selam kızlar alaina canım tebrik ederim birn önce gelir umarım bebeklerin ama bence en fazla bi kaç gün tutarlar maşallah kiloları güzel gözün aydın canım çok tebrik ederim tekrar kızlar sizin liste altüst oluyo sıralar birbirine girdi biv ablamında bebişler gelio inşallah çarşambaya burçin senin bakalım önüne daha kimler geçicek ama boşver kız sende koca koca bebişler doğurursun oohhh sefan olsun sonra bu arada kızlar kaynanamlar gelio kötükedihüso ben giremem pek onlar gelene kadar he yanlış anlaşılmasın desteğe yardıma değil gelme sebebi benim anam ağlıcak yemeğiydi işi gücüydü neyse hadi daha gelmeden doldurmim kendimi öptüm hepinizi bbyby
kızlar resmen pis boğazlılığımdan ishal oldum ya dün geceden beri bi sıkıntı olurmu arasammı dr u acaba yada yarında bakim devam ederse mi arıyim ne dersiniz
pazartesi günü epidural sezeryanla dogurmuş minişleri
maşallah birazcık sıkıntısı varmış dua edin arkdaşlar gecsin agrıları
cocukları suanda kuvezdeymiş
anammm alainada doğurmuşşş maşallahhhhh allah analı babalı büyütsün hayırlı olsunnnnnn
burcin vallaha sırayı kaptırdın ben sıramı vermem vermem dedim vermedim yani 4 gün daha dopurmasam gidiyomuş sıram aman aman :)))
nefesçim vallaha ne yapayım çocukların bilekleri ufacık eldiven olmuyo koyuyom çıkıyo sinir oldum bende geçirdim çorabı
kızlar kalktım bugün vallaha başkalarının elinde olmak çok sıkıcı mutfağımı topladım temizleidm pilavımı yaptım kaynanamda sulu köfte yapmış olduda bitti maşallah bi makineyi bile yerleştirememişler sinir oldum ya evi süpürmüşler sözüm ona kapı arkalarına süpürge değmemiş biran önce iyileşmem lazımmmmm
canan kafayımı yedin kızım yorma kendi cnm dikişlerin açılır cnm
Ah be canım bende cıkamıyorum tansiyon falanda düşüyo
Bide bugun cıktım ablam hastaneye gitti bi güzel düştüm ablam tuttu ama ayagım cok acıdı
Gercekten cıkmamak gerek ne bilim ya ikinci düşüşüm oldu vanda hemen donuyo yerler eşim cok kızdı aman :umursamaz:
herkese tesekkur ederım..bebeklerım pazartesı yada carsamba cıkıcak..ılk dogduklarında ıyı ıdıler sonra oglum bırden nefes almakda zorlandı..ardından kızımda ...doktor bugun cıkar demıstı..sonra pazartesı yada carsamba dedı..suan 7.5 cc ıle beslenıyolarmıs...yarın flan artırıcakalr ..baklaım...ama onların her taraflarından boru cıkması falan benı cok uzdu..aglamakdan sut falan hıcc bısey gelmıyor...kıloları cok on emlı degıl dedı doktor bende esımde uzun boyluyuz o yuzden pek dıkkate almıyoruz dedıler...
Bende zaten marka diye almadım normal bir markanın hastane çıkış takımı da o fiyat onda indirim vardı diye aldım bizde eminönüne gidemediiğimiz için biraz daha pahalısına razı oluyoruz malesef
Bende zaten marka diye almadım normal bir markanın hastane çıkış takımı da o fiyat onda indirim vardı diye aldım bizde eminönüne gidemediiğimiz için biraz daha pahalısına razı oluyoruz malesef
atma kızım görünce dayanamadım aldım desene şuna..... eskişehirde eminönümü var sanıyon sen..... şimdi heyecanlısınız ne görseniz atlarsınız..heleki kız kıyafetlerine.... tadını çıkarın alışverişin alın tabi ....almayın demem ben bilirim melikeye ne saçma şeylere para vermiştim.... hala da veriyorum... kısa süreli giyilecek şeylere ve kimsenin görmeyeceği şeylere para harcama evde giyeceği gibi mesela... dış kıyafetlere verin ona biişey demedik.... ayol ne karışcaz biz mi kazanıyoz.... akıl veriyoz şunun şurasında.... tecrübe olaraktan.............
tatlım herkes cebine, durumuna, beğenisine göre hareket ediyor..
güle güle kullansın kuzucukların..sağlıkla eskitsinler inşallah..
atma kızım görünce dayanamadım aldım desene şuna..... eskişehirde eminönümü var sanıyon sen..... şimdi heyecanlısınız ne görseniz atlarsınız..heleki kız kıyafetlerine.... tadını çıkarın alışverişin alın tabi ....almayın demem ben bilirim melikeye ne saçma şeylere para vermiştim.... hala da veriyorum... kısa süreli giyilecek şeylere ve kimsenin görmeyeceği şeylere para harcama evde giyeceği gibi mesela... dış kıyafetlere verin ona biişey demedik.... ayol ne karışcaz biz mi kazanıyoz.... akıl veriyoz şunun şurasında.... tecrübe olaraktan.............
