opuyorumnanaktan
kızlar bakarmısınız şu kıyafetin güzelliğine
Eki Görüntüle 34929
Gerçekten çok şirin benim tatlı kızlarıma çok yakışır bu eminim. opuyorumnanaktan
nefiissss...
süpermiş vallaa..
Gerçekten çok şirin benim tatlı kızlarıma çok yakışır bu eminim. opuyorumnanaktan
heee gelmişsinizz off netle başım belada inş.bu sefer kopmayacak modem yanında telsiz telefon ses sistemi olmasın dedi....bebefonla telsiz vardı değiştirdim bakim ne olacak yoksa sinirden öleceğim yaa
ikiarada birderede giriyorum oda kopma ile uğraşıyroumm
o kız kıyafeti harika ama kızım yok kesim kızım olsa kokoş olurdu
inş. bi kızım olur benimde püffffff 2-3 sene sonra denesemmi ne demir kızgınken dövülür hesabı
heee gelmişsinizz off netle başım belada inş.bu sefer kopmayacak modem yanında telsiz telefon ses sistemi olmasın dedi....bebefonla telsiz vardı değiştirdim bakim ne olacak yoksa sinirden öleceğim yaa
ikiarada birderede giriyorum oda kopma ile uğraşıyroumm
o kız kıyafeti harika ama kızım yok kesim kızım olsa kokoş olurdu
inş. bi kızım olur benimde püffffff 2-3 sene sonra denesemmi ne demir kızgınken dövülür hesabı
saol cnm sen nasılsın?
rose bebeişler nasıl canım
canım ben o mevlüt şekerlerinden 100 tane yaptırdım..1 kilo mavi 1kilo pembe bebekli çikolata da sipariş verdim..yeter diye tahmin ediyorum..kalan da evde ikram edilir hem..
fiyatlarını pek bilemiyorum çünkü malum biz tatlı,pasta,çikolata,şeker vs işi yapıyoruz zaten..eşim kendi seçti beğendi yaptırttı..ama yaptırdığım az mı gelir çok mu bilemem..
bence de çok şirinler hatta verdiğin linktekileri çok daha fazla beğendim..maşallah çok güzeller hakkaten..inşallah en güzeli senin yavrularına olur..ama şu an erken..son zamanlarda siperiş ver derim ben..sonuçta içinde çikolata şeker vs var bozulmasın..ama şimdiden yaptırıcam dersen aynı mantıkla içine ufacık sabunlar, lavanta vs de koydurabilirsin..o zaman şimdiden yaptırsan da olur yani..
selam kızlar kayınvalidemler gelmişti bugün gittiler ama inanın imanım gevredi yatmak ne iki gündür bitek gece biliyorum belim kasıklarım ağrıdan mahvoldu bugünde arkalarından son rütuşları yapıp bi devirdim kendimi bi ufak kendime geldim ayaklarım davul gibi ellerim deseniz öyle ödem gitgide artıyo tabii bunda en büyük rol iki gündür hiç yatmamam sinir oldum valla siz napıosunuz herkes iyi sanırım
Burcincim valla senin yavrular şanslı olacak şekerler çikolata oh yesinlerde yarasın yavrularına.
Bende istiyorum ama dediğin gibi şimdi çooooooook erken,ilerki haftalarda bakıcaz artık.
biz iyiyiz cnm ama sen bugn yarın uzanda anca kendine gelir vücudun,yorgunluğunu at aman dinlen bol bol
kızlar meraba bende varım benim bebişlerimde daha 24 haftalıklar annelerinin karnında ve ikiside erkek teyzeleriiii
kızlar meraba bende varım benim bebişlerimde daha 24 haftalıklar annelerinin karnında ve ikiside erkek teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?