu kızzzzzz........allah analı babalı büyütsün inşallah... maşallah barekallah kilolarıda çok iyi ....... yakında evlerine gelirler canım merak etme............ burçin sıranı alan alanaa...... kız bende alırmıyım ki.................

Kayracım bu mesaj banamıydı.Benmi alayım üstüme acep.:kedi:
Ne yapayım anam,evde durmak hiç bana göre değil.Ah bıraksalar beni hergün dışardayım.
Ama ne mümkün sabah eşime beni çıkar dedim.Annem kayınvalidem oooooooof bunalttılar benialsanaalsanasmile

kızlar durun napıyorsunuz burçini heveslendirip dogurtacaksınız sen bakma bunlara burcın bekle birazdaha azkaldı canım

Nefescim bu arada baktımda en küçük ben değilim haftaya göre aramızda.
hituci liyadora günay var oooooooo baksana benden önce kimler varmış kimler.

alaina cnm tebrik ederim cnm üzülme sakın gelir bebeklerinde tatlım en yakın zamanda inş.

ablam ne diyorum sana ben..?stres yapmaaaa..
stres,üzüntü vs ile tabi doğurursun ama böyle güzel güzel dinlene dinlene gidersen bekleyeceksin eminim ben..32bitti,2 hafta sonra ben 36+ sen 34+ ikimiz de süper olcaz..ben o ara doğurcam..sonra sennnn :)) öle anlaşmadık mı biz?bozma anlaşmayı..!!

kızlar durun napıyorsunuz burçini heveslendirip dogurtacaksınız sen bakma bunlara burcın bekle birazdaha azkaldı canım

yoookkk hiç heveslenmiyorum valla tatlım..bebekler yaramazlık yapmazsa inşallah..biz 36+ yı hedefledik..

ah canım allah analı babalı büyütsün onlar iyi olsunda bir kaç gün uzak olsun sonra alıcan koynuna kuzularını

eşim yemeğe gelmiyo kızlar..ben de acıktım gidip bişiler yiyim..aylar sonra ilk defa kendim bişiler hazırlıcam :))

ben ilk oğlumdada boyatmıştımorganik boyayla dr izinvermişti kesime gelince herkes aynı şeyi söylüyor ama kuş tüyü gibi kaldı saçlarım heralde ev bunalımından saldırıyorumbunlara arada işe gidebilsem evden halletmeye çalışıyorum işleri olmuyor onuda bıraktım offfffffffffff
ilk sayfadaki liste doğru demi ben yokum o listede acaba benmi göremiyorum diyorum liyadorayıda göremedim anammmm körlükte başladı

selam kızlar alaina canım tebrik ederim birn önce gelir umarım bebeklerin ama bence en fazla bi kaç gün tutarlar maşallah kiloları güzel gözün aydın canım çok tebrik ederim tekrar kızlar sizin liste altüst oluyo sıralar birbirine girdi biv ablamında bebişler gelio inşallah çarşambaya burçin senin bakalım önüne daha kimler geçicek ama boşver kız sende koca koca bebişler doğurursun oohhh sefan olsun sonra bu arada kızlar kaynanamlar gelio kötükedihüso ben giremem pek onlar gelene kadar he yanlış anlaşılmasın desteğe yardıma değil gelme sebebi benim anam ağlıcak yemeğiydi işi gücüydü neyse hadi daha gelmeden doldurmim kendimi öptüm hepinizi bbyby

Evet canım.bende bahçeli evlere gidiyorum.
Yarın kontrolüm var.2 gündür koyu sarı yeşile yakın akıntım oluyor,birde kasıklarımda ağrım oluyor arada.
DR.aradım yarın gel dedi.

Artvinli sarı yeşil akıntı enfeksiyon demek kasık ağrısını falanda o yapıyor dr tek doz vajinal tablet veriyo geçiyo sonra benimde olmuştu

Buzlu havalarda çıkıp kendini tehlikeye atmaya değmez canım artık KK ile vakit geçireceğiz ne yapalım

üstüne alınma artvinlim direk olarak sana diyooom..... üstüne titriyorlar aman düşersin diye iş yaptırmıyorlar... eeee daha ne istiyon yaaaaaa...bizde dışarı çıkmıyozz sıkıldık ama iş yapma diyen falaan yok... yani diyorlarda nereye kadar yapmayacaksın sabah kalkınca mecburen hazırlıyoz kahvaltıyı çocuk var evde ortalığı topluyooruzz mutfak temizleniyo mecbur çamaşır bulaşık v.s. günlük temizlik ... eeee akşam oluncada yemek sonra sofra topla çay faslı meyve kızı yıka yatır............. iş yapma deselerde yapılıyor..o nedenle kıymetini bil bu günlerin ......

Kız ben sana dedim doğurursun giremezsin nete diye valla akşamları bomboş artık. Maşallah bebişlerde canavar gibi. Allah bize de nasip etsin

kızlar resmen pis boğazlılığımdan ishal oldum ya dün geceden beri bi sıkıntı olurmu arasammı dr u acaba yada yarında bakim devam ederse mi arıyim ne dersiniz

Bende aldım o chiccolardan içinde iki tane yenidoğan emziği de var çok güzel bence de al

Çok sıkıntılıydın canım buraya kadarmış artık kiloları iyi bence çok yakında gelirler evlerine endişe etme. Gözünaydın bu arada

kızlar resmen pis boğazlılığımdan ishal oldum ya dün geceden beri bi sıkıntı olurmu arasammı dr u acaba yada yarında bakim devam ederse mi arıyim ne dersiniz

Bence bir ara sor canım yarın. Sıvı ve elektrolit kaybı oluyor sonuçta. Bende kabızlıktan şikayetçiyim gebeliğin başından beri ilaçlarda yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…