ver tabiki ablam..deneyimlilerin vereceği akla fikre hepimizin ihtiyacı var..
ama ben de alırken dış giysilerinin hemen hemen hepsini ve tüm bakım ürünlerini chicco dan aldım..üstelik o zaman indirim yoktu..ama dediğin gibi ilk ve belki de son olur kim bilir..heves işte..iç giysilerini de mesela paketli üçer takım aldım chiccodan sonra bi baktım başka bi yerde benim 3 aldığım fiyata 10-15 tane alabiliyorum iç giysilerini gidip ordan aldım..ama fazla dolanmamak için bi çıktım chiccoya gittim..bi çıktım ayşen bebe diye bi yer var burda oraya gittim..bi çıktım zara home a gittim bitti hepsi..perde,halı,mobilya,bordür,aydınlatma vs için de dolanmak zorunda kalmadım kataloglar falan hep elime geldi..belki azıcık fazla harcadım ama hepsi çok sindi içime..
inşallah sağlıkla eskitsin hepimizin kuzuları da alışverişlerimiz hiç bitmesin inşallah..
sana demedim kayra kızım. ayrıca atmıyorum birisi fikir sordu söylüyorum,
ben yatıyorummmmm..... bakın kızlaaaaaaar sıra belli............ şu günlerde topiğe takılan arkadaşlarımız biv, burçin ve sonrada bende .....aslında arada erolcan zuzum selinius da var ama onlar takılmıyor pek..... biv de mecburiyetten girdi araya yoksa sıra burçinindi......... neysem sözün kısasııııııı bu sırayı daha da bozcak biri olursa bizzat gelir döverim haaaaaaaa............... herkes sırasını bilsin lütfennnn....... doğum yapan ikiz anneleri topiğinde sıramız var...kimse bozmasın...attırmayın tepemn tasını...............klava: klava:
kızım sen almıcanda bizmi alcaz...... söletme şimdi beni........ sen kimin gelinii.............
Kayracım sana değildi o sitemler banaydı alsanaalsanasmile.
Canım sizin orada eminönü yoktur tamam,ama hiçmi altarnetif yok canım.
Ayrıca burcinin dediği gibi herkes kendi bütçesine göre alır çok haklı.
Sen çalışıyorsun kazanıyorsun al tabiki ne istersen sana kalmış.
Bende sadece fikrimi söyledimopuyorumnanaktan
Kayracım sana değildi o sitemler banaydı alsanaalsanasmile.
Canım sizin orada eminönü yoktur tamam,ama hiçmi altarnetif yok canım.
Ayrıca burcinin dediği gibi herkes kendi bütçesine göre alır çok haklı.
Sen çalışıyorsun kazanıyorsun al tabiki ne istersen sana kalmış.
Bende sadece fikrimi söyledimopuyorumnanaktan
[/QUOTE]][table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|
01|Flavius|10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:|
02|mimoza|11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:|
03|Hymarry| 09.Oca.09|İki kızımız oldu|
04|İkizlemiz|17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:|
05|Bebiş istiyoruz|20.Oca.09|iki kartalımız oldu|
06|Pamukşeker|03.Şub.09|iki tombalağımız oldu|
07|kinder|09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:|
08|incisu|20.Şub.09|haber alamadık
09|Nevra_t|26.Şub.09|22 Ekim 09 iki oğlan
10|penses|26.Şub.09|haber alamadık
11|hazanx|1.Mar.09|haber alamadık
12|kaswa|06.Mar.09|20 kasım09 birkız bir oğlan
13|Egeli|08.Mar.09|21 kasım09 birkız bir oğlan
14|sadecebu|10.Mar.09|haber alamadık
15|wavy|10.Mar.09|14 kasım09 iki kısçe
16|çekirgeler|11.Mar.09|26 kasım 2009
17|canbebek|14.Mar.09|26 kasım 2009
18|artemissia|21.Mar.09|haber alamadık
19|umudumol|04.Nis.09|haber alamdık
20|kevser|07.Nis.09|13 Aralık09iki kısçe
21|umudumsun|09.Nis.09|23 aralık 09
22|claire|15.Nis.09|28aralık09
23|özge|26.Nis.09|23 kasım 09
24|Canan|20.May.|23.01.2010 bir kız bir erkek
25|burcinn|28.May.09|
26|erolcan|02.Haz.09|
27|zuzum|03.Haz.09|
28|biv| 03.Haz.09|03.02.10
29|selinius|15.Haz.09|
30|Kayra|16.Haz.09|
31|alaina|25.Haz.09|25 ocak 2010
32|zuzu|30.Haz.09|
33|vil|06.Tem.09|
34|MeDİNe|03.Ağu.09|
35|Rose|08.Ağu.09|
[FONT=Calibri)]36|[/FONT]Doudou|11.Ağu.10|
37|siber|16.Ağu.09|
38|geranimo|22.Ağu.09|
39|nero-ka|24.Ağu.09|
40|eylül|10.Eyl.10|
41|nefes|21.Eyl.10|
[FONT=Calibri)]42|[/FONT]Artvinli|10.eki.10|
[FONT=Calibri)]43|[/FONT]liyadora|17.eki.10|
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?