firdos canım artık bebekleirn hareketlerini hissedebilirsin kasılma da karnın taş gibi olur ki bu normaldir kasılma olabilir kasılmaların düzenli ise o zaman tehlike var demektir düğer türlü gün içinde 4-5 kez daha fazla daha az o tarz kasılmalar olabilir karnında ama mesela düzenli olraka 3 dakkada bir 5 dakkada bi yada ne bilim 10 dakkada bi oluyosa dr ulaş ceviz gibi bişi demişsin bende olmamıştı yani olmuştuda 28-. haftalarımda felan olmuştu gelip bi taraflarını dayıyodu dirseği kafası topuğu gibi o haftalarda yapmıyolardı ama belki beşka cevap verende olur korma yani bunlar olacak şeyler
canım çok sağol.iki gündür karnım taş gibiydi,hatta dün burayada yazmıştım doktora gittim nts ye falan girdim Şükürler Olsun sorun çımadı.meğer kabız olmuşum,o yüzden olmuş sertleşme.akşam sonunda kabızlığım gidince anladım bunu.ya gebelikte iki gün bile tuvalete çıkamamak ne kadar önemliymiş:).
kasılmaysa eğer düzenli olmadı canım,bugün bir kez oldu.sanki banada bir yerini dayadı gibi geldi.İnşallah öyledir.
BEN GELDİMMMM
sevgililer gününüz kutlu olsun şekerlerrrr
biz bu sene sevgililer günü felan kutlayamıyoruz maalesef sanırım artık eskidin kocişe diyomki tabi artık saçımı tarayamıyorum makyaj felanda yapamıyorum kocaman ve yırtık bi göbeğim var koca 2 memem var artık beni sekside bulmuyosun dedim
hediye mediye yok gül mülde yok eskidik diyorum olurmu aşkım diyo ben seni çok seviyorum diyo yalancı dedimbende
şimdi markete çıktı bakalım bişi alacakmı
amann neyse bu sene sevgililer günündede gözüm yok vallaha
sakinlik vd huzur istiyommm
biv yavrum erken başlamış senin oğlan koliğe ya daha çok küçük dr sor bi anne sütümü veriyosun ne yiyipne içiyosun yani bana çok erkenmiş gibi geldi bence o doymadığından sürekli ağlıyodur benimkilerdede o var doymadıkları zaman sürekli ağlıyolar allah yardımcın olsun
artvinli hayatım bendede bi sıkıntı var bugün biri bana masaj yapsa ve yatıp uyusam diyorummm
dışarı çıkmak gemek istiyorum yawwww
offf offf
burcin aşkımmm seni rüyamda gördüm cuma günü doğumm etmiştin bak acil bi durumda gece kaç olursa olsun ben gidiyom diye ara haber ver beni tammaı bi tanem ayyy senle kayrada hayırlısı ile bi kurtulsanız son zamanlar ne kadar zor geçiyo biliyorum bolca uyuyun diycem ama uyuyamayacağınızıda biliyorum yatın dinlenin diyecem ama ne tarafa yatarsanız yatın kemik ağrılarından dinlenemeyeceğinizide biliyorum o yüzden hayırlısı ike sağlıcakla doğurun biran önce diyorum
dalin hayatım kiminin karnı çabuk büyür normal bence bu tarz şeyleri sorun yapma hamileliğin keyfini çıkar sen herşeyi sorun yaparsan sıkıntılı çocuklar onun senin kuzucuklar rahatanne rahat hamilelik dönemi rahat bebekler inan bana
hepinizi öpüyorumm yemek yapmam lazımm
hamileleik sevgililerim hepinizi çok seviyorummm buda size hediyemm a.s.
canım gaz sıkışması çok oluyor elinle ovarak geçirdiysen gazdır.kızlar ben 19+2 DEYİM VE SANIRIM ARTIK BEBEKLERİMİN HAREKETLERİNİ HİSSEDİBİLİYORUM.ama bi sorum var,kasılmayla bebiş hareketini nasıl ayırt edebiliriz?iki saat önce falan sağ kasığımın hemen üstüne aniden bir şey geldi,böyle taş gibi.sertleşti orası,elimle baktım ceviz büyüklüğünde bişey var,şöyle bir masaj yapar gibi dokundum normale döndü.bu kasılma mı?yoksa bebeklerin kafası falan olabilir mi?
