Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

MasaALLAH size
Rabbim bizlerede nasip etsin...

Cok sevindim canım
MasaALLAH yavrularına Rabbim kucagına aldıgın günleride getirsin..
AH bulantılar ne zor yahu

ben hemen kaçacam ama okudum da demeden geçemedim ben sol tarafıma yatamıyorumki............ dehşet çarpıntım oluyor ozaman...

zorlama kendini ablacım..illa öle yatılcak yok başka türlü yatmak bilmem neye sebep olur diye bişi yok ki..sen rahat ol..olabildiği kadar artık napalım..

ohh maşallahh bir oğlan kesin geldi demek
nedense içimden ötekide erkek demek geldi cnmü
hayırlısı olsun cnm ....
demek mantar olmuşsun aman yaaa o kadar dikkate nerden buluyor siizi yaaa
Saol canım sağlıklı olsunlarda hiç fark etmez cinsiyetleri.
Sorma canım ya o kadar dikkat ediyorum hergün çamaşır değiştiriyorum,ayaklarımı sıcak tutuyorum vs.yine mantar ben hiç birşey anlamadım bu işten.
ay canım ya...sen anlatınca... o günlerin heyecanını nasıl özledim.Sadece bunun için gene hamile kalınır..mantarında inş. hemen geçer..
Canım benim seninde bugün çok güzel geçmiş okudum şimdi.yavrularında gayet iyilermişValla canım bugün dr.erkek diyince eşime dönüp dedim diğeride erkek olursa hiiiiiiiiiç şansın yok ben yine hamile kalırım,dr.bile şaşırdı .hiçte böylesini duymamıştım diyor.bir bunları doğurda onuda sonra düşünürsün dedi:roflol:ne yapıyım ama ya kızlarımın yerine hiç değilse bir kızım olsun istiyorum.

Burcincim verdiğin faydalı bilgiler için çok saol.bende uygularım artık.a.s.

MasaALLAH size
Rabbim bizlerede nasip etsin...

İnşallah edecek adı güzel Medine'm...Her girdiğimde topiğe stickerları görünce şaşırıyorum...Maşallah haftaların çok ilerlemiş canım..Ehliyetinide kazasız belasız kullan inş. canım..

AMİN canım benim hepimiz sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı.
Valla sorma canım yolda mahfoldum ya.yolumuzda epey sürüyor.taksiyle gittik trafikte vardı 40 dk.
Ama eve zor attım kendimi.

Öncelikle sağlıklı olsunlarda canım sonra Rabbim gönlünden geçeni versin..Ben her zaman kızlara aşıktım..hep kızım olsun istedim hep..ilk kızımın cinsiyetini öğrenmiştik..artık sonrasının sağlıktan öte önemi yoktu benim için..çünkü ben kızım olacağını duymuştum ya.....ama ne zaman ki evlatlarıma kavuştum..Hiç bir şeyin farketmediğini gördüm..Sadece kızın ciciden yana albenisi çok..onun dışında erkekte ,kızda nimetlerin en büyüğü...çok seviyorum kuzularımı çokkkkkkkkk...Bütün yavrular baldan tatlı..

İnşallah edecek adı güzel Medine'm...Her girdiğimde topiğe stickerları görünce şaşırıyorum...Maşallah haftaların çok ilerlemiş canım..Ehliyetinide kazasız belasız kullan inş. canım..

opuyorumnanaktan
Evet bende sasırıyorum ben bile unutuyorum kaydirigubbakcemile3
Gercek söylüyorum buraya girip bakıyorum kacıncı gün die...
RAbbim evletlarınla Medine solugu aldırsın inş a.s.
Cok tşk ederim RAbbime şükür sorunsuz aldık ehliyeti inşaALLAH tam anlamıyla direksiyonuda ögrenirim

kız muhabbetti olmuş çok istedim iki kızım olsun ama olmadı rabbim bunu nasip etti bana

ama aklım fikrim kızda ....kız olacağını bilsem alırdım bir yumoşu koydururdum hemen

Kız bu ne güzel dua...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞenizŞeniz ....İnş.seninle orada buluşuruz yavrularımızla...

