Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben kaçar kızlar....... kociş kızıyo yoruldun diyoooooooooooo iyi geceleeeeeeer...

herşey şakadan ibaret....... kimse kusura bakmasın...artvinlim doudou cum...............yoksa vakit geçmez canlarım benim................ yoksa herkes istediğini yapar kırgınlık olmasın tamammı

Son düzenleme:

mujukaaaa..
tatlı rüyalar canımmmmmm..

kayracım aslında takip ediyorum burayı okuyorum yazılanları pek yazmıyorum genelde mart annelerinde beni bulursun :))) bu arada benim doğumuma 4 hafta kaldı şubat ın son haftası sezeryanla doğacaklar inşallah umarım beklerler diye dua ediyorum sen de kendine iyi bak canım kızçelerine de kaydirigubbakcemile5

canım inşallah hayırlısıyla doğum haberini de böyle verirsin

saol hymarycim inşallah 1 haftada biraz daha kilo alırlar şimdilik oğlan 2450 kızda 2380 gr olmuşlar
maşallah bebeklerine tabi alırlar neden almasınlar bebeklere kilo aldıran besinleri duymuşsundur onlardan yeğe dikkat et canım
artvınlı canım boşver çıkma zaten Alla korusun dışarsı çok fena normali bile zor yürüyo biz ne yapalım
canım sinirlenmekte çok haklısın bi de üstüne bu tutumları insanın iyice sinirini bozuyo Allah böylelerine düşürmesin. sen nerde yapmıştın doğumu
ay kıyamam sana ya ben de aynı durumdayım sorma canım bin dokunup bin ah işitirsin mafoldumben
alanie TEBRİKLERRRRRRRRRRR

nero ben de sana katılıyorum ayrıca benim de arkadaşım dediki hiç de önemli i şey değil ben öylece bi kere kullandım almayın diyo aslında haklısın anlamsız

aaaaaaaa kızlar kendi çizelgemi gördüm de şimdi bi sevindirik oldum 20. haftaya gelmişiz . ARTVıNLI canım seni daha önceden tanıdığım için bi de senin ilk zamanlarını hatırlıyorum ikimiz en ufaklardandık ay ne güzel geçmiş zaman kendi kendimize maşallah diyelim :))))) inşallah son haftaları da sğlıcakla görürüz hepimiz

günaydın kızlar..uykuculaaarrr..uyanın hadi yahu..
benim randevum yarındı doktorla ama yarın malum cuma..eşim cumaya gidiyo,haftasonu işleri vs derken çok sıkışıcaktı diye bugün gitmeye karar verdik..saat 14:30 da bakalım bebişler ne alemdeler..çok merak ediyorum..inşallah herşey yolundadır...cumartesi benim doğumgünüm, onlarla ilgili alacağım güzel haberler bana 28. yaş günü hediyesi olacak inşallah..

günaydın burçincim hadi güzel haberler al inşallah canımın içi..ayrıca doğum günün şimdiden kutlu olsun belki haftasonu giremem ben şimdiden kutlamış olayım..hayırlı mutlu seneler yavrularınla ve eşimle beraber inşallah canım..doğum günün kutlu olsun..kaydirigubbakcemile5

alania sırasını böylece bana vermiş olmuş:hulya:
kayradan sonrada ben varım demekki hadi hayırlısı..... gerçi kayracım senden önce bi tane daha zuzum var ama ben değilim olmakta istemiyommmmzemuszemus ben sonraki zuzu olarak kalmak istiyorum yahuuu

kız zuzum kimsin nerdesin gel sıranı al......boshayallersmile

zuzu burçin günaydın
burçin canım iyi haberlerle gel inşallah
kızlar misafir gelcek ne yapcağımı şaşırdım zaten yerler buzlu markete falan da gidemem bi kek yapıyım diyorum en kolayı o yanına da bişeyler uydurcam artık haberli gelseler kolay oluyo misafiri çok severim de habersiz olunca hazırlık yapmadan ağırlamak hiç hoşuma gitmiyo

selam ikiz hamişleri

nasılsınız..

eylülcüm makarnan varsa makarna salatası yada patates salatası...

ya da un su maya üçlüsünden güzel bir pişi.. yanına peynir koyabilirsin...

Bembeyaz ankaradan herkese merhabalar...Sonunda ankarayada yağdı kar..Nasılsınız bakalım..Bız iyiyiz çok şükür iş yerindeyim kaçamak girdim öptm hepinizi ...

off bencede canım yaaa zaten yakınsa artık bana gelen ikramınla geliyo bende yanına bi şey ekliyorum oluyo valla....buzluysa sokak hiç çıkma boşver canım yaaa ..dikkat et

selaam kızlar... burçincim erken kalktım ama melikeyi zor tuttum evde... dışarıda kar var...tuttturdu kartopu oynucam diye.........ee mecburen çıktık..... oynadılar biraz........ karda pek güzeldi valla ...benim bile oynayasım geldi................

canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..inşallah güzel haberlerle dönerim..kutlarız burdaaa :))

sağol canım teşekkür ederim..
yorma kendini senin kusuruna bakılmaz şimdi..sen ve bebeklerin önemlisiniz..

off bencede canım yaaa zaten yakınsa artık bana gelen ikramınla geliyo bende yanına bi şey ekliyorum oluyo valla....buzluysa sokak hiç çıkma boşver canım yaaa ..dikkat et

bende de öyle valla..ev "kendin pişir kendin ye" oldu kaydirigubbakcemile3

güzel haberler ile cnm inşallah,burcinciğm artık haftada 1 düştü değilmi kontrollerin,

ayy haklı çocuk benim de canım çıkıp dolaşmak istiyor..kar yağınca hava da tertemiz oluyor tabi..ama ne mümkün..neyse ikna olduysa iyi bari..
iyisin dimi abla?ağrın sızın yok inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…