bivin msn bende var..... gelince burdan yada msn den telefonunu alırız..... senin telefonunu dedim ben....... sırada ikiniz olduğunuz için.................
en kaçtım kendim yazıp kendim okuyom....acık yatayım sonra yemek yapmaya kalkıcaaam
biv hadi hayırlısı olsun canım,
hayırlı sağlıklı zamanlarda gelsin yavrular inşallah..
saol hymarycim inşallah 1 haftada biraz daha kilo alırlar şimdilik oğlan 2450 kızda 2380 gr olmuşlar
kızlar şimdi geldim çok şükür acil doğuma gitmessem eğer ayın 3 ne haftaya çarşamba saat dokuzda ameliyata giricez inşallah doktorum daha fazla tutmayalım dedi biliyosunuz benim birde şeker problemim var çünkü
merhaba arkadaslar.doruk nickli arkadasimiz belki bilirsiniz ikizlerine hamile.dün geceden beri youn kanamadan dolayi hastanede müsade altinda.ultrasyonda bebekler normal gözüküyomus.kanamanin nedenini doktorlar bilemiyomus.5 gün öncede serklaj olmustu.fikri olan varmi arkadaslar.
kızlar şimdi geldim çok şükür acil doğuma gitmessem eğer ayın 3 ne haftaya çarşamba saat dokuzda ameliyata giricez inşallah doktorum daha fazla tutmayalım dedi biliyosunuz benim birde şeker problemim var çünkü
burcin cnm bana msn adersini verirmisin
saol hymarycim inşallah 1 haftada biraz daha kilo alırlar şimdilik oğlan 2450 kızda 2380 gr olmuşlar
ayy sinirlerim tepeme geldü yaw..
hastaneden aradılar. kürtaj işlemini benim sigortam karşılamıştı. ş,mdi aramışlar işlemi karşıladı ama ön muayeneyi ve ultrasonografiyi karşılamıyor bunun ücretini ödemeniz gerekiyor diye: şalterlerim atıverdi. dedimki hastanenizi ve doktorunuz aytuğ beyi dava etmediğime şükredeceğinize kalkmış bide fatura çıkarıyorsunuz. drunuzun içimde unuttuğu plazanta parçaları yüzünden ölümden döndüm ben dedim. patoloji sonuçları sizdede var isyerseniz bir bakın dedim. kesinlikle ödeme yapmıyorum dedimn. haklısınız kem küm dediler ben bir halkla ilişkilere döneyim geçmiş olsun dedi kapadılar. uyusss oldum yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?