Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

topiğin en taze annesi geldiiiiiiiiiiiiii

hepnize tek tek tebrikleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlarrrr burçincim eşinede duble teşekkürrr:)
vallaha eşim hepinizitanıyo hep anlatıyom ben siziiiiiiiiiiiiii
korku olayına gelince korkmayın kızkar ameliyat çok rahat tabi hiç acısız olacağını beklemeyin sonuç olarak vucutta bi kesik oluyooooo

bugün ilk muaynemiz vardı sarılık değerlerimize felan bakıldı gayet iyiyiz şüküüüürrrr

hastane arayanlar için medicalpaktan memnun kaldığımı belirtmek isterim bebek hemşireleri olsun servisteki hemşireler olsun çok ince nazik ve kibarlardı dr süphan beydende çok memnun kaldım yemekler felan güzeldi ara öğünler geliyo felan çok temiz güzeldi çok memnun kaldım tekrar belirtmek isterim 2150 lira ödedim hastaneye 1 günde doğumhanede sancı odasında müşehade altında tutuldum ona ödeme yapmadım almadılar devlet karşılıyomuş onu serumlar felan verildi ordada mesela ordada ebeler hemşirele rçok ilgili idi kısaca böyle

hepinizi çok öpüyorum sakın korkmayın kızlar herşey çok güzel olacakkkk

tam bi inek oldum kızlar sağmadımmı kendimi memeler patlayacak gibi oluyo dün banyo yaptım dedim ya banyodan çıktım süt şıpşıp akıyo meğerem sıcak suyu gördümü yavşıyomuş :))

kızlar size komik bişi sölimmm benim bebiklerin elinde eldiven durmuyo çıkıyo bugün sivri zekalı ben neyaptım ellerine çorap geçirdim zuhahahah

yurtdışında olsan ne kuru özürü dünya kadar tazminat öderlerdi sana bide utanmadan paramı istiyor yüssüzler

cnm ya hakkaten ben p.tesi-salı kardan dolayı işe gelmedim 4 gün evde ay patladım sıkıntıdan bu sabahta eşime dedim ben işe gidicem diye,biraz buzda vardı ama çok ufak adımlarla arabaya kadar geldim ay ne sıkıcı evde durmak düşünüyorum valla doğum için izne çıktığımda ne yapacağım diye alah yardımcın olsun

iyi yapmışsın hatta dava edeceğim sizi deseydin hem suçlu hem güçlü gerizekalılar,

oh çok sevindim hastaneden memnun kalmana canancığm bende medikal parkta yapıcam ama sanki hep birilerinin memnun kalmasını bekliyor gibiyim,

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsın çıkmaz bari,

kızlar hastane çıkışı sordum bugn 6 parça chicco 40 tl pahalı değilmi ama penyesi çok güzeldi,bana çok geldi de

AMİN canım allah kimseye aratmasın .ben oğlumu doğurduktan sonra ilk dedigim bir insan hiç bir şeyden bukadar haz alamaz anlatılamıyacak bir duygu allahım herkeze nerde varsa aratmasın allah evlat kıymeti bileceklere evlat versin yarabbim

dırımcim aynı sorun bende var plesantam bayagı aşada tam kapamamış ama dayanık
bir ara kanmam oldu geçti geçenlerde dr gittim muayene etti aynıydı 22. haftada tekrar bakacagım belli olmaz düzelebilir dedi san ragasızlık veriyormuydu ben sabahları ayıptır söylemesi tuvalete gidene kadar canım çıkıyor agrıdan bende ona baglıyorum tabi ilk hamileligim bir tane olunca kıyaslayamıyorum tecrübe yaramıyor bunlarda.

hayırlısı olsun canım maşallah bebişlerin kilosuda çok güzel allah inşallah bizlerede bu haftaları bu kiloları gösterir.

wavy en iyisini yapmışsın bunlara böyle lazım kimbilir kaç kişiye yapıyorlar bunları başta uyarmıyorlar açıkgözler

akıllı kadınsın kızım sen eldivenlerin bilek kısımları hep gevşek olur hepte çıkar valla benim hiç aklıma gelmemişti yazık adama kaçtane eldiven aldırmıştım bilegi sıkı olanı bulacaz diye

burçin senin doğum tarihi bellimi arkadaşım

en son 10-20 şubat aralığı dedi dün telefonda doktorumuz canım..bakalım inşallah dururlar..

kızlar hastane çıkışı sordum bugn 6 parça chicco 40 tl pahalı değilmi ama penyesi çok güzeldi,bana çok geldi de

bence hiç pahale değil..hatta şuan chicconun tekstil ürünlerinde (eğer bitmediyse) %40 indirim var..ben chiccodan çılgınca alışveriş yaptım 2şer yenidoğan takımı aldım penye battaniyeleriyle beraber..kumaşları hakkaten çok kaliteli..ilk zamanlarda giyecekleri önemli sonuçta..

