kızlar selam anca fırsat bulabildim anacım pc yi açıyorum oğlum ateş başlıyor ağlamaya hadi koştur yanına kızlar kızım o kadar değilde oğlum saolsun kolik oldu gece sabaha kadar kucağımda uyku hak getire günde 2 enfazla 3 saat uyuyorumdur beni göreseni dağıldım iiyice. sizler nasılsınız özellikle doğumu yaklaşan arkadaşlar burçin ve kayracım sizde durum ne fırsat buldukça bakıcam size
nefescim sağolasın canım...evet zorlanıyorum ama sabredeceğim inşallah.....
nero cum geçmiş olsun canım yaaa. çok zor bilmezmiyim daha yeni atlattım...... burnuna tuzlu su çek...ve bol bol ıhlamur iç canım..ben günde 5-6 bardak içiyordum... çok fayda ediyordu.... rabbim tez zamanda şifa versin...
ben geldim ama biraz geç geldim sanırım........ doktordan sonra anneme geçtim...... bebkler 2.400 gr olmuşlar..... 11 marttan önce almam diyor doktor.... 38 haftayı beklemeye kararlı...bir sorun yok neden alalım diyo...ama benim kasıklarım acıyor dedim...normal sadece bebekler 5 kilo yapar ağırlıktan basıdan diyo...26 gün var nasıl geçer yaaaaaaaaaa.
26 gun ne kı gecer gıder ya ben daha aylar var nasıl gecer bılmıorum sımdıden sıkıldım haılelıketen dogurayım ıstıyorum zemuszemus ıns tez zamanda kurtarsın allah
canım sayfa 2214'te yazmışsın ilk kez ve 2218'de sana cevabım var..bir daha gelmemişsin hiç..şimdi yine gelmişsin bak..sadece sorun olunca değil her zaman gel..soru ve sorunlarına daha çabuk cevap bulursun..
şimdiki soruna gelince ben acıbademde yapıcam doğumumu..2010 fiyatı 5000 liraya yakın sanıyorum 4600 ama emin değilim..jimer de 2000 lira civarı sanıyorum..bunları gidip görüşerek ya da arayıp sorarak öğrenebilirsin..
bu arada şehrinde bursa yazılı, doğumu bursada yapıcam demişsin de sen nerede yaşıyosun onu anlamadım?
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ya bende nedendir bilmiyorum.Sürekli uyumak istiyorum.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
BEN GELDİMMMM
sevgililer gününüz kutlu olsun şekerlerrrr
biz bu sene sevgililer günü felan kutlayamıyoruz maalesef sanırım artık eskidin kocişe diyomki tabi artık saçımı tarayamıyorum makyaj felanda yapamıyorum kocaman ve yırtık bi göbeğim var koca 2 memem var artık beni sekside bulmuyosun dedim
hediye mediye yok gül mülde yok eskidik diyorum olurmu aşkım diyo ben seni çok seviyorum diyo yalancı dedimbende
şimdi markete çıktı bakalım bişi alacakmı
amann neyse bu sene sevgililer günündede gözüm yok vallaha
sakinlik vd huzur istiyommm
biv yavrum erken başlamış senin oğlan koliğe ya daha çok küçük dr sor bi anne sütümü veriyosun ne yiyipne içiyosun yani bana çok erkenmiş gibi geldi bence o doymadığından sürekli ağlıyodur benimkilerdede o var doymadıkları zaman sürekli ağlıyolar allah yardımcın olsun
artvinli hayatım bendede bi sıkıntı var bugün biri bana masaj yapsa ve yatıp uyusam diyorummm
dışarı çıkmak gemek istiyorum yawwww
offf offf
burcin aşkımmm seni rüyamda gördüm cuma günü doğumm etmiştin bak acil bi durumda gece kaç olursa olsun ben gidiyom diye ara haber ver beni tammaı bi tanem ayyy senle kayrada hayırlısı ile bi kurtulsanız son zamanlar ne kadar zor geçiyo biliyorum bolca uyuyun diycem ama uyuyamayacağınızıda biliyorum yatın dinlenin diyecem ama ne tarafa yatarsanız yatın kemik ağrılarından dinlenemeyeceğinizide biliyorum o yüzden hayırlısı ike sağlıcakla doğurun biran önce diyorum
dalin hayatım kiminin karnı çabuk büyür normal bence bu tarz şeyleri sorun yapma hamileliğin keyfini çıkar sen herşeyi sorun yaparsan sıkıntılı çocuklar onun senin kuzucuklar rahatanne rahat hamilelik dönemi rahat bebekler inan bana
hepinizi öpüyorumm yemek yapmam lazımm
hamileleik sevgililerim hepinizi çok seviyorummm buda size hediyemm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?