Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ay alıntı yapp cevaplayamadım sinir yaww
meridyen bekliom hayatım adresi
vil eee herkes kocişle başbaşa bugünnn kimse nette sürtmüyoo
ay benimde canım dehşet tatlı istioooo

kızlar ben 19+2 DEYİM VE SANIRIM ARTIK BEBEKLERİMİN HAREKETLERİNİ HİSSEDİBİLİYORUM.ama bi sorum var,kasılmayla bebiş hareketini nasıl ayırt edebiliriz?iki saat önce falan sağ kasığımın hemen üstüne aniden bir şey geldi,böyle taş gibi.sertleşti orası,elimle baktım ceviz büyüklüğünde bişey var,şöyle bir masaj yapar gibi dokundum normale döndü.bu kasılma mı?yoksa bebeklerin kafası falan olabilir mi?

firdos canım artık bebekleirn hareketlerini hissedebilirsin kasılma da karnın taş gibi olur ki bu normaldir kasılma olabilir kasılmaların düzenli ise o zaman tehlike var demektir düğer türlü gün içinde 4-5 kez daha fazla daha az o tarz kasılmalar olabilir karnında ama mesela düzenli olraka 3 dakkada bir 5 dakkada bi yada ne bilim 10 dakkada bi oluyosa dr ulaş ceviz gibi bişi demişsin bende olmamıştı yani olmuştuda 28-. haftalarımda felan olmuştu gelip bi taraflarını dayıyodu dirseği kafası topuğu gibi o haftalarda yapmıyolardı ama belki beşka cevap verende olur korma yani bunlar olacak şeyler

kızlar elektrik süpürgesi alıcamda benim süpürgem biraz eski model toz çıkarmayan havayıda temizleyen bi makine alıcam bosh ve philips e bakıyorum şuan 2 tane beğendim ama şu noktada takılı kaldım torbasız süpürgedende memnun kalanlar var torbasız süpürge kullanan varmı bana bi fikir verse torbasızlar nasıl tozu veriyomu felan

canım çok sağol.iki gündür karnım taş gibiydi,hatta dün burayada yazmıştım doktora gittim nts ye falan girdim Şükürler Olsun sorun çımadı.meğer kabız olmuşum,o yüzden olmuş sertleşme.akşam sonunda kabızlığım gidince anladım bunu.ya gebelikte iki gün bile tuvalete çıkamamak ne kadar önemliymiş:).

kasılmaysa eğer düzenli olmadı canım,bugün bir kez oldu.sanki banada bir yerini dayadı gibi geldi.İnşallah öyledir.

:1hug::1hug:
ne demek canım birbirimize yardım için burdayız
bide sana nacizhane bi öneri heran kensine aman şöyle oldu aman ağrı girdi aman 1 saatir hiç hareket etmedi vs vs gibi sorularla herp teredütlü olma gayet rahat sakin bir hamilelelik geçir heran bişi olacak korkusu ile zehir etmen kendine hamileleiği bilakis bu durumun keyfini sürmeni öneririm sakin bi hamileleik sakin bebekler demek
sen kendini allaha emanet et
ayrıca gerçekten ciddi bi durum olsa sana muhakkak ciddi bi uyarı gelir yani kanama ciddi ağrılar vs.vs.
bu güzel günlerin keyfini sürrr

canan kıs her yere yetiyon biz yetemiyoz valla:kedi:
canancım bu arada kolik bilinenin aksine gaz sancısı değil aslında. genelde bebeklet çok ağladığı için gaz sanılıyor ama özellikle erken doan bebeklerde görülen dünyaya adepte olamama durumu yani aslında psikolojik bir durum.
canım gaz sıkışması çok oluyor elinle ovarak geçirdiysen gazdır.

canancım ben ihlasın sulu büyük antibaqkteriyal süpürgesini ve philıpsin mini torbasızını lkullanıyorum çok memnunum hepa filtreli olduğu için toz çıkmıyor ve pratik..

