Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nefesciğim hiç önemli değil cnm
ben kıyafet işini hallettim
mayıs anneleri olarakta bez mama yardımı yaptık

Dırım konunun öncesini bilmiyorum, yardıma ihtiyacı olan aile mi vardı ? Daha öncede söylemiştim. Ben maddi yardım yollamak istiyorum, çok oldu niyete koyalı ama bulamadım. Bildiğiniz varsa beni yönlendirirseniz çok mutlu olurum.
sevgiler,

günaydııın hatunlar ....cumanız mübrek olsun....... rabbim bugün edilen duaların yüzüsuyu hürmeine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin... küvezde olanlarada şifa versin anacıklarına kavuşsun meleklerimiz...............

amin ablam..inşallahh..

canım saç kurutma mak. çocuk odamızın gece lambası kadar önemli bi aksesuar oldu, ben bile alıştım sese... dediğin gibi nazar mı oluyo nedir söyleyince, oh bugün iiler geçti heralde derken ertes gün canım çıkıyo.sab,nurse harveys, fenotral,spazmo panalgine fitil... daha neler neler hiç bişey fayda etmiyor, hoplatıp sakinleşince de göğsüne yatıp uyumak istiyorlar birz yerine koysam tekrar silbaştan.. ne kol kaldı ne bel ağrıdan koptu, biri bitiyo öteki başlıo,e bi de kusmalar var ya, giynip soyunmaktan nefret ediyolar daha çok bağrıyolar bu sefer yine sakinleştirmek en az 1-2 saat alıyor, e gene acıkıolar emzir ağrıdan ağlaya ağlaya emerken boğazlarına kaçıo, hadii bi daha çığlık nöbetleri....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben .. merak ediyorum ben bu kızlarımı hiç sevip okşayamayacak mıyım , hiç bana doya doya gülücük yokmu???mafoldumbenmafoldumben pişik için de birsencim bi ilaç söyledi adı aklımda değil bak şimdi kafa kalmadı ki, akşamları eşim gelio bişi söylüyo bön bön bakıyormuşum, off off geçecek inş. uykuya gelince ben de hiç daha 2 saatten fazla aralıksız uyumadım, aman razıyım da onlar ii olsa..

canım sağolun biraz olsun su serpildi yüreğime inanın sadece ben yaşıyorum sanmıştım, daha kuzularımla bi koklaşamadık bile doğru düzgün ağlamalarını sakinleştirmekten başka, tam birine doycam sakinleşmiş hadii alıyolar elimden onu öteki acıkıyo onu veriolar.. buna şükür...

anacım ne güzel burası ya daha doğurmadan her sorunun çaresini öğreniyoruz

biv im ewet, inan iiki kk var, ii ki buradaki güel insanlar var hepinizi çok çok seviyorum , irtibatı koparmayın doğumdan sonra, taze annelerin tecrübeleri daha başka, anneler umutmuşlar artık çocuk bakmayı, bir de ikiz olunca senden benden çok panik yapıolar..

eylülcüm yormayın kendinizi, boşverin misafiri falan, ba haftaların ilerledikçe anlayacaksın çok zor uykusuz geçio son ay, şimdiden dnlen ki vücudun çok hırpalanıo sonra...

29+3 deki göbüşüm..

maşallah size bee..

yemek konusu çok hassas gerçekten, ben 8 ay hep bulantım vardı malesef ve bebeler,m için öğüre öğüre katlandım hep ete tavuğa.. bööğğk, hatta damlam 1996 gr. doğdu, 2 nin altında diye küveze girebilir dediler, aman allahım delirecektim keşke 1 yumurta daha yeseydim diye saatlerce ağladım...

nefesciğim hiç önemli değil cnm
ben kıyafet işini hallettim
mayıs anneleri olarakta bez mama yardımı yaptık

hayırdır canım?

aminnnn..

sizlere de hayırlı cumalar hayırlı sabahlar arkadaşlar.umarım herkes iyidir herşey yolundadır.

hituci sanırım seninle hç konuşmadık, hoşgeldin hayırlı olsun, sen ve yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. zemuszemus

