saol canım teşekkür ederim erken olduğunu biliyorum tabi pişik yapma ihtimali olduğu için çeşit çeşit alıyorum zaten genelde pişik yapanlar belli ama ben yine de tedbirimi alayım memnun kalmadıklarımı arada az kullanırım o kadar kısa sürede pişik yapmıyor. şimdiden almak istedim böyle benim için kolaylık olacak 5,5 aylık oldum artık az az alsam kardır başka bi dünya masrafları olacakultrasonun temiz çıkmasına sevindm cnm,bez için erken değilmi ya çoğuda pişik yaparsa elinde kalacak çoğu paketCADIARZU
saol canım teşekkür ederim erken olduğunu biliyorum tabi pişik yapma ihtimali olduğu için çeşit çeşit alıyorum zaten genelde pişik yapanlar belli ama ben yine de tedbirimi alayım memnun kalmadıklarımı arada az kullanırım o kadar kısa sürede pişik yapmıyor. şimdiden almak istedim böyle benim için kolaylık olacak 5,5 aylık oldum artık az az alsam kardır başka bi dünya masrafları olacak
CANAN canım ben torbasız kullanıyorum libellanın hani samanyolu varya ordan aldım biraz pahalı ama çok memnunun halıları falan parlatıyor döverek aldığı için yumuşatıyor. aslında süpürge değil de temizlik robotu olarak geçiyordu sanırım. alabilicek durumdaysan tavsiye ederim etraftaki tozları toplamak için de kullanıyorsun ben alalı epey oldu memnunum
Herkese sağlıklı haftalar kızalr...............nasılsınız..........
UMUT 3 maşallah yavrularını kucağına almış ne mutlu,darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına.
Kızalr bu arda muallim abladan haber varmı,kızları geldimi ve acaba,aklım onlarda ya.
BURCİN canım hayırlısı olsun artık zaman geldi.sağlıkla gelsinler inşallah.Zor haftalar allah kolaylık versin inşallah.
Bu arada bu ayak ağrıları beni artık gece uyutmuycak bu belli oldu.Tek sıkıntım doğuma kadar böylemi devam eder.Kontrolümede daha 2 haftaya yakın var.Belki dr.kalsiyum verirde rahatlatır beni.Ama tel.aradığımda kullandığın elevit bu haftalarda karşılarmış kalsiyum eksikliğini,e12 eksikliğindende olurmuş, onun içinde kan hapı alıyorsun oda karşılar dedi.
daha şimdiden gece 3 yastıkla yatmaya başladım ama oda işe yaramadı malesef.
şimdi burçin aradı..................... bebekler cumayı bekleyememiş....akşam 7 de alacaklarmış.... hastaneye yattı......
canım valla benim ellerimde ağrı var ödem den dedi dr ordaki sinirlerin geçtiği kanallar sıkışıyormuş son zamanlarda bişi tutamıcak duruma gelirsen ortopedist e gönderirim ater takar dedi muhtemelen ödemden dir belki seninde ağrıların
kızlarrrr umut3 hayırlısı ile doğurdu çınar ve poyraz dünyaya merhaba dediii
şimdi burçin aradı..................... bebekler cumayı bekleyememiş....akşam 7 de alacaklarmış.... hastaneye yattı......
Canım ya bneim ilk hamileliğimde ayak ağrılarım hiç olmamıştı,bu sefer var olabilir her hamilelik bir olmuyor tabiki,ama sanki çok erken başladı,acaba kalsiyum eksikliğindenmi oluyor aklıma takıldı.
Eşimle görüştüm dr.randevu al yarın gidelim mutlaka dedi.
Bende yarın için 1.45 e randevu aldım.bakalım ne diyecek dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?