ayy sinirlerim tepeme geldü yaw..
hastaneden aradılar. kürtaj işlemini benim sigortam karşılamıştı. ş,mdi aramışlar işlemi karşıladı ama ön muayeneyi ve ultrasonografiyi karşılamıyor bunun ücretini ödemeniz gerekiyor diye: şalterlerim atıverdi. dedimki hastanenizi ve doktorunuz aytuğ beyi dava etmediğime şükredeceğinize kalkmış bide fatura çıkarıyorsunuz. drunuzun içimde unuttuğu plazanta parçaları yüzünden ölümden döndüm ben dedim. patoloji sonuçları sizdede var isyerseniz bir bakın dedim. kesinlikle ödeme yapmıyorum dedimn. haklısınız kem küm dediler ben bir halkla ilişkilere döneyim geçmiş olsun dedi kapadılar. uyusss oldum yaaa.
Nasılsınız kızlar.......
Ya ben 10 gündür hiç dışarı çıkmadım çok sıkılıdım artık.
Siz neler yapıyorsunuz,benim gibi evdemisiniz.
Eşim çıkaracaktı bugün göya,nerde kayınvalidemler bizde müsade etmediler.
Dışarısı buzluymuş,düşermişim vs. aman ne çok söylendiler ya.
ayy sinirlerim tepeme geldü yaw..
hastaneden aradılar. kürtaj işlemini benim sigortam karşılamıştı. ş,mdi aramışlar işlemi karşıladı ama ön muayeneyi ve ultrasonografiyi karşılamıyor bunun ücretini ödemeniz gerekiyor diye: şalterlerim atıverdi. dedimki hastanenizi ve doktorunuz aytuğ beyi dava etmediğime şükredeceğinize kalkmış bide fatura çıkarıyorsunuz. drunuzun içimde unuttuğu plazanta parçaları yüzünden ölümden döndüm ben dedim. patoloji sonuçları sizdede var isyerseniz bir bakın dedim. kesinlikle ödeme yapmıyorum dedimn. haklısınız kem küm dediler ben bir halkla ilişkilere döneyim geçmiş olsun dedi kapadılar. uyusss oldum yaaa.
topiğin en taze annesi geldiiiiiiiiiiiiii
hepnize tek tek tebrikleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlarrrr burçincim eşinede duble teşekkürrr:)
vallaha eşim hepinizitanıyo hep anlatıyom ben siziiiiiiiiiiiiii
korku olayına gelince korkmayın kızkar ameliyat çok rahat tabi hiç acısız olacağını beklemeyin sonuç olarak vucutta bi kesik oluyooooo
bugün ilk muaynemiz vardı sarılık değerlerimize felan bakıldı gayet iyiyiz şüküüüürrrr
hastane arayanlar için medicalpaktan memnun kaldığımı belirtmek isterim bebek hemşireleri olsun servisteki hemşireler olsun çok ince nazik ve kibarlardı dr süphan beydende çok memnun kaldım yemekler felan güzeldi ara öğünler geliyo felan çok temiz güzeldi çok memnun kaldım tekrar belirtmek isterim 2150 lira ödedim hastaneye 1 günde doğumhanede sancı odasında müşehade altında tutuldum ona ödeme yapmadım almadılar devlet karşılıyomuş onu serumlar felan verildi ordada mesela ordada ebeler hemşirele rçok ilgili idi kısaca böyle
hepinizi çok öpüyorum sakın korkmayın kızlar herşey çok güzel olacakkkk
tam bi inek oldum kızlar sağmadımmı kendimi memeler patlayacak gibi oluyo dün banyo yaptım dedim ya banyodan çıktım süt şıpşıp akıyo meğerem sıcak suyu gördümü yavşıyomuş :))
kızlar size komik bişi sölimmm benim bebiklerin elinde eldiven durmuyo çıkıyo bugün sivri zekalı ben neyaptım ellerine çorap geçirdim zuhahahah
AMİN canım allah kimseye aratmasın .ben oğlumu doğurduktan sonra ilk dedigim bir insan hiç bir şeyden bukadar haz alamaz anlatılamıyacak bir duygu allahım herkeze nerde varsa aratmasın allah evlat kıymeti bileceklere evlat versin yarabbimMerhabalar kızlar,
CANAN çok tebrik ederim canım uzun ömürlü sağlıklı olsun bebeklerin inşallah. Annelik ne kadar güzel di mi?
Bende kızları uyuttum kk'ya takılaayım biraz dedim. Malum uyanıkken pek vaktim olmuyor. Emzir,gaz çıkar, popişleri temizle tekrar acıkıyorlar o zaman aralığında ancak gün yetiyor. Amaa çok güzelmiş annelik hala kızlarıma baktıkça gözlerim doluyor. Allah olamayan herkese versin inşallah.