canım ben philips kullanıyorum,torbasız, maraton modelin adı..muhtemelen sen de ona bakmışsındır..3 sene oldu gayet memnunum..güzelce incele, öyle karar ver ama bana sorarsan memnunum dediğim gibi..

kaydirigubbakcemile3 orası oylede ınsan ıste bı an once dogrup kucagına almak ıstıor bırde ıkız olduklarında gun sayıyor :lepi: senın dogum ne zaman ne kadar kaldı

aaaaaaaaaaaa canan garusu beni es geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ben geldim aman yaa yemekten sonra koltukda uyumuşum
bugün hiçbişi yapmadım çamaşır dışında
kalktım yatak odasına gittim ayyy gene yattım
ter terr içinde kalmışım....hemen kalktım ....mutfak tezgahı leşşş gibi dolu bulaşık
hemen temizleri aldım yerleştirdim....pis bulaşıkları attım makinaya...
elbezileri çamaşır suyuna yatırdım
su kaynattım sürahileri doldurdum...sonra çamaşırları astım
sonrada duşa daldım çocukları yıkadım giydirdim geldimmmm

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım nasılsınız benim de kaç gündür annem bendeydi cuma günü gitti oh be ne güzel oluyomuş herşey hazır oluyo. canım da sıkılmadı en azından bir sürü şey aldık hiç aklımızda yokken. perşembe günü de ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür Allaha bi sorun çıkmadı inşallah sorunsuz sağlıklı doğmalarını nasip eder Allahım.

anneler size bişey sorucam ben indirimdeki bebek bezlerinden ayavaş yavaş alıyorum çevremde önerilenlerden çeşit çeşit alıyorum ki her markayı deniyim pişik yapmasın diye. 3-6 kilo olanlardan 5 paket aldım yani 2 numara daha ne kadar alıyım bi de 1 numaradan kaç tane alıyım sizce

Son düzenleme:
günaydın,,iyi haftalar olsun herkeze inşallah,,,,,,

vıl canımmmmmmm ınşşşşşşşş yarın benım buyuk gunum verecek dr kızlarımı ınşşşşşşşşş

oh çok şükür ne güzel haberhihoyyyt

kesinlikle torbasız ve suyla kullanılanları tavsiye edrim canancığm,,

ultrasonun temiz çıkmasına sevindm cnm,bez için erken değilmi ya çoğuda pişik yaparsa elinde kalacak çoğu paketCADIARZU

dediklerini dinliycem canım ama 5.aya girdim ya şimdi korkularım daha çok arttı.ama sizlerin yardımıyla gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum.hepiniz süpersiniz yaa.s.

günaydın herkese
ooo haftaları ilerleyen arkadaşlar cok güzel haftalara ulasmıs masalllah burcicim kayracım süper gidiyorsunuz...

ben haftasonları dayanamayıp dışarı cıkıyorum valla..alt mahallemizde park var kafeler filan hic olmazsa oraya gidiyoruz eşimle..dünde cıktık.....evde yalnız olunca bütün hafta....hafta sonu dayanamıyorum artık

annemler geldi uzun zaman sonra.. bebeklerin elbiselerini herşeylerini yıkayıp yerlestirdik..cantalarımı hazırladık artık gün gecircez insallah...

canan bizde bi kac ay önce rowenta silence force diye bi makina aldım..memnunum cok ama benim ki torbalı kuşum o yüzden bişey diyemiycem....

kızlar günaydın..bugün umut3 doğum yapıcaktı..haberi olan var mı acaba?
ben dün gece biraz rahatsızlandım, ağrım ve kasılmalarım oldu çok fazla..uyuyamadım hiç..çarşamba olan randevumu bugüne aldım, 13:30da gidicem..bakalım ne diyecek..artık canıma tak dedi..sanırım dr un sölediği tarihi bekliyemicem ki ona da 3 gün var zaten..cuma olsun istiyodu dr..bakalım sağlıkla gelirsem doktordan haber veririm..öpğyorum sizi..

hayırlısı olsun burcıncim ........ha cuma ha bi kac gün öncesi farketmez nasıl olsa artık...sen iyi ol da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…