Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

CANANCIM aman canım sakın kendini yorma,bırak boşver olmasın hiç birşey senin istediğin gibi evinde pis olsun hiç önemli değil.Önemli olan senin sağlığın sen iyi olki yavrularda iyi olsun onlar şimdi sana muhtaç.
KAYRACIM sana katılıyorum kesinlikle çoooooook haklısın.Ben kızlarıma eminönünden almıştım takımı 25 tl di.cinsiyetleri aynı olursa onları giydiricem kısmetse.Markaya hiç gerek yok bencede,çocuk kıyafetlerinin ömrü çok az oluyor zaten hemen küçülüyor.
NERO_KA canım bende nevin hn.gidiyorum ama pekte memnun değilim yarın kontrolüm var son bir şans verdim bu seferde hoşuma gitmezse değiştirmeye düşünüyorum.

Bende zaten marka diye almadım normal bir markanın hastane çıkış takımı da o fiyat onda indirim vardı diye aldım bizde eminönüne gidemediiğimiz için biraz daha pahalısına razı oluyoruz malesef

off neden geliyolarmış madem yardımcı olmıcaklar..azıcık ahh off falan yap bari de çok şey beklemesinler..!ama stres yapma doldurma kendini ok?

kızlar resmen pis boğazlılığımdan ishal oldum ya dün geceden beri bi sıkıntı olurmu arasammı dr u acaba yada yarında bakim devam ederse mi arıyim ne dersiniz

bende de oluyo ara ara, saçma sapan şeyler yemekten..gaz, ishal, kabızlık vs..hepsi oluyo..ama sen yine de doktoruna bilgi ver olur mu?

pazartesi günü epidural sezeryanla dogurmuş minişleri
maşallah birazcık sıkıntısı varmış dua edin arkdaşlar gecsin agrıları
cocukları suanda kuvezdeymiş

geldi canım sağolsun haberdar etti bizi..sen de sağol atlamamışsın..

ohoo sırayı alt üst etti kızlar valla :))
ben yarın veya cuma günü gidicem doktora bakalım ne olacak..tabiki yine heyecanlıyım..ben bunları göreceğim zaman acayip heyecanlanıyorum hala daha yüzlerini görünce aklımı oynatıcam heralde..!!

canan kafayımı yedin kızım yorma kendi cnm dikişlerin açılır cnm

sence bu cadı dinler mi??
ben artık bırak yapma demekten yoruldum, demiyorum hiç bişey..aman iyi olsun, inşallah hasta falan olmasın da napıcaksa yapsın bakalım..bu da böyle bi model :))

off yine mii??
kusura bakma da biraz ateşle oynusun gibi geliyo bana tatlım..bak iki oldu Allah beterinden ve üçüncüden korusun ama önce sen kendini azıcık kolla..biraz fedakarlık yahu..azıcık evde dinleneceksin hepsi bu..bak ben dinlenmekle geldim bugüne..bebeklerim tüp ya da mikro vs değil üstelik..ama neredeyse hiç çıkmadım bol bol dinlendim..Allah'ın izniyle de hep böyle devam edeceğim..sıkılmadım mı bunaldım artık..sinir krizindeyim ama evlatlarıma değer..Allah'ıma şükürler olsun bir kere bile hastanede yatmadan geldim bu zamanlara..lütfen dikkat et sen de..çok rica ediyorum bak..bütün bunalımlı hatunlara sözüm..nolur azıcık sıkın dişinizi..kolay mı hiç değil biliyorum ama napalım böylesi daha doğru.. opuyorumnanaktan

ohh çok şükür canım yaa..neyse en çok bir hafta sonra yanındalar Allah'ın izniyle..bu arada sen de toparlanmış, ağrılarını atlatmış olursun..onlar döndüğünde de bol bol ilgilenip onları tosuncuk yaparsın evelallah..yeter ki üzme kendini..döndüklerinde senin sütüne muhtaç olacaklar..yapma böyle..şükret iyiler ve inan ki çok daha iyi olacaklar..çok az kaldı çoookk...

Bende zaten marka diye almadım normal bir markanın hastane çıkış takımı da o fiyat onda indirim vardı diye aldım bizde eminönüne gidemediiğimiz için biraz daha pahalısına razı oluyoruz malesef

atma kızım görünce dayanamadım aldım desene şuna..... eskişehirde eminönümü var sanıyon sen..... şimdi heyecanlısınız ne görseniz atlarsınız..heleki kız kıyafetlerine.... tadını çıkarın alışverişin alın tabi ....almayın demem ben bilirim melikeye ne saçma şeylere para vermiştim.... hala da veriyorum... kısa süreli giyilecek şeylere ve kimsenin görmeyeceği şeylere para harcama evde giyeceği gibi mesela... dış kıyafetlere verin ona biişey demedik.... ayol ne karışcaz biz mi kazanıyoz.... akıl veriyoz şunun şurasında.... tecrübe olaraktan.............

tatlım herkes cebine, durumuna, beğenisine göre hareket ediyor..
güle güle kullansın kuzucukların..sağlıkla eskitsinler inşallah..

