nefesciğim hiç önemli değil cnm
ben kıyafet işini hallettim
mayıs anneleri olarakta bez mama yardımı yaptık
Selam kızlar ben geldim drSağlıkları iyimiş,çok hareketlilerdi.ya nasıl güzel bir duygu ayaklarını nasıl sallıyordu.Bu arada bir oğlum olacakmış teyzeleri Diğer bebişimde atmış bacak bacak üstüne hiiç bozmadı keyfini,dr.biraz salladı rahatsız etmeye çalıştı ama bizimkini hiç umrunda olmadı.Yani onun cinsiyetini öğrenemedik.Kötü haber mantar oluşmuş bende ilaç tedavisi başladık.
.Valla yolda mahfoldum ya,içim dışıma çıktı,eve gelmeden inmek zorunda kaldım.Midem çok kötü,uzandım biraz belki hafifler.
ay ne güzel artvinli cnm erkeklerimiz çoğalıyor maşallah,hayırlısı ile doğsunlarda
,canlarım slm, çok özledim buraya yazmayı ama benim bu kızlar varya bu kızlar kk düşmanı mı ne? ne zaman açsam biri uyanıo.. online öööyle kala kalıyom sayfada taa kaç saat sonra bakıom kapanmış...
dırımmım pişik kremi mükemmelmiş hakkatten ya, 1 günde geçti. bi de priimaya geçtim hemen, molfixler küçük kaldı artık,.. annem bile dio ii ki brsen var opuyorumnanaktan o kremi bana mantar için vermişti dr. süper hemen geçmişti..
burçinim kayram Allah yardımcınız olsun canlarım ya çok zor son haftalar...
kızlar okuyamıyorum geçmişi pek herkes ii dir umarım... kaswam buralardaydı, nabersin?
ya canlar benim kızlar mı bu kadar gazlı ya, gece gündüz uyumuyoruz, ciyak ciyak ağlıyorlar, sadece ayakta göğsümüzde yatarak hoplatınca uyuyolar, rezene mezene kar etmiyor ya... bi de kusmalar eklenio bu tabloya,, tam birinin üzerini değişirken öbürü kusuyor, hadi o değişirken öteki yine başlıyor, annemdeyim ama inanın çok yoruluyorum, yorulmayı geçtim içim acıyo onlar kıvranırken ya, dr.um herşeyin yolunda olduğunu, sağlıklı beslenen tüm bebeklerde bunların kaçınılmaz olduğunu söylüyor 6 ve 7. haftalarda bu ağrılar doruktadır diyor yavaş yavaş azalır diyor, her türlğ bitkisel ilaç ne denesem cık... çıldırmak üzereyim yaa
allah yardımcın olsun hayatım çok zor değilmi bu gaz sancıları bende yeğenimden biliyorum,yavrum melül melül bakardı,
29+3 deki göbüşüm..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis süper ne güzel fazlalık hiç yok valla sadece göbüş
günaydııın hatunlar ....cumanız mübrek olsun....... rabbim bugün edilen duaların yüzüsuyu hürmeine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin... küvezde olanlarada şifa versin anacıklarına kavuşsun meleklerimiz...............
