Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nasıl olayım bildiğin gibi cnm ya, bugüne şükür... gün sayıyorum hayırlısıyla bi 3 ayımız dolsa da gazdan kurtulsak :I)

Gerçekten çok şirin benim tatlı kızlarıma çok yakışır bu eminim. opuyorumnanaktan

claire canımmi?, seninle görüşemedik bi daha, hayırlı olsun senin bebişlerinde, nabersiniz? nasıl geçiyor? alışabildin mi? gaz sancınız yok sanırım maşallah?

heee gelmişsinizz off netle başım belada inş.bu sefer kopmayacak modem yanında telsiz telefon ses sistemi olmasın dedi....bebefonla telsiz vardı değiştirdim bakim ne olacak yoksa sinirden öleceğim yaa

ikiarada birderede giriyorum oda kopma ile uğraşıyroumm

o kız kıyafeti harika ama kızım yok kesim kızım olsa kokoş olurdu
inş. bi kızım olur benimde püffffff 2-3 sene sonra denesemmi ne demir kızgınken dövülür hesabı

kevser cn inş. kurtulursunuz şu gazlardan yaa
senin kızlarda gazmanmış yaaa

benimde ömerin uykusu gelmiş koltuğa başını koyuyor ama sallamayacam
uykusu varken inat etti uyumadı şimdi yatsın yere uyusun kendi kendine cezalıı

nefiissss...
süpermiş vallaa..

Gerçekten çok şirin benim tatlı kızlarıma çok yakışır bu eminim. opuyorumnanaktan

aynen bende bayıldım ve hemen yaptırmaya karar verdim kayınvalideme söyliyimde yapsın

inşallah dırımcığm allah gönlüne göre verirde 1 kızçen olur seninde,,,

ay birsenim ya, ben cesaret edemiom şuanda, gerçi eşim diyo, 1 tane bebeğe bakmanın tadına varmak için b tane yapsak mı diye, bizim stresten olmadı ya, dr. heran hamiş kalabilirsiin diyo, spiral taktırcam sanırım ???

selam kızlar kayınvalidemler gelmişti bugün gittiler ama inanın imanım gevredi yatmak ne iki gündür bitek gece biliyorum belim kasıklarım ağrıdan mahvoldu bugünde arkalarından son rütuşları yapıp bi devirdim kendimi bi ufak kendime geldim ayaklarım davul gibi ellerim deseniz öyle ödem gitgide artıyo tabii bunda en büyük rol iki gündür hiç yatmamam sinir oldum valla siz napıosunuz herkes iyi sanırım

valla ben kendimi şanlı görmüyorum çok kız istedim olmadı ,ilk öğrendik biri erkek
ayy dedim diğeri kız kesin göstermiyor kendini ama oda erkek geldi demek benim şansım
erkekten yana ....şans ama donmuşlarıda iptal etmedik bakalım ne olacak
istiyorum ama maddiyat biraz boynumu büküyor

Burcincim valla senin yavrular şanslı olacak şekerler çikolata oh yesinlerde yarasın yavrularına.
Bende istiyorum ama dediğin gibi şimdi çooooooook erken,ilerki haftalarda bakıcaz artık.

biz iyiyiz cnm ama sen bugn yarın uzanda anca kendine gelir vücudun,yorgunluğunu at aman dinlen bol bol

Burcincim valla senin yavrular şanslı olacak şekerler çikolata oh yesinlerde yarasın yavrularına.
Bende istiyorum ama dediğin gibi şimdi çooooooook erken,ilerki haftalarda bakıcaz artık.

valla onlar şanslı da ben şimdiden düşünüyorum nasıl zaptedicem kuzuları diye..düşünsene ikisi birden bi dalıcak dükkana,her yer talan :))

kızlar meraba bende varım benim bebişlerimde daha 24 haftalıklar annelerinin karnında ve ikiside erkek teyzeleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…