ay anam rahat batıyor size yaaaaaaaaaaaaa....... bizimde yardım edenimiz yok..varda 15 günde 1 kere geliyorlar...oda ancak ütü büyük temizlik v.s. günlük işlerimi kendim yapıyorum.. kızda var yemek v.s. zorlanmaya başladım....
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alaina doğurdunmu kızzzzzz........allah analı babalı büyütsün inşallah... maşallah barekallah kilolarıda çok iyi ....... yakında evlerine gelirler canım merak etme............ burçin sıranı alan alanaa...... kız bende alırmıyım ki.................
kızlar durun napıyorsunuz burçini heveslendirip dogurtacaksınız sen bakma bunlara burcın bekle birazdaha azkaldı canım
kızlar merhaba ben pazar gecesı sancılandım..pazartesı sabah da karda kıyamette doktorA gıttım..dogumun basladıgını ve hemen amelıyat haneye aldılar...kızım artık dunya ya gelmeye calısıyordu ve rahmım 3 cm acılmısdı..pazartesı 2 de dogum yaptım 32+3 de kzıım ve oglum dunyaya geldıler.....suan ben hastaneden cıktım fakat bebeklerım hastanedeler..oglum 2300 kızım da 2200 olarak dunyaya geldıler...bıraz solunum problemlerı var..dunyanın en zor seyı cocukları orda bırakıp eve gelmekmıs.....
Evet sana katılıyorum.Sürekli evde olunca insan daralıyor artık.
Havalarda çok soğuk buzlu dışarıda çıkarmıyorlar.
Valla sabah kalkınca pijamalarla dolanıyorum bütün gün.
Canım saçını boyatma bence,hamilelikte sakıncalı olduğunu duymuştum,biliyorum çok saçma ama ben kestirmeyede karşıyım.Doğur bir ondan sonra süslersin kendini.
Evet canım seninle aramızda 3 hafta var sanırsam.
Evet canım.bende bahçeli evlere gidiyorum.
Yarın kontrolüm var.2 gündür koyu sarı yeşile yakın akıntım oluyor,birde kasıklarımda ağrım oluyor arada.
DR.aradım yarın gel dedi.
Evet sana katılıyorum.Sürekli evde olunca insan daralıyor artık.
Havalarda çok soğuk buzlu dışarıda çıkarmıyorlar.
Valla sabah kalkınca pijamalarla dolanıyorum bütün gün.
Canım saçını boyatma bence,hamilelikte sakıncalı olduğunu duymuştum,biliyorum çok saçma ama ben kestirmeyede karşıyım.Doğur bir ondan sonra süslersin kendini.
Evet canım seninle aramızda 3 hafta var sanırsam.
Kayracım bu mesaj banamıydı.Benmi alayım üstüme acep.:kedi:
Ne yapayım anam,evde durmak hiç bana göre değil.Ah bıraksalar beni hergün dışardayım.
Ama ne mümkün sabah eşime beni çıkar dedim.Annem kayınvalidem oooooooof bunalttılar benialsanaalsanasmile
topiğin en taze annesi geldiiiiiiiiiiiiii
hepnize tek tek tebrikleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlarrrr burçincim eşinede duble teşekkürrr:)
vallaha eşim hepinizitanıyo hep anlatıyom ben siziiiiiiiiiiiiii
korku olayına gelince korkmayın kızkar ameliyat çok rahat tabi hiç acısız olacağını beklemeyin sonuç olarak vucutta bi kesik oluyooooo
bugün ilk muaynemiz vardı sarılık değerlerimize felan bakıldı gayet iyiyiz şüküüüürrrr
hastane arayanlar için medicalpaktan memnun kaldığımı belirtmek isterim bebek hemşireleri olsun servisteki hemşireler olsun çok ince nazik ve kibarlardı dr süphan beydende çok memnun kaldım yemekler felan güzeldi ara öğünler geliyo felan çok temiz güzeldi çok memnun kaldım tekrar belirtmek isterim 2150 lira ödedim hastaneye 1 günde doğumhanede sancı odasında müşehade altında tutuldum ona ödeme yapmadım almadılar devlet karşılıyomuş onu serumlar felan verildi ordada mesela ordada ebeler hemşirele rçok ilgili idi kısaca böyle
hepinizi çok öpüyorum sakın korkmayın kızlar herşey çok güzel olacakkkk
cnm ya hakkaten ben p.tesi-salı kardan dolayı işe gelmedim 4 gün evde ay patladım sıkıntıdan bu sabahta eşime dedim ben işe gidicem diye,biraz buzda vardı ama çok ufak adımlarla arabaya kadar geldim ay ne sıkıcı evde durmak düşünüyorum valla doğum için izne çıktığımda ne yapacağım diye alah yardımcın olsun
iyi yapmışsın hatta dava edeceğim sizi deseydin hem suçlu hem güçlü gerizekalılar,
oh çok sevindim hastaneden memnun kalmana canancığm bende medikal parkta yapıcam ama sanki hep birilerinin memnun kalmasını bekliyor gibiyim,
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsın çıkmaz bari,
kızlar hastane çıkışı sordum bugn 6 parça chicco 40 tl pahalı değilmi ama penyesi çok güzeldi,bana çok geldi de
kızlar merhaba ben pazar gecesı sancılandım..pazartesı sabah da karda kıyamette doktorA gıttım..dogumun basladıgını ve hemen amelıyat haneye aldılar...kızım artık dunya ya gelmeye calısıyordu ve rahmım 3 cm acılmısdı..pazartesı 2 de dogum yaptım 32+3 de kzıım ve oglum dunyaya geldıler.....suan ben hastaneden cıktım fakat bebeklerım hastanedeler..oglum 2300 kızım da 2200 olarak dunyaya geldıler...bıraz solunum problemlerı var..dunyanın en zor seyı cocukları orda bırakıp eve gelmekmıs.....
kızlar resmen pis boğazlılığımdan ishal oldum ya dün geceden beri bi sıkıntı olurmu arasammı dr u acaba yada yarında bakim devam ederse mi arıyim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?