dırımcim aynı sorun bende var plesantam bayagı aşada tam kapamamış ama dayanıkcnm benim kaçıncı haftasında 16-20 hafta arası ise plesentası aşağadadır ondan kanaması vardır...benimde 16 haftamda yoğun kanamam oldu 3 gün yattım hastanede
bebekler iyiyiydi ama plesentadan gelen bir kanamaydı
hayırlısı olsun canım maşallah bebişlerin kilosuda çok güzel allah inşallah bizlerede bu haftaları bu kiloları gösterir.kızlar şimdi geldim çok şükür acil doğuma gitmessem eğer ayın 3 ne haftaya çarşamba saat dokuzda ameliyata giricez inşallah doktorum daha fazla tutmayalım dedi biliyosunuz benim birde şeker problemim var çünkü
wavy en iyisini yapmışsın bunlara böyle lazım kimbilir kaç kişiye yapıyorlar bunları başta uyarmıyorlar açıkgözlerayy sinirlerim tepeme geldü yaw..
tam bi inek oldum kızlar sağmadımmı kendimi memeler patlayacak gibi oluyo dün banyo yaptım dedim ya banyodan çıktım süt şıpşıp akıyo meğerem sıcak suyu gördümü yavşıyomuş :))
kızlar size komik bişi sölimmm benim bebiklerin elinde eldiven durmuyo çıkıyo bugün sivri zekalı ben neyaptım ellerine çorap geçirdim zuhahahah
burçin senin doğum tarihi bellimi arkadaşım
kızlar hastane çıkışı sordum bugn 6 parça chicco 40 tl pahalı değilmi ama penyesi çok güzeldi,bana çok geldi de
kızlar merhaba ben pazar gecesı sancılandım..pazartesı sabah da karda kıyamette doktorA gıttım..dogumun basladıgını ve hemen amelıyat haneye aldılar...kızım artık dunya ya gelmeye calısıyordu ve rahmım 3 cm acılmısdı..pazartesı 2 de dogum yaptım 32+3 de kzıım ve oglum dunyaya geldıler.....suan ben hastaneden cıktım fakat bebeklerım hastanedeler..oglum 2300 kızım da 2200 olarak dunyaya geldıler...bıraz solunum problemlerı var..dunyanın en zor seyı cocukları orda bırakıp eve gelmekmıs.....
kızlar merhaba ben pazar gecesı sancılandım..pazartesı sabah da karda kıyamette doktorA gıttım..dogumun basladıgını ve hemen amelıyat haneye aldılar...kızım artık dunya ya gelmeye calısıyordu ve rahmım 3 cm acılmısdı..pazartesı 2 de dogum yaptım 32+3 de kzıım ve oglum dunyaya geldıler.....suan ben hastaneden cıktım fakat bebeklerım hastanedeler..oglum 2300 kızım da 2200 olarak dunyaya geldıler...bıraz solunum problemlerı var..dunyanın en zor seyı cocukları orda bırakıp eve gelmekmıs.....
ANAAAAAA Canım gözün aydın.rabbim sağlıklı uzun ömür versin yavrularına.
İnşallah çok kısa sürede sağlıklarına kavuşup gelsinler kuzuların yanına.
BURCİİİİİİİİİİİİİİİN senin sıra gitti anam,bu gidişle sen biv den sonra doğuracan.sağlıklı olsunlarda ne zaman isterlerse o zaman gelsinler canım.
en son 10-20 şubat aralığı dedi dün telefonda doktorumuz canım..bakalım inşallah dururlar..
bence hiç pahale değil..hatta şuan chicconun tekstil ürünlerinde (eğer bitmediyse) %40 indirim var..ben chiccodan çılgınca alışveriş yaptım 2şer yenidoğan takımı aldım penye battaniyeleriyle beraber..kumaşları hakkaten çok kaliteli..ilk zamanlarda giyecekleri önemli sonuçta..
NE_RO_KA sonunda bana hak veren biri çıktı.
Canım ya,inan evde olunca zaman sanki yerinde sayıyor,hiç geçmiyor saat.
Birkaç gündür kayınvalidemler bizdeydi iyi oluyordu sıkılmıyordum,onlarda yarın gidecez diyorlar.
Olan yine bana olacak bütün gün evde tek başıma işin yoksa gece 10 da gelen eşini bekle.
Neyse sağlık olsunda ben evde olmaya razıyım.
Bu arada ne_ro_ka canım sen medikal parkta han gi dr.gidiyorsun?
NE_RO_KA sonunda bana hak veren biri çıktı.
Canım ya,inan evde olunca zaman sanki yerinde sayıyor,hiç geçmiyor saat.
Birkaç gündür kayınvalidemler bizdeydi iyi oluyordu sıkılmıyordum,onlarda yarın gidecez diyorlar.
Olan yine bana olacak bütün gün evde tek başıma işin yoksa gece 10 da gelen eşini bekle.
Neyse sağlık olsunda ben evde olmaya razıyım.
Bu arada ne_ro_ka canım sen medikal parkta han gi dr.gidiyorsun?
serkan oral cnm sendemi medikal parka gidiyosun?
anam benim saat çobuk geçiyor ama bunalımlı insan evde herşeyden uzak yaşıyor sanki hapis gibi bende öyleyim bide benimkinin işleri yogun bu aralar bide soguk pek bunaldım
saçımı taramak gelmiyor çalışırken kendine bakmak zorundasın daha hayat dolu oluyor insan ben gidip saçımı kestirecegim boyatacagım dahale düşünüyorum hava soguk aman nasıl gidecem uyuz oldum uyuzzzzzzzz .
artvinli ben dün en küçük hamişim demiştim ama seni unutmuşum en küçük sensin heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?