slm kızlar küçük halam bende kaldı....gece çocukların odasında kaldı ...sağolsun gece çocuklarla ilgilenmiş....bizide uyuttu...alişim fena öksürüyor ...derinden gelen bir ses olduğu için agumentine başladım...bakalım bi 10 gün içireceiğim hafif ateşte var...
halam sabah çocuklara baktı ben markete gittim ayy ne kadar özlemişim dışarıyı yaaa
eve geldim kahvaltı yaptık kahvemizi içtik halam çocukları oyalarken ben çocuk odasını topladım süpürdüm....antremi süpürdüm...halamda yatak odamı toplamış ,çamaşırımı asmış
kuruyanları katlamışş...alişi uyuttu gitti bende oturma odamı süpürdüm kapı ağzına klim attım çocuklar hep çıplak parkede oturuyor küçük bişey vardı onu kaldrıdım tamamen kapttım..
halı üzerindeki örtüler leş olmuş onları yıkıyorum....valla sadece halı olsa demek haftada ikikere silinecek halı yaaa....aman süsü bozuk olsun ama temiz olsun evim....
şimdi size bi bakimm dedim ...netimde sorun var sürekli kopuyor....modemin destek ekibini arayacağım ama odada aliş uyuyor ....sıkıldım ikide bir kopuyor ...
kk da turlayım banyoyu temizleyeceğim ...aksamdan beri kaç kere girildi çıkıldı...
yarında misafirim var yarın yemek yapacağım kalan vakittede evimi süpürürüm

eeee bugün kimseler yok yawww daha h.sonu gelmedi kaçaklar niredesinizz

ben burdayııım..... komşuya cuma okumasına gittim.................... azcık ta oturdum sıkılmışım artık evdevn........

canım ben o mevlüt şekerlerinden 100 tane yaptırdım..1 kilo mavi 1kilo pembe bebekli çikolata da sipariş verdim..yeter diye tahmin ediyorum..kalan da evde ikram edilir hem..
fiyatlarını pek bilemiyorum çünkü malum biz tatlı,pasta,çikolata,şeker vs işi yapıyoruz zaten..eşim kendi seçti beğendi yaptırttı..ama yaptırdığım az mı gelir çok mu bilemem..
bence de çok şirinler hatta verdiğin linktekileri çok daha fazla beğendim..maşallah çok güzeller hakkaten..inşallah en güzeli senin yavrularına olur..ama şu an erken..son zamanlarda siperiş ver derim ben..sonuçta içinde çikolata şeker vs var bozulmasın..ama şimdiden yaptırıcam dersen aynı mantıkla içine ufacık sabunlar, lavanta vs de koydurabilirsin..o zaman şimdiden yaptırsan da olur yani..

dırımcım saol canım iyiyim çok şükür iyi sayılırım yani Allah sana kolaylık versin eğer yardım ederlerse senin için bi sorun yok ama hep sen ayakta olursan o fena oluyor

dırımcım saol canım iyiyim çok şükür iyi sayılırım yani Allah sana kolaylık versin eğer yardım ederlerse senin için bi sorun yok ama hep sen ayakta olursan o fena oluyor

dırımcım derken??
kız o nefes..aklın karışmış senin,uykusuz musun ayol :1rolleyes:

KEVSERcim haklısın canım kendimizi yormamamız gerek ama napalım herkes aynı değil bazı misafir Allah razı olsun çok yardım ediyo o zaman bana da değişlilkik oluyo ama bazıları da hiç umursamıyo hamileliğini

kızlar benim ellerim kollarım çok fena durumda sabahları kalktığımda özellikle çok fazla uyuşma var . Uyuşma dediysem sadece karıncalanma gibi bişey değil kramp kadar kuvvetli uykumdan uyandırıyo beni. koluma kadar çıkıyo hatta. sonra ellerimi aşşağı doğru sallayıp ova ova geçirmeye çalışıyorum. buz gibi bembeyaz oluyo. önce üstüne yattım sandım ama değilmiş yatar yatmaz uyumadan bile olmaya başladığını farkettim. sizde de böyle oluyo mu cuma doktora gidicem cumayı beklesem mi acaba .hele bu sabah ödüm patladı kolum buz kesmiş resmen kasılmıştı ufffffffffffffffff

tatlım bana olmadı hiç ama çok duydum kollarda bacaklarda kasılmalar, uyuşmalar vs..hamilelikte sanıyorum normal bunlar..ama doktoruna bildir derim ben..magnesium bu tür rahatsızlıklara iyi geliyor..ben 14. haftada progestanı bırakınca vermişti bana doktorum magnesium u ve 20li haftalarımın sonlarına doğru da dozunu arttırdı..belki de o yüzden bu tip sıkıntılar yaşamadım bilemiyorum ama şunu alışkanlık haline getirdim ki ne olursa hemen arayıp bildiriyorum doktoruma..sen de öyle yap derim..kendini yiyeceğine doğrusunu öğren emi canım benim?

burcin ben çıldırmışım canımkaydirigubbakcemile3kollarımın ağrısından mahvoldum . sen nasılsın iyi misin

olur öle seyler tatlım ne var bunda..ben iyiyim şükür bekliyoruz artık..dua ediyorum bol bol 2 hafta daha dayansınlar sonra gelsinler diye..36+ ları hedeflemiştim aslına bakarsan ama vakit yaklaştıkça bir hafta daha uzatıyorum hedefi sanırım korkudan :))) sağlıkla kavuşalım inşallah yavrulara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…