Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf yine ben..
Dün evde iyice ipler koptu
ben annemdeydim akşam oğlumu aldım okuldan eve gittim kaynanam kilitli kumbaradan (oğlumun) para almışş
Tanıyan arkadaşlarım az çok biliyorlar kaynanamın böyle kaıştırma huyları var
Ben yokken odama fln giriyoo..
Kilitli kumbara nasıl açtın nasıl becerdin 9-10 lira bişe aldığı ben parasında diilim
Bunu hep yapıyoo ben yokken hep odama giriyo bıktım artık odamda sürekli bişileri saklamakdan
Eşime her söylediğimde sana yakışmaz bişe deme diyor..
1 değil 2 değil..
Aradım akşam eşimi böyle böyle dