iyigecler kızlar .
vil maşallah göbüşe canım allah nazarlardan saklasın .varya ben hiç göbüş resmi koymayayım valla ben 19 da bu haldeyim hatta daha fazlamı diye batım sıgmam sayfaya kaydirigubbakcemile3 koca bi göbüş olacam tam 10 kiloda aldım utanarak söylüyorum allah saglık versin napalım.
geçmişe bir baktım maşallah hamişlerde bebişlerde iyi şükür .
cananda girmemiş bugün hiç bebişler bayagı naz yaptı heralde ona bugün .
burçinde gitmiş dr. msn de konuşmuştum seninlede ama bir yazı okudum sinir oldum .heralde sen yazmıştın hayatım dr. nekadar yersen okadar beslenir senin elindemi ne demiş yazık dr. iyi niyetle söylemiş olabilir ama anneye suçluluk hissettirir böyle bir lag gıcık oldum gıcık valla halt etmiş o ben ilk oğlumda okadar dikkatli beslendim okadarda yedim satli yedim resmen 25 kilo aldım oğlum 36 da 2900 doğdu .yazık arkadaşımda 36 doğurdu hamileliginde kuru ekmekle geçirdi diyeyim bulantıdan sudan bile bulanıyordu diyeyim 3450 doğurdu .mutlakaki iyi beslenmeli anne ama bu şekildede söylenmemeli ırsi denilen bişeyde göz ardıedilemez sağlıklı olsunlar doğunca kuzular emdikçe topaç gibi oluyorlar .amannnnn kızdım ya çenem açıldı yne .maşallah burçincim bebişlerine inşallah bizlerde bu haftalara kadar gelir bu kilolarda doğururuz .
nefesciğim hiç önemli değil cnm
ben kıyafet işini hallettim
mayıs anneleri olarakta bez mama yardımı yaptık
Nefes ALLAH yardımcın olsun canım nerden geliyolarda 3 gün kalıcaklar
Yardım ederler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?