güzel haberler ile cnm inşallah,burcinciğm artık haftada 1 düştü değilmi kontrollerin,
ağrım yok burçinde... bacak aram acıyor demiştim ya.... geceleri çooook fazla azdı artık............. dayanamıyorum bazen...............
hadi burçin hayırlı haberlerle gel inşallah..................................
tünaydın kızlarrr....aksam başım ağrıyodu hala başım ağrıyooo
gece kime ne yedirdim kimle yattım bilmiyorum gecede mama yedirirken başım ağrıyodu
eşime dedim ben içeride yatacam aliş bizle olunca benim yastığıma yatıyor velet...
gittim yattım şiddeti azalmış ağrının ama devam....
sabhh 8.30 kalaktılar ömer biraz ağlayınca oturma odama koydum oyuncaklarda ortadaydı klimayı açtım onları koydum çıktım....çok kötü bir annemiyim yaa halim yoktu kalkmaya 1.30 saat uyumuşum yine kuzularım çok uslu durmuşlar mama yaptım hemen yedirdim aliş hafif öksürüyodu ilaç verdim soydum banyo yaptırdım hemen ...bir fitil aliş giyinirken uyudu ömeride yıkadım kuzum banyoda sevinç çığlıkları atıyordu...ikiside uyuyor şuan bende bişiler yiyeyim oturma odasını toplayacağım
burcin hayırlı habererle dön cnm
dırım çocuklar odada oynarken mi uyudun sen......................
maşallah kız sana...................... ben korkarım......................
bu sefer 10 gün sonra çağırdı sonra haftada bire düşecek dedi..ama ben çarşamba gitmiştim..cuma malum cuma saati,haftasonu iş yoğunluğu vs eşim uygun olmadı, cumartesi de doktorum muayenehanesi acayip kalabalık oluyo rahatsız oluyorum..o yüzden bugün gidicem..aslına bakarsan yine 1 hafta sonra gidiyorum dr 10 gün sonra demesine rağmen :)) ben zaten hiç dayanamadım kontrolleri bekleyemedim..doktor ayda bir çağırırken de 3 hafta dayanabiliyodum en çok..şimdiye kadar hiç 1 ay doktora gitmediğim olmadı anlayacağın :))
kızlar ben geldim..hemen anlatıyorum..
1 haftada kilo almamışız..buna biraz bozuldum..kız 2300 civarı, oğlan 2400 civarı..geçen haftada hemen hemen böyleydiler..doktor bu haftalarda büyümeleri yavaşlayabilir, durabilir hatta gerileyebilir bile biraz dedi..ama bozuldum valla..onun dışında sağlıkları gayet iyi, çok şükür bir sıkıntımız yok..
bundan sonra şöyle beslenmemi istedi: her sabah 1 yumurta,öğlen büyükçe bi kase meyve,mutlaka en az 1 öğünde tercihen kırmızı olmak kaydıyla et,aralarda bol bol meyve ve gece büyükçe bir bardak tercihen ballı süt..ve her öğünden sonra en az yarım saat sola dönüp yatıcakmışım..en çok 2 haftamız var ama her an herşey olabilir dedi ve ev numarasını falan verdi..haftaya perşembe gidicem yine ve o zaman ilaçlarımı kesip akışına bırakıcakmış..Allah'tan bir mani çıkmazsa bebeklerin gelmesine çok az kaldı heyecan doruktaaaaa..
kızlar ben geldim..hemen anlatıyorum..
1 haftada kilo almamışız..buna biraz bozuldum..kız 2300 civarı, oğlan 2400 civarı..geçen haftada hemen hemen böyleydiler..doktor bu haftalarda büyümeleri yavaşlayabilir, durabilir hatta gerileyebilir bile biraz dedi..ama bozuldum valla..onun dışında sağlıkları gayet iyi, çok şükür bir sıkıntımız yok..
bundan sonra şöyle beslenmemi istedi: her sabah 1 yumurta,öğlen büyükçe bi kase meyve,mutlaka en az 1 öğünde tercihen kırmızı olmak kaydıyla et,aralarda bol bol meyve ve gece büyükçe bir bardak tercihen ballı süt..ve her öğünden sonra en az yarım saat sola dönüp yatıcakmışım..en çok 2 haftamız var ama her an herşey olabilir dedi ve ev numarasını falan verdi..haftaya perşembe gidicem yine ve o zaman ilaçlarımı kesip akışına bırakıcakmış..Allah'tan bir mani çıkmazsa bebeklerin gelmesine çok az kaldı heyecan doruktaaaaa..
merabalar kızlar bendeee ikiz erkek annesi olacam inşallahhh benim bebişlerimdee 23 haftalıkkken biri 380 gr birisi ise 480 gr dıı şuan 24 haftalığız inşallah kılo almışızdır 2 hafta sonra kontrolümüz varr bu arada sağlık durumlarının çok iyi olduğunu gelişimlerinin ise haftalarına göre gayet ii olduğunu söyledi gerçi birisi diğerinden az kılolu ama o çok hareketli bebek olduğunu söyledi dr ve çok yaramaz olduğunu :)) allahım hepimize hayırlısını nasip etsinnn birşey daha sölemek istiyorum benim dr um sezeryan olacağımı söyledi sizin bi fikriniz varmı sizin dr lar ne diyor
bozulcak bişey yok güzelim..ikiz taşıyoruz tek gibi doğuramayız ya..... sen şimdi 5 kilo tek bebek kilosundasın... üstelik 35 haftadasın.... buda çoook normal..hatta normal üstü iyi.... 38 haftada 1800 doğanlar var...
aman canm sağıkları yerinde olsun vaktinde doğsunda gerisi önemli değil,valla burcinciğm ben hamileliğimin başından beri her sabah 1 katı yumurta yiyorum ve bebkleri çok iyi beslediğini okudum,vücudun tüm gıdalar içinde sadece %95 vitamin aldığı te gıda yumurtaymış,benm dr başından beri şiddetle tavsiye etti,sende ye şekerim kuzulara iyi gelir,opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?