Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

burcin cnm ya bu kadar bile kalmaları maşallah büyük şans 38 haftadasın kolaymı 2 bebek

Son düzenleme:
ultrasonun temiz çıkmasına sevindm cnm,bez için erken değilmi ya çoğuda pişik yaparsa elinde kalacak çoğu paketCADIARZU
saol canım teşekkür ederim erken olduğunu biliyorum tabi pişik yapma ihtimali olduğu için çeşit çeşit alıyorum zaten genelde pişik yapanlar belli ama ben yine de tedbirimi alayım memnun kalmadıklarımı arada az kullanırım o kadar kısa sürede pişik yapmıyor. şimdiden almak istedim böyle benim için kolaylık olacak 5,5 aylık oldum artık az az alsam kardır başka bi dünya masrafları olacak

CANAN canım ben torbasız kullanıyorum libellanın hani samanyolu varya ordan aldım biraz pahalı ama çok memnunun halıları falan parlatıyor döverek aldığı için yumuşatıyor. aslında süpürge değil de temizlik robotu olarak geçiyordu sanırım. alabilicek durumdaysan tavsiye ederim etraftaki tozları toplamak için de kullanıyorsun ben alalı epey oldu memnunum

arkadaşlar hayırlı günler herkese umarım herkes iyidir....bir sorum olacak sizlere....
15. haftamıza girdik bugün çok şükür ama vajinada çok hafif ağrı ile kasılma arası bişey hissediyorum.ilişkiye girileceği zaman olan kasılmalara benzetiyorum bazen tamda tarif edemiyorum ama endişeleniyorum.acaba rahim büyüyo kasılıyoda benmi yanlış anlıyorum.offf off

canım geçen haftalarda bende de olmuştu,vajinam ağrıyordu sanki.resmen orda ağrı hissediyordum,böyle sızlar gibi.şimdide oluyor arada bir.doktoruma sordum oda rahim genişliyor ve kasılıyor dedi.yani normalmiş,endişelenme.

aynen cnm ne alsan x2 olunca maliyet artıyor bende nisan baı izine çıkacağm inşallah maaş alırken eşime diyorum alacaklarımızı alalım da sonrası allah kerim,,

kesinlikle çok güzel annem kullanıyor çok memnun yaklaşık 4 aydır makina bende ben kullanıyorum çok güzel geri püskürtme özelliği var bide yatak altlarını falan çok rahat temizleyebiliyorsun,,2 sene önce falan 1000 tl almıştılar,,,

TE=hituci;11595160]arkadaşlar hayırlı günler herkese umarım herkes iyidir....bir sorum olacak sizlere....
15. haftamıza girdik bugün çok şükür ama vajinada çok hafif ağrı ile kasılma arası bişey hissediyorum.ilişkiye girileceği zaman olan kasılmalara benzetiyorum bazen tamda tarif edemiyorum ama endişeleniyorum.acaba rahim büyüyo kasılıyoda benmi yanlış anlıyorum.offf off[/QUOTE]

ufak ufak batmalar olmuştu bende cnm rahim büyüdükçe,kasıklarımda falan,,,

çok saolun canlarım ya nasıl rahatladım anlatamam ama bu endişeler hep böyle gidecek galiba...
neyse bebişlerimiz iyi olsunda bunlar gelip geçici şeyler....tekrar çok teşekkürler...bebişlerinizde sizde Allaha emanet olun.

selam kızlar
hituci canım o ağrılar vaginada bende ik 15 hafta sabit oldu hep şimdilerdede eğer kendimi yorarsam filan oluyo
bide nefes canım dün gece okudum çok sinirlendim senin oğluşunun şu öğretmeni denen kişiye ben okulöncesi öğretmeniyim canım bu sene çocuklar yüzünden bıraktım bana bunu gelipte stajyerim söylese bu çocuk şu konuda zayıf diye inan zayıf verirdim burçin demiş herkes öğretmenlik yapmasın diye doğru söylemiş okul hayatı boyunca bi çocuğa ki özellikle okulöncesi dönemde zayıf kötü diye damgalamak onu söyliyenin kendi zayıflığı ve yetersizliğidir okulöncesi dönemde alt yapı hazırlanır çocuklar aldığı kadar bilgi depolanır almadığı yerde durulur çünkü her çocuğun hazır olduğu alan birbirinden farklıdır ve hangi alanda bu çocuk daha başarılıysa çocuk bu konuda daha çok desteklenir yetersizlik gösterdiği alan da çocuğun üstüne gidilmek yerine sebepleri araştırılıp yöntem değiştirilir ama matematikte ne demekmiş okulöncesinde matematik olarak değerlendirilen alanlar deneyler gözlemler oyuncaklarla toplama vs yapmaktır ve bu bilişsel alan olarak geçer biraz zorlasa geometriye geçicek arkadaş herhalde ki özellikle bunu belirtmek istiyorum çocuğun üstüne gitmek onu daha ilerleticem diye baskı altına almak çocukta sadece gerileme isteksizlik konuya karşı çok çok daha fazla soğukluk yaratır düzelticem diye içindeki cevheri işte o zaman harcarsınız sakın baskı yapmayın sakın diyorum o öğretmenede senden ricam şunu sorarmısın sizce neden böyle sizin görüşleriniz nedir ne gözlemlediniz ve lütfen özelden veya burdan filan bana cevabını yazarmısın inan çok merak ediyorum yoldan geçen öğretmen oluyo çocukları harcıyo yok ediyo çok sinirleniyorum yaa arkadaşlar lütfen hepinze söylüyorum böyle öğretmen olduğunu sandığınız kişilerin çocuklarınız hakkında yaptığı abuk sabuk damgalamalar hakkında en ufak bi şüpheniz var telefonla mail lle bişiyle bi uzmana danışın onlara inanarak çocuklarınızzı harcamayın