canım saç kurutma mak. çocuk odamızın gece lambası kadar önemli bi aksesuar oldu, ben bile alıştım sese... dediğin gibi nazar mı oluyo nedir söyleyince, oh bugün iiler geçti heralde derken ertes gün canım çıkıyo.sab,nurse harveys, fenotral,spazmo panalgine fitil... daha neler neler hiç bişey fayda etmiyor, hoplatıp sakinleşince de göğsüne yatıp uyumak istiyorlar birz yerine koysam tekrar silbaştan.. ne kol kaldı ne bel ağrıdan koptu, biri bitiyo öteki başlıo,e bi de kusmalar var ya, giynip soyunmaktan nefret ediyolar daha çok bağrıyolar bu sefer yine sakinleştirmek en az 1-2 saat alıyor, e gene acıkıolar emzir ağrıdan ağlaya ağlaya emerken boğazlarına kaçıo, hadii bi daha çığlık nöbetleri....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben .. merak ediyorum ben bu kızlarımı hiç sevip okşayamayacak mıyım , hiç bana doya doya gülücük yokmu???mafoldumbenmafoldumben pişik için de birsencim bi ilaç söyledi adı aklımda değil bak şimdi kafa kalmadı ki, akşamları eşim gelio bişi söylüyo bön bön bakıyormuşum, off off geçecek inş. uykuya gelince ben de hiç daha 2 saatten fazla aralıksız uyumadım, aman razıyım da onlar ii olsa..Kevserim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...Benim de doğumdan beri ömrümü tüketti bu gazzzzzzzzzzzzzzz...nefret ediyorum şu gazdan ..kolikli bir oğlum var...Ne duyduysak denedik ama canım malesef fayda etmedi bir şey...ta ki saç kurutma makinasını keşfedene dek..elektrik süpürgesi de harika bi şey ama onun sesi daha tahammülsüz bir şey..Mutlaka dene bunları.. Orhan Osman'ın kolik cd si var onu dinlet..İnan kendi nazarımdan korkuyorum çünkü ne zaman geçiyor desem daha beteriyle döndü bu gaz illeti...ama 1 haftadır oldukça hafifledi..Dün doktor kontrolümüzde de dedi doktorumuz, artık o şiddetli haftaları geçirdiğimizi...Tam da senin kızların haftaların da tavandaydı gazımız..inş. hafifler canım ...Sab simplex kullanıyorum..Belki hafifletmiştir biraz bilmiyorum inan..ama piyasada ki en iyi ilaç bu..içmeside zevkli geliyor yavruma..Benim de Safam da pişik oldu..geçiremedim ta ki bepanthene krem ve canesten mantar kremini karıştırıp sürene dek...sende onları mı sürdün tatlım.Ay Kevser 2 saatlik uykuylayım inan hep..o da bölük,pörçük...öperim seni..
kevsercimm canım inan gazın en zorlu dönemlerindesin canım. bizimde geçti sayılmaz ama maşallah eskiye nazaran daha iyiyiz. cerenim biraz zorlanıyor hala her gaz çıkarışında feryat figan ağlıyor..bazen öyle ses çıkıyorki diyorum ben çıkarsam benim bile canım acır. kızlar saf zeytinyağını her alt değiştirmede ben popo çevresine sürüyorum. böylece ıkınmalar sonucu belki çatlak oluşumunu engeller diye. çünkü kolik bebekşerde en çok görünen şey popo çatlakları ve buda çok acı veriyor yavrulara. kaswanın bahsettiği cd yi bizde aldık yarenimde çok işe yaradı çok sakinledi. ama en iyi yöntem saç kurutma makinesi. valla bazen sabaha kadar b,ile çalıştırdık kurutma makinesini..
pişiğe gelince gerçi çözümü bulmuşsun ama aklınızda olsun çok fazla pişik olursa ve atlatamazsanız sudocremi de deneyin derim. biraz pahalı ama çok az miktarlarda sürülüyor sıkıştırılmış bir krem bu nedenle yavruları büyütür bile:)) biz onun sayesinde maşallah henüz pişikle tanışmadık.
dirim canım senin yavrunun egzaması içinde tavsiye edebilirim bu kremi.
anacım ne güzel burası ya daha doğurmadan her sorunun çaresini öğreniyoruz
kızlar hepinize iyigeceler bugün misafim vardı aslında çok bişey yapmadım komşu zaten çayın yanına kek börek acılı yaptım ama halimi görseniz. sanki belim koptu kalçam bile ağrıyo bu aya kadar normaldım ama artık yorulmaya başladım sanırım neyseki iyi bi dinlendim eşim gelince misafirler de gitti. dinlenince azaldı çok şükür ama sanki dünyanın işini ben yaptım belim koptu
29+3 deki göbüşüm..
iyigecler kızlar .
vil maşallah göbüşe canım allah nazarlardan saklasın .varya ben hiç göbüş resmi koymayayım valla ben 19 da bu haldeyim hatta daha fazlamı diye batım sıgmam sayfaya kaydirigubbakcemile3 koca bi göbüş olacam tam 10 kiloda aldım utanarak söylüyorum allah saglık versin napalım.