kızlar merhaba ben pazar gecesı sancılandım..pazartesı sabah da karda kıyamette doktorA gıttım..dogumun basladıgını ve hemen amelıyat haneye aldılar...kızım artık dunya ya gelmeye calısıyordu ve rahmım 3 cm acılmısdı..pazartesı 2 de dogum yaptım 32+3 de kzıım ve oglum dunyaya geldıler.....suan ben hastaneden cıktım fakat bebeklerım hastanedeler..oglum 2300 kızım da 2200 olarak dunyaya geldıler...bıraz solunum problemlerı var..dunyanın en zor seyı cocukları orda bırakıp eve gelmekmıs.....

kızlar merhaba ben pazar gecesı sancılandım..pazartesı sabah da karda kıyamette doktorA gıttım..dogumun basladıgını ve hemen amelıyat haneye aldılar...kızım artık dunya ya gelmeye calısıyordu ve rahmım 3 cm acılmısdı..pazartesı 2 de dogum yaptım 32+3 de kzıım ve oglum dunyaya geldıler.....suan ben hastaneden cıktım fakat bebeklerım hastanedeler..oglum 2300 kızım da 2200 olarak dunyaya geldıler...bıraz solunum problemlerı var..dunyanın en zor seyı cocukları orda bırakıp eve gelmekmıs.....

ANAAAAAA Canım gözün aydın.rabbim sağlıklı uzun ömür versin yavrularına.
İnşallah çok kısa sürede sağlıklarına kavuşup gelsinler kuzuların yanına.
BURCİİİİİİİİİİİİİİİN senin sıra gitti anam,bu gidişle sen biv den sonra doğuracan.sağlıklı olsunlarda ne zaman isterlerse o zaman gelsinler canım.

canım geçmiş olsun Allahım inşallah kuzularınıda saglıklı sıhatlı kucagına alıp eve getirmeyi nasip eder

gözün aydın canım allah sağlıkla evede gelmelerini nasipetsin .
zor olmazmı parçanı bırakıyorsun orda .allah sabrını verir canım ama maşallah kiloları iyi canım haftalarına göre kısa zamanda evde olurlar hasret giderirsiniz sen içini ferah tut sütüne ihtiyaçları var kuzuların maşallah kuzulara

gözün aydın tatlım..Allah sağlıkla evlerine gelmelerini ve sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah..kiloları gayet iyi kısa zamanda küvezden çıkıp gelecekler inşallah evinize..

ayy gitti benim sıra valla :))
bivi de beklicem bana neee..
biz anlaştık minişlerimle 36+larda gelecek onlar en erken..
ben o zamanı bekliyorum şimdi,o haftayı bile geçseler şikayetim yok :)))

NE_RO_KA sonunda bana hak veren biri çıktı.
Canım ya,inan evde olunca zaman sanki yerinde sayıyor,hiç geçmiyor saat.
Birkaç gündür kayınvalidemler bizdeydi iyi oluyordu sıkılmıyordum,onlarda yarın gidecez diyorlar.
Olan yine bana olacak bütün gün evde tek başıma işin yoksa gece 10 da gelen eşini bekle.
Neyse sağlık olsunda ben evde olmaya razıyım.
Bu arada ne_ro_ka canım sen medikal parkta han gi dr.gidiyorsun?

evet cnm %40 indirimli fiyatı zaten

aaaaa gözün aydın cnm iyi ama maşallah kiloları çok faza kalmazlar inşallah küvesde en kısa sürede yanında olurlar,

serkan oral cnm sendemi medikal parka gidiyosun?

anam benim saat çobuk geçiyor ama bunalımlı insan evde herşeyden uzak yaşıyor sanki hapis gibi bende öyleyim bide benimkinin işleri yogun bu aralar bide soguk pek bunaldım
saçımı taramak gelmiyor çalışırken kendine bakmak zorundasın daha hayat dolu oluyor insan ben gidip saçımı kestirecegim boyatacagım dahale düşünüyorum hava soguk aman nasıl gidecem uyuz oldum uyuzzzzzzzz .
artvinli ben dün en küçük hamişim demiştim ama seni unutmuşum en küçük sensin heralde.

serkan oral cnm sendemi medikal parka gidiyosun?

Evet canım.bende bahçeli evlere gidiyorum.
Yarın kontrolüm var.2 gündür koyu sarı yeşile yakın akıntım oluyor,birde kasıklarımda ağrım oluyor arada.
DR.aradım yarın gel dedi.

Evet sana katılıyorum.Sürekli evde olunca insan daralıyor artık.
Havalarda çok soğuk buzlu dışarıda çıkarmıyorlar.
Valla sabah kalkınca pijamalarla dolanıyorum bütün gün.
Canım saçını boyatma bence,hamilelikte sakıncalı olduğunu duymuştum,biliyorum çok saçma ama ben kestirmeyede karşıyım.Doğur bir ondan sonra süslersin kendini.
Evet canım seninle aramızda 3 hafta var sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…