sana demedim kayra kızım. ayrıca atmıyorum birisi fikir sordu söylüyorum,

ver tabiki ablam..deneyimlilerin vereceği akla fikre hepimizin ihtiyacı var..
ama ben de alırken dış giysilerinin hemen hemen hepsini ve tüm bakım ürünlerini chicco dan aldım..üstelik o zaman indirim yoktu..ama dediğin gibi ilk ve belki de son olur kim bilir..heves işte..iç giysilerini de mesela paketli üçer takım aldım chiccodan sonra bi baktım başka bi yerde benim 3 aldığım fiyata 10-15 tane alabiliyorum iç giysilerini gidip ordan aldım..ama fazla dolanmamak için bi çıktım chiccoya gittim..bi çıktım ayşen bebe diye bi yer var burda oraya gittim..bi çıktım zara home a gittim bitti hepsi..perde,halı,mobilya,bordür,aydınlatma vs için de dolanmak zorunda kalmadım kataloglar falan hep elime geldi..belki azıcık fazla harcadım ama hepsi çok sindi içime..
inşallah sağlıkla eskitsin hepimizin kuzuları da alışverişlerimiz hiç bitmesin inşallah..

ben yatıyorummmmm..... bakın kızlaaaaaaar sıra belli............ şu günlerde topiğe takılan arkadaşlarımız biv, burçin ve sonrada bende .....aslında arada erolcan zuzum selinius da var ama onlar takılmıyor pek..... biv de mecburiyetten girdi araya yoksa sıra burçinindi......... neysem sözün kısasııııııı bu sırayı daha da bozcak biri olursa bizzat gelir döverim haaaaaaaa............... herkes sırasını bilsin lütfennnn....... doğum yapan ikiz anneleri topiğinde sıramız var...kimse bozmasın...attırmayın tepemn tasını...............klava:klava:

kızım sen almıcanda bizmi alcaz...... söletme şimdi beni........ sen kimin gelinii.............

sana demedim kayra kızım. ayrıca atmıyorum birisi fikir sordu söylüyorum,

Kayracım sana değildi o sitemler banaydı alsanaalsanasmile.
Canım sizin orada eminönü yoktur tamam,ama hiçmi altarnetif yok canım.
Ayrıca burcinin dediği gibi herkes kendi bütçesine göre alır çok haklı.
Sen çalışıyorsun kazanıyorsun al tabiki ne istersen sana kalmış.
Bende sadece fikrimi söyledimopuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızım sen almıcanda bizmi alcaz...... söletme şimdi beni........ sen kimin gelinii.............

aa öle demeeee..sabancının gelini sanıcak beni de kızlar :kedi: deme öle şeyler lütfeeenn..

diyorum ya hepimizin bebişleri sağlıkla eskitsin alışverişlerimiz hiç bitmesin inşallah.. :Saruboceq:

Ben çalışmıyorum aldığım herşeyi araştırarak alıyorum, ben de fikrimi söylemiştim zaten

][table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|

01|Flavius|10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:|
02|mimoza|11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:|
03|Hymarry| 09.Oca.09|ıki kızımız oldu|
04|ıkizlemiz|17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:|
05|Bebiş istiyoruz|20.Oca.09|iki kartalımız oldu|
06|Pamukşeker|03.Şub.09|iki tombalağımız oldu|
07|kinder|09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:|
08|incisu|20.Şub.09|haber alamadık
09|Nevra_t|26.Şub.09|22 Ekim 09 iki oğlan
10|penses|26.Şub.09|haber alamadık
11|hazanx|1.Mar.09|haber alamadık
12|kaswa|06.Mar.09|20 kasım09 birkız bir oğlan
13|Egeli|08.Mar.09|21 kasım09 birkız bir oğlan
14|sadecebu|10.Mar.09|haber alamadık
15|wavy|10.Mar.09|14 kasım09 iki kısçe
16|çekirgeler|11.Mar.09|26 kasım 2009
17|canbebek|14.Mar.09|26 kasım 2009
18|artemissia|21.Mar.09|haber alamadık
19|umudumol|04.Nis.09|haber alamdık
20|kevser|07.Nis.09|13 Aralık09iki kısçe
21|umudumsun|09.Nis.09|23 aralık 09
22|claire|15.Nis.09|28aralık09
23|özge|26.Nis.09|23 kasım 09
24|Canan|20.May.|23.01.2010 bir kız bir erkek
25|burcinn|28.May.09|
26|erolcan|02.Haz.09|
27|zuzum|03.Haz.09|
28|biv| 03.Haz.09|03.02.10
29|selinius|15.Haz.09|
30|Kayra|16.Haz.09|
31|alaina|25.Haz.09|25 ocak 2010
32|zuzu|30.Haz.09|
33|vil|06.Tem.09|
34|MeDıNe|03.Ağu.09|
35|Rose|08.Ağu.09|
[FONT=Calibri)]36|[/FONT]Doudou|11.Ağu.10|
37|siber|16.Ağu.09|
38|geranimo|22.Ağu.09|
39|nero-ka|24.Ağu.09|
40|eylül|10.Eyl.10|
41|nefes|21.Eyl.10|
[FONT=Calibri)]42|[/FONT]Artvinli|10.eki.10|
[FONT=Calibri)]43|[/FONT]liyadora|17.eki.10|
[/table][/QUOTE][/QUOTE]

ahamda sıra bu uymayanı yolarım haaaaaa.

Son düzenleme:
[/QUOTE]

ahamda sıra bu uymayanı yolarım haaaaaa.[/QUOTE]

yol valla kaşınmasın kimsee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…