geçmişe bir baktım maşallah hamişlerde bebişlerde iyi şükür .
cananda girmemiş bugün hiç bebişler bayagı naz yaptı heralde ona bugün .
burçinde gitmiş dr. msn de konuşmuştum seninlede ama bir yazı okudum sinir oldum .heralde sen yazmıştın hayatım dr. nekadar yersen okadar beslenir senin elindemi ne demiş yazık dr. iyi niyetle söylemiş olabilir ama anneye suçluluk hissettirir böyle bir lag gıcık oldum gıcık valla halt etmiş o ben ilk oğlumda okadar dikkatli beslendim okadarda yedim satli yedim resmen 25 kilo aldım oğlum 36 da 2900 doğdu .yazık arkadaşımda 36 doğurdu hamileliginde kuru ekmekle geçirdi diyeyim bulantıdan sudan bile bulanıyordu diyeyim 3450 doğurdu .mutlakaki iyi beslenmeli anne ama bu şekildede söylenmemeli ırsi denilen bişeyde göz ardıedilemez sağlıklı olsunlar doğunca kuzular emdikçe topaç gibi oluyorlar .amannnnn kızdım ya çenem açıldı yne .maşallah burçincim bebişlerine inşallah bizlerde bu haftalara kadar gelir bu kilolarda doğururuz .
nefesciğim hiç önemli değil cnm
ben kıyafet işini hallettim
mayıs anneleri olarakta bez mama yardımı yaptık
günaydııın hatunlar ....cumanız mübrek olsun....... rabbim bugün edilen duaların yüzüsuyu hürmeine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin... küvezde olanlarada şifa versin anacıklarına kavuşsun meleklerimiz...............
sizlere de hayırlı cumalar hayırlı sabahlar arkadaşlar.umarım herkes iyidir herşey yolundadır.
2010 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı - Sayfa 793 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Arkadaşlar şunlara bakarmısınız ne kadar şirinler ya.
Temmuz anneleri topiğine liyadora eklemiş bayıldım ben.
DR.gittiğimde kadir hasta baktım 1.5 tan başlıyor 7 tl ye kadar var fiyatları kaç tane almak gerekirki acaba?
eylülcüm nasılsın canım .maşallah misafirleride agırlamışsın darısı benim başıma ben bugün bir taneyi atlattım ama yarın bomba var .kayın validem görümcemler geliyor 3 gün kalacaklar .allah bana kolaylık versin .
dırımcım saol canım iyiyim çok şükür iyi sayılırım yani Allah sana kolaylık versin eğer yardım ederlerse senin için bi sorun yok ama hep sen ayakta olursan o fena oluyor
dırımcım derken??
kız o nefes..aklın karışmış senin,uykusuz musun ayol :1rolleyes:
KEVSERcim haklısın canım kendimizi yormamamız gerek ama napalım herkes aynı değil bazı misafir Allah razı olsun çok yardım ediyo o zaman bana da değişlilkik oluyo ama bazıları da hiç umursamıyo hamileliğini
kızlar benim ellerim kollarım çok fena durumda sabahları kalktığımda özellikle çok fazla uyuşma var . Uyuşma dediysem sadece karıncalanma gibi bişey değil kramp kadar kuvvetli uykumdan uyandırıyo beni. koluma kadar çıkıyo hatta. sonra ellerimi aşşağı doğru sallayıp ova ova geçirmeye çalışıyorum. buz gibi bembeyaz oluyo. önce üstüne yattım sandım ama değilmiş yatar yatmaz uyumadan bile olmaya başladığını farkettim. sizde de böyle oluyo mu cuma doktora gidicem cumayı beklesem mi acaba .hele bu sabah ödüm patladı kolum buz kesmiş resmen kasılmıştı ufffffffffffffffff
burcin ben çıldırmışım canımkaydirigubbakcemile3kollarımın ağrısından mahvoldum . sen nasılsın iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?