Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar selam anca fırsat bulabildim anacım pc yi açıyorum oğlum ateş başlıyor ağlamaya hadi koştur yanına kızlar kızım o kadar değilde oğlum saolsun kolik oldu gece sabaha kadar kucağımda uyku hak getire günde 2 enfazla 3 saat uyuyorumdur beni göreseni dağıldım iiyice. sizler nasılsınız özellikle doğumu yaklaşan arkadaşlar burçin ve kayracım sizde durum ne fırsat buldukça bakıcam size

kuzum benim yaa.kıyamam ben ona..ama sana da yazık annecik..ahh bu bebişler aahhhh..
benim çok çok az kaldı artık son 3-4 günüm ama kayraya dr 11 mart demiş dün..onun yaklaşık 1ayı var daha anlayacağın..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

cnm sağol evet tuzlu çekiyorum ıhlamur da içiyorum ama bu hastalık nasıl bişey anlamıyorum 10 gün sürüyor nerdeyse,,,

biv cnm kuzuna geçmiş olsun,,,

26 gun ne kı gecer gıder ya ben daha aylar var nasıl gecer bılmıorum sımdıden sıkıldım haılelıketen dogurayım ıstıyorum zemuszemus ıns tez zamanda kurtarsın allah

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ya bende nedendir bilmiyorum.Sürekli uyumak istiyorum.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.

26 gun ne kı gecer gıder ya ben daha aylar var nasıl gecer bılmıorum sımdıden sıkıldım haılelıketen dogurayım ıstıyorum zemuszemus ıns tez zamanda kurtarsın allah

Ah canım ya,sen daha kaç haftalıksınki sıkıldın hamilelikten.
Bence keyif almaya bak,çok keyifli hamilelikihem hayatımızda kaç kez yaşama şansımız var,birde ikiz hamileliğini?
Keyfini çıkar,sen çok özel annelerden birisin.

BEN GELDıMMMM
sevgililer gününüz kutlu olsun şekerlerrrr
biz bu sene sevgililer günü felan kutlayamıyoruz maalesef sanırım artık eskidin kocişe diyomki tabi artık saçımı tarayamıyorum makyaj felanda yapamıyorum kocaman ve yırtık bi göbeğim var koca 2 memem var artık beni sekside bulmuyosun dedim
hediye mediye yok gül mülde yok eskidik diyorum olurmu aşkım diyo ben seni çok seviyorum diyo yalancı dedimbende
şimdi markete çıktı bakalım bişi alacakmı
amann neyse bu sene sevgililer günündede gözüm yok vallaha
sakinlik vd huzur istiyommm
biv yavrum erken başlamış senin oğlan koliğe ya daha çok küçük dr sor bi anne sütümü veriyosun ne yiyipne içiyosun yani bana çok erkenmiş gibi geldi bence o doymadığından sürekli ağlıyodur benimkilerdede o var doymadıkları zaman sürekli ağlıyolar allah yardımcın olsun
artvinli hayatım bendede bi sıkıntı var bugün biri bana masaj yapsa ve yatıp uyusam diyorummm
dışarı çıkmak gemek istiyorum yawwww
offf offf
burcin aşkımmm seni rüyamda gördüm cuma günü doğumm etmiştin bak acil bi durumda gece kaç olursa olsun ben gidiyom diye ara haber ver beni tammaı bi tanem ayyy senle kayrada hayırlısı ile bi kurtulsanız son zamanlar ne kadar zor geçiyo biliyorum bolca uyuyun diycem ama uyuyamayacağınızıda biliyorum yatın dinlenin diyecem ama ne tarafa yatarsanız yatın kemik ağrılarından dinlenemeyeceğinizide biliyorum o yüzden hayırlısı ike sağlıcakla doğurun biran önce diyorum
dalin hayatım kiminin karnı çabuk büyür normal bence bu tarz şeyleri sorun yapma hamileliğin keyfini çıkar sen herşeyi sorun yaparsan sıkıntılı çocuklar onun senin kuzucuklar rahatanne rahat hamilelik dönemi rahat bebekler inan bana

hepinizi öpüyorumm yemek yapmam lazımm
hamileleik sevgililerim hepinizi çok seviyorummm buda size hediyemm a.s.

CANAN güzel heberlerini almak ne güzel,arada gel şöyle biz iyiyiz de be gülüm.
Valla bende dışarı çıkmak istiyorum ama yağmur yağıyormuş,eşim çok yorgunmuş vs.
Of şu gün bir bitseydi çok sıkıldım.

slm burçin doğru çok seyrek yazıyorum, ama hep burdayım yanlızca hızınıza yetişemeyeceğim için yazmıyordum. Allah kısmet ederse Nisan da doğum iznine ayrılıcam o zaman bol bol yazışmak istiyorum. Canım ben Bandırmada oturuyorum. Burda da iyi hastaneler var ama tam donanım olduğunu düşünmüyorum. Medical e karar verdim Ahmet Bey e gidiyorum.

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ya bende nedendir bilmiyorum.Sürekli uyumak istiyorum.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.

uyu şekerim uyu nasıl olsa uyuyamıyacaksın bir süre sonra vakit buldukça uyu

kuzum sen sevgililer gününü oğluşunla kutla bu sene en güzel hediye sana opuyorumnanaktan

Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar...Hayatımızın en güzel sevgililer güünü bence kimimizin kucağında kimimizin karnında bebişleri bundan güzeli olur mu zemuszemus

canan2508 [canım benim kıyafeterimiz gayet iyi durumda dediğim gibi çocuklarım 20 günlük ve tulumları ufaldı bile yani 20 günde yıpranma felan olmadı tertemizler 22 haftlıksın sana gönderirim 30 lu haftalarında bana özelden adresini yaz o zamana kadar küçülenler çoğalır topluca gönderirim hayatım[/QUOTE]

Ok teyzesi 23 haftalık olduk. İnşallah 30 lu haftaları da sağlıkla görürüz. Keşke 38. haftada gelse kuzucuklarım, Özelden de yazarım ilerleyen haftalarda şimdiden çok teşekkürler

selam kızlarb herkes nasıl ınş ıyısınızdır.........kayra canım demek beklıcen hayırlısı ols ......gecer ınş gunler merak etme burcıuın az kalmış canım ınş saglıkla gelsın bebışler artvınlı masallah baya olmuş kız yaz bebeklerı olucak senınkıler ınş ıyı bakın kendınıze ..........anneler nerde.............bebışler yaramaz galıba..........yoklar

artvinli kuuzm aklım hep sizde ama biliyon zaman kaldıkça giriyom işte ben düzenimi kurdum sayılır ya
sakın korkmayın kızlar herşey mükemmel olacak yapmanız gereken tek şey sakinliğinizi korumak ikisi birden ağlayabilir yalnız olabilirsiniz mesela sakin panik yapmayın mecbur birisi biraz ağlayacak mesela ikisi bir ağladımı birisine süt veriyorum diğerinede elimle masaj yapıyorum
mesela geçen kız sırtına kadar mıçmış temizlenmesi zor üst baş batmış hemen yeni ketıla su koydum o ısınana kadar çamaşır hazırladım peteklere koydum ısınsın diye ısınan su ile sırtını kıçını yıkadım hemen giydirdim oh mis karnınıda doyurdum yatırdım yani o ağladıkça panik yaparsam elim ayağıma dolaşır önce sakinlik unutmayın

vıl canımmmmmmm ınşşşşşşşş yarın benım buyuk gunum verecek dr kızlarımı ınşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…