Kızlar dün eşimle başiktaş sahiline gittik.Hiç yürümedim neredeyse.
Ama ayaklarım şişti,birde nassıl ağrıdı dün.Neyseki şimdi şişlik geçmiş.
Artık dolaşmak ve ayakları sarkık bırakmak yasak galiba.Hemen uyarı veriyor.
cnm yatma konusudnada sole dr um bugun cagırdı yatıralım dıe ama ben esımı beklıorum hala gıtmedım tek basıma cok zor zaten devamlı yatıorum esım geldıgınde konusucm dr umla druma kalsa gecen cuma yatıcaktım ama hastanelerden ole bıkmısmkı ne olrusa ewımde lsun kıvamına geldım
hymarry cım cnm bence dogum basladımı baslamadımıoldumu olamdımı nasıl olur gıbı dusunmek yerıne hepımızdua etmelıyız onun ıcın opt hanımalr
ben bahsettiğiniz şeyin mümkün olmadığını söyledim sadece,
burda birbirinizi dehşet durumlarla endişeye sevketmenin bir anlamı yok,
yok bebeğin kafası görünüyormuş ta,yok bilmem ne,
bunun münkün olmadığını her akılı selim bilir,
ki mesajımın sonunda sağlıkla kavuşsun dedim,
artık bu topikte takılmayı düşünmüyorum,
söylediklerim ya kaale alınmıyor,
ya saçma sapan yerlere çekliliyor,
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar..
naz yapmak değil maksadım,kimsenin üzüntü yada başka bir durum belirtmesine gerek yok,teşekkür ederim,fakat burası düşündüğüm çizginin çok dışında artık,bunu düzeltemedim de..
bu yüzden,tecrübe değil,haddime düşmez,fakat pozitif bir fikir alışverişi için annelik topiğimizde olacağım,
tekrar herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..
ben bahsettiğiniz şeyin mümkün olmadığını söyledim sadece,
burda birbirinizi dehşet durumlarla endişeye sevketmenin bir anlamı yok,
yok bebeğin kafası görünüyormuş ta,yok bilmem ne,
bunun münkün olmadığını her akılı selim bilir,
ki mesajımın sonunda sağlıkla kavuşsun dedim,
artık bu topikte takılmayı düşünmüyorum,
söylediklerim ya kaale alınmıyor,
ya saçma sapan yerlere çekliliyor,
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar..
cnm yatma konusudnada sole dr um bugun cagırdı yatıralım dıe ama ben esımı beklıorum hala gıtmedım tek basıma cok zor zaten devamlı yatıorum esım geldıgınde konusucm dr umla druma kalsa gecen cuma yatıcaktım ama hastanelerden ole bıkmısmkı ne olrusa ewımde lsun kıvamına geldım
canım senin son kontrolde oğlun kaç kg çıktı? benim dr kontrolünde haftam 33 çıkıyor bu sorunmu yoksa avantajmı anlamadım..offf iyce stres bastı bana...
benim ayaklarımda şişiyo ya ama yukarı kaldırıncada kasıklarım ağirıyo kaldırmıyorum o yüzden...bizde dün bütün gün sahildeydik. yüzüm yanmış. bugün dr dediki doğum yaklaşmış galiba burun kızarmış.. dedim yok yandı yüzüm.. yani kızlar burnunuz kızarıksa bilinki doğum yaklaşmış...
dalincim allahım yardımcın olsun canım... nefesle ayşeyede çokkk dua ediyorum rabbim hayırlısı ile aramıza dönmelerini yavrularını sağlıkla kucaklarına alabilmelerini nasip etsin inşallah.....
Canım eğer dr.yatmanı isterse sakın itiraz etme.gözetim altında olman çok daha iyi olur.
Bak benimde dr.son 15 gün yatırıcam diyor.Öylesi benim için daha iyiyse yatıcan mecbur.
Eşim kalıcak yanımda,işlerinide bırakmak zorunda.
En son 32+6 günlüktü kontrolüm 1817 gr.oğlum.
Bende hiç anlamamki canım.neden acaba 33 haft.gözüküyor.Kaç kilolardı belki kilo ölçümlerindendir.
canım bugün bakdı biri 1800 gr diğeri 1730 gr çıktı 32+4 çıkıyo ama ben 30+1 imnormalde.... umarım hayra delalettir.
Oy maşallah dorukcum.Çok iyi beslemişsin kuzularını
Bence hiç bir sorun yoktur.Çok duyuyoruz bu durumu,hiç sıkıntı çıkmıyor canım.
peki sence ben satıma göre 36 haftayı bekleyebilirmiyim. dr a sordum güldü. canları ne zaman isterse dedi ama bence 3 hafta daha atlatırsın korkma artık dedi.. ama ben çok korkuyorum ya..
Bence 36.haftayı rahat görürsün canım.Ama biliyorsun ikizlerde süprize hazır olmak lazım.
34.Haft.sonra korkma demişti benim dr.Bebekler desteksiz nefes alabiliyorlarmış.
inşallah canım ya ne güzel sen bu hafta riski atlatıyosun allahın izniyle büyük ölçüde hayırlı zamanda gelsin tüm bebişler inşallah..... bu ara paranoyak oldum ama onun farkındayım ben gece uykuları bitti zaten artık..kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?