alınıste kustum kaç kısı var topıkte kımsede cvp yazmadı bana nolcak sımdı ben kusemeyımde kımler küssün bagrımı hangı kara tsa dayayıp aglayım offf deyımde daglarımı yukayım napayım ben sımdı
:)))))))))
sımdı ıyıyım nerocum yada ıyı olmak ıcın ehrseyı yapıorum hastaneye yatıcam onumuzdekı hafta sen ve kızlar nasılsınız
ayşeye de çok gçmiş olsun rabbim yardımcısı olsun inşallah...kızlar gece aldıgım bır msjla uzuldum ben msjı sabaha karsı gorebıldım ayşeçınarlı yogun bakımdaymıs ılac ve serumlarla dogumu engellemeye calısıyolarmıs bebekelrımız sabırsızlanıorlar gelemk ıstıorlar cnm bnm kım bılır nekadar acı ve uzuntu cekıyordur onun ıcın cok dua edıorum sızlerde dualarınızı eksık etmeyın uzerınden yogun bakımdan ıyı bır skeılde cıksın bıraz daha dayanabılsın oralara cok merak edıorum bır kaç saat sonra arıcam sızlerede solerım son durumu :Saruboceq:
iyi akşamlar herkeze .biz son hazırlıklarımızı yaptık az bir işim kaldı onlarda bittimi hazırım artık .ama bugün çok agrım var sıcaktan heralde deyip geçiştiriyorum .sabah nasıl olacak bana bakalım .
herkeze çok teşekkürederim iyi dilekleri için .
ayşenin haberlerinide okudum üzüldüm ama şükür 33. haftada tehlikeli dönemi atlattılar .inşallah yarın fırsatım olur yanına ugrarım .
hepinizi kocaman öpüuyorum .duaedin arkadaşlar benim ve bebeklerim için :Saruboceq: hepiniz allaha emanet olun .
dalin çatlalığı benden yaş yaş küçüksün kardeşim yaşındasın
bu yaşın altında ağır sorumlulukların var
yolun açık olsun güle güle git yavrularını sağlıcakla alırsın inş. 28 değil 38 haftayı görürsün inş..
şu an haberleri seyrediyorum ve neye üzüleceğimi şaşırdım, sırtından vurulan gencecik fidanlara mı yanalım, sadece yardım için yollara düşmüş ve yahudilerin lanetinden nasip almış gönüllüere mi?
gerçekten Hitler az bile yapmış bu yahudilere dememek elde değil. Allah yüreğine ateş düşen tüm analara sabır versin.
sabah aynı şeyi ben eşime söyledim hitler hepsini sabun yapsaydı keşke dedim
soysuz ırk dedim.Allah herkese sabır versin
6 şehidimizinde ruhu şaad olsun acılı ana babalara mevlam sabırlar versin:Saruboceq:
ayy inanmıyorum homini gırtlak yiyorum aklımda sadece yemekler var gözümün önünden börekler çörekler geçiyo.yemesem midem bulanıyo.napıcam ben ya bı onerınız varmı cok kilo almak istemiyorum..8. haftadayım 2 kilo aldım normalmi acaba çok mu??bu durum doğuma kadar sürüyomu arkadaşlarbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?