canancım ben ihlasın sulu büyük antibaqkteriyal süpürgesini ve philıpsin mini torbasızını lkullanıyorum çok memnunum hepa filtreli olduğu için toz çıkmıyor ve pratik..kızlar elektrik süpürgesi alıcamda benim süpürgem biraz eski model toz çıkarmayan havayıda temizleyen bi makine alıcam bosh ve philips e bakıyorum şuan 2 tane beğendim ama şu noktada takılı kaldım torbasız süpürgedende memnun kalanlar var torbasız süpürge kullanan varmı bana bi fikir verse torbasızlar nasıl tozu veriyomu felan
kızlar elektrik süpürgesi alıcamda benim süpürgem biraz eski model toz çıkarmayan havayıda temizleyen bi makine alıcam bosh ve philips e bakıyorum şuan 2 tane beğendim ama şu noktada takılı kaldım torbasız süpürgedende memnun kalanlar var torbasız süpürge kullanan varmı bana bi fikir verse torbasızlar nasıl tozu veriyomu felan
Ah canım ya,sen daha kaç haftalıksınki sıkıldın hamilelikten.
Bence keyif almaya bak,çok keyifli hamilelikihem hayatımızda kaç kez yaşama şansımız var,birde ikiz hamileliğini?
Keyfini çıkar,sen çok özel annelerden birisin.
vıl canımmmmmmm ınşşşşşşşş yarın benım buyuk gunum verecek dr kızlarımı ınşşşşşşşşş
kızlar elektrik süpürgesi alıcamda benim süpürgem biraz eski model toz çıkarmayan havayıda temizleyen bi makine alıcam bosh ve philips e bakıyorum şuan 2 tane beğendim ama şu noktada takılı kaldım torbasız süpürgedende memnun kalanlar var torbasız süpürge kullanan varmı bana bi fikir verse torbasızlar nasıl tozu veriyomu felan
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım nasılsınız benim de kaç gündür annem bendeydi cuma günü gitti oh be ne güzel oluyomuş herşey hazır oluyo. canım da sıkılmadı en azından bir sürü şey aldık hiç aklımızda yokken. perşembe günü de ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür Allaha bi sorun çıkmadı inşallah sorunsuz sağlıklı doğmalarını nasip eder Allahım.
anneler size bişey sorucam ben indirimdeki bebek bezlerinden ayavaş yavaş alıyorum çevremde önerilenlerden çeşit çeşit alıyorum ki her markayı deniyim pişik yapmasın diye. 3-6 kilo olanlardan 5 paket aldım yani 2 numara daha ne kadar alıyım bi de 1 numaradan kaç tane alıyım sizce
:1hug::1hug:
ne demek canım birbirimize yardım için burdayız
bide sana nacizhane bi öneri heran kensine aman şöyle oldu aman ağrı girdi aman 1 saatir hiç hareket etmedi vs vs gibi sorularla herp teredütlü olma gayet rahat sakin bir hamilelelik geçir heran bişi olacak korkusu ile zehir etmen kendine hamileleiği bilakis bu durumun keyfini sürmeni öneririm sakin bi hamileleik sakin bebekler demek
sen kendini allaha emanet et
ayrıca gerçekten ciddi bi durum olsa sana muhakkak ciddi bi uyarı gelir yani kanama ciddi ağrılar vs.vs.
bu güzel günlerin keyfini sürrr
kızlar günaydın..bugün umut3 doğum yapıcaktı..haberi olan var mı acaba?
ben dün gece biraz rahatsızlandım, ağrım ve kasılmalarım oldu çok fazla..uyuyamadım hiç..çarşamba olan randevumu bugüne aldım, 13:30da gidicem..bakalım ne diyecek..artık canıma tak dedi..sanırım dr un sölediği tarihi bekliyemicem ki ona da 3 gün var zaten..cuma olsun istiyodu dr..bakalım sağlıkla gelirsem doktordan haber veririm..öpğyorum sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?