Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar hepinize iyigeceler bugün misafim vardı aslında çok bişey yapmadım komşu zaten çayın yanına kek börek acılı yaptım ama halimi görseniz. sanki belim koptu kalçam bile ağrıyo bu aya kadar normaldım ama artık yorulmaya başladım sanırım neyseki iyi bi dinlendim eşim gelince misafirler de gitti. dinlenince azaldı çok şükür ama sanki dünyanın işini ben yaptım belim koptu

iyi gecelr kızlaaaaaaaaat..bende yatar...... şu pişik kremini bende tavsiye ediyorum..... tanıdığım holandadan getiriyordu bana..burdada çıkmış çok sevindim valla............

iyigecler kızlar .
vil maşallah göbüşe canım allah nazarlardan saklasın .varya ben hiç göbüş resmi koymayayım valla ben 19 da bu haldeyim hatta daha fazlamı diye batım sıgmam sayfaya kaydirigubbakcemile3 koca bi göbüş olacam tam 10 kiloda aldım utanarak söylüyorum allah saglık versin napalım.
geçmişe bir baktım maşallah hamişlerde bebişlerde iyi şükür .
cananda girmemiş bugün hiç bebişler bayagı naz yaptı heralde ona bugün .
burçinde gitmiş dr. msn de konuşmuştum seninlede ama bir yazı okudum sinir oldum .heralde sen yazmıştın hayatım dr. nekadar yersen okadar beslenir senin elindemi ne demiş yazık dr. iyi niyetle söylemiş olabilir ama anneye suçluluk hissettirir böyle bir lag gıcık oldum gıcık valla halt etmiş o ben ilk oğlumda okadar dikkatli beslendim okadarda yedim satli yedim resmen 25 kilo aldım oğlum 36 da 2900 doğdu .yazık arkadaşımda 36 doğurdu hamileliginde kuru ekmekle geçirdi diyeyim bulantıdan sudan bile bulanıyordu diyeyim 3450 doğurdu .mutlakaki iyi beslenmeli anne ama bu şekildede söylenmemeli ırsi denilen bişeyde göz ardıedilemez sağlıklı olsunlar doğunca kuzular emdikçe topaç gibi oluyorlar .amannnnn kızdım ya çenem açıldı yne .maşallah burçincim bebişlerine inşallah bizlerde bu haftalara kadar gelir bu kilolarda doğururuz .

eylülcüm nasılsın canım .maşallah misafirleride agırlamışsın darısı benim başıma ben bugün bir taneyi atlattım ama yarın bomba var .kayın validem görümcemler geliyor 3 gün kalacaklar .allah bana kolaylık versin .

DIRIMCIM arkadaşıma ulaştım ben dün malesef canım verecek kimse bulamayınca köye göndermiş .çok üzüldüm valla dert oldu içime bugün bir kaç kişiye daha söyledim inşallah çevresinde bulurlar tabi geç olmassa .kusura bakma canım sözvermiş gibide oldum sanada mahçubum.

Nefes ALLAH yardımcın olsun canım nerden geliyolarda 3 gün kalıcaklar
Yardım ederler inş

evet tatlım öyle dedi dr..ne kadar verirsen o kadar yer dedi..bu doğunca da böyle büyürken de böyle dedi hatta..doğunca da bi öğün atla hemen kilosu farkeder falan dedi..hakkaten dediğin gibi oldu,ben doktorumun kötü niyetli olmadığına çok çok eminim ama yine de canım sıkıldı,kötü hissettim kendimi..şimdi daha iyiyim ama takıldı işte kafam..Allahtan sağlıkları iyi..inşallah herkes benim haftaları görüp sağlıklı bebişler doğurur dediğin gibi..inanın dualarım sizlerle..

nefesciğim hiç önemli değil cnm
ben kıyafet işini hallettim
mayıs anneleri olarakta bez mama yardımı yaptık

nefesciğim hiç önemli değil cnm
ben kıyafet işini hallettim
mayıs anneleri olarakta bez mama yardımı yaptık

off binebze rahatladım canım yazdıklarını okuyunca canım adres alayım hangi mama hangi bez kargolayayım. ama yakınımdaysa tanıdıgı bir yerede bıraka bilirim en azından bunu yapayım

Nefes ALLAH yardımcın olsun canım nerden geliyolarda 3 gün kalıcaklar
Yardım ederler inş

valla medinecim arabayla 30 dakika bile etmez okullar tatile girdi ya hemen haftasına gelirler kalmaya gelenek oldu bizde bu tatil köyü beş yıldızlı.ama oğlumuda çok özlüyorlar doyamıyorlar bir hafta görmedilermi çıldırıyor hepsi.allah razı olsun görümcemin kızı var 20 yaşında hiç oturmaz geldiklerinede seviniyorum evde şenlik oluyor tam aile oluyoruz ozaman .ama malum işte hamilelikte gürültü şamata kafa kaldırmıyor biraz o sıkıyor oğlum tam bir canavar oluyor şımarıyor napalım üç gün ay olsa napçaz akannehir allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…