Herkese sağlıklı haftalar kızalr...............nasılsınız..........
UMUT 3 maşallah yavrularını kucağına almış ne mutlu,darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına.
Kızalr bu arda muallim abladan haber varmı,kızları geldimi ve acaba,aklım onlarda ya.

BURCıN canım hayırlısı olsun artık zaman geldi.sağlıkla gelsinler inşallah.Zor haftalar allah kolaylık versin inşallah.

Bu arada bu ayak ağrıları beni artık gece uyutmuycak bu belli oldu.Tek sıkıntım doğuma kadar böylemi devam eder.Kontrolümede daha 2 haftaya yakın var.Belki dr.kalsiyum verirde rahatlatır beni.Ama tel.aradığımda kullandığın elevit bu haftalarda karşılarmış kalsiyum eksikliğini,e12 eksikliğindende olurmuş, onun içinde kan hapı alıyorsun oda karşılar dedi.
daha şimdiden gece 3 yastıkla yatmaya başladım ama oda işe yaramadı malesef.

kızlar ben oğluşların odasını beğendim 1 ayda teslim ediyolarmış biz haftaya siparişi vermeye karar verdik çünkü anca gelicek kokusu çıksın diye bekle kıyafetlerini sonra yıka ütüle yerleştir yine 31. haftamı bulur komple tamamlanması iyidir dimi verim haftaya siparisi

canım valla benim ellerimde ağrı var ödem den dedi dr ordaki sinirlerin geçtiği kanallar sıkışıyormuş son zamanlarda bişi tutamıcak duruma gelirsen ortopedist e gönderirim ater takar dedi muhtemelen ödemden dir belki seninde ağrıların

şimdi burçin aradı..................... bebekler cumayı bekleyememiş....akşam 7 de alacaklarmış.... hastaneye yattı......

şimdi burçin aradı..................... bebekler cumayı bekleyememiş....akşam 7 de alacaklarmış.... hastaneye yattı......

amanınnn ay süper sağlıkla gelsinler inşallah anneciklerini de yormadan uff bende istiyorum artık gelsin şu gün yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok özendiiiiiim

Kayracım doğummu başlamış yoksa,ağrılardanmı alacaklarmış bebişleri.
Ya maşallah haftaları çok iyi gelsinler artık yavrular.
Ay çok heyecanlandım şimdi ya.

Canım ya bneim ilk hamileliğimde ayak ağrılarım hiç olmamıştı,bu sefer var olabilir her hamilelik bir olmuyor tabiki,ama sanki çok erken başladı,acaba kalsiyum eksikliğindenmi oluyor aklıma takıldı.
Eşimle görüştüm dr.randevu al yarın gidelim mutlaka dedi.
Bende yarın için 1.45 e randevu aldım.bakalım ne diyecek dr.

kızlarrrr umut3 hayırlısı ile doğurdu çınar ve poyraz dünyaya merhaba dediii

hayırlı olsun allah analı babalı uzuuunnn ömürler nasip etsin inşalah

aaaaaa hadi bakalım hayırlısı 1 günde 4 bebişimiz olacak kısmetse

bende ağrıları ilk önce kalsiyum eksikliğine benzettim kemik ağrısı gibi gelio du bide ben bir hafta öncesine kadar süt içemiyodum tiksiniyodum dedim ondan filan bir hafta önce sabahın köründe gözümü süt istiyerek açtım şaka gibi o günden beri yarım kilo içiyorum günde

kızlar muallim ablanın kızları geldi eve faceden gördüm...

geranimo cnm şimdiden ver siparişi benim gibi geç kalmaa

bu aradA burcin hastaneye yattı aksam 7 doğum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…