canlarım slm, çok özledim buraya yazmayı ama benim bu kızlar varya bu kızlar kk düşmanı mı ne? ne zaman açsam biri uyanıo.. online öööyle kala kalıyom sayfada taa kaç saat sonra bakıom kapanmış...
dırımmım pişik kremi mükemmelmiş hakkatten ya, 1 günde geçti. bi de priimaya geçtim hemen, molfixler küçük kaldı artık,.. annem bile dio ii ki brsen var opuyorumnanaktan o kremi bana mantar için vermişti dr. süper hemen geçmişti..
burçinim kayram Allah yardımcınız olsun canlarım ya çok zor son haftalar...
kızlar okuyamıyorum geçmişi pek herkes ii dir umarım... kaswam buralardaydı, nabersin?
ya canlar benim kızlar mı bu kadar gazlı ya, gece gündüz uyumuyoruz, ciyak ciyak ağlıyorlar, sadece ayakta göğsümüzde yatarak hoplatınca uyuyolar, rezene mezene kar etmiyor ya... bi de kusmalar eklenio bu tabloya,, tam birinin üzerini değişirken öbürü kusuyor, hadi o değişirken öteki yine başlıyor, annemdeyim ama inanın çok yoruluyorum, yorulmayı geçtim içim acıyo onlar kıvranırken ya, dr.um herşeyin yolunda olduğunu, sağlıklı beslenen tüm bebeklerde bunların kaçınılmaz olduğunu söylüyor 6 ve 7. haftalarda bu ağrılar doruktadır diyor yavaş yavaş azalır diyor, her türlğ bitkisel ilaç ne denesem cık... çıldırmak üzereyim yaa

Kevser ALLAH yardımcın olsun bebeklerininde inş.
ayh ne zor şu gaz meselesi akannehir
ne zamana kadar sürücekmiş bişi dedimi doktor...

Kız bu ne güzel dua...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞenizŞeniz ....İnş.seninle orada buluşuruz yavrularımızla...

AMİN... a.s. :1hug:

kevserciğim cnm yaaa çok üzülüyorum bu duruma çok şükür ikisini 38 gün annemle baktık ama
hiç böyle sıkıntılarım olmadı alişimin gazı vardı ama uyuyolardı...conformil denesene cnm yaa

Kevserim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...Benim de doğumdan beri ömrümü tüketti bu gazzzzzzzzzzzzzzz...nefret ediyorum şu gazdan ..kolikli bir oğlum var...Ne duyduysak denedik ama canım malesef fayda etmedi bir şey...ta ki saç kurutma makinasını keşfedene dek..elektrik süpürgesi de harika bi şey ama onun sesi daha tahammülsüz bir şey..Mutlaka dene bunları.. Orhan Osman'ın kolik cd si var onu dinlet..ınan kendi nazarımdan korkuyorum çünkü ne zaman geçiyor desem daha beteriyle döndü bu gaz illeti...ama 1 haftadır oldukça hafifledi..Dün doktor kontrolümüzde de dedi doktorumuz, artık o şiddetli haftaları geçirdiğimizi...Tam da senin kızların haftaların da tavandaydı gazımız..inş. hafifler canım ...Sab simplex kullanıyorum..Belki hafifletmiştir biraz bilmiyorum inan..ama piyasada ki en iyi ilaç bu..içmeside zevkli geliyor yavruma..Benim de Safam da pişik oldu..geçiremedim ta ki bepanthene krem ve canesten mantar kremini karıştırıp sürene dek...sende onları mı sürdün tatlım.Ay Kevser 2 saatlik uykuylayım inan hep..o da bölük,pörçük...öperim seni..

Son düzenleme:
kevsercimm canım inan gazın en zorlu dönemlerindesin canım. bizimde geçti sayılmaz ama maşallah eskiye nazaran daha iyiyiz. cerenim biraz zorlanıyor hala her gaz çıkarışında feryat figan ağlıyor..bazen öyle ses çıkıyorki diyorum ben çıkarsam benim bile canım acır. kızlar saf zeytinyağını her alt değiştirmede ben popo çevresine sürüyorum. böylece ıkınmalar sonucu belki çatlak oluşumunu engeller diye. çünkü kolik bebekşerde en çok görünen şey popo çatlakları ve buda çok acı veriyor yavrulara. kaswanın bahsettiği cd yi bizde aldık yarenimde çok işe yaradı çok sakinledi. ama en iyi yöntem saç kurutma makinesi. valla bazen sabaha kadar b,ile çalıştırdık kurutma makinesini..
pişiğe gelince gerçi çözümü bulmuşsun ama aklınızda olsun çok fazla pişik olursa ve atlatamazsanız sudocremi de deneyin derim. biraz pahalı ama çok az miktarlarda sürülüyor sıkıştırılmış bir krem bu nedenle yavruları büyütür bile:)) biz onun sayesinde maşallah henüz pişikle tanışmadık.
dirim canım senin yavrunun egzaması içinde tavsiye edebilirim bu kremi.

Gözün aydın Burçincim geri sayım başladı artık hayırlısıyla gelsinler....
umutcum seninde gözün aydın hadi sırayla doğurun .....

Hayırlı olsun canım hoşgeldin

oy maşallah kzucuklara gerçekten ii gelmiştir uzun süreden sonra...
ohh seninde gözün aydın canım ii haberler duyunca seviniyorum

Becerikli başak hatunu gene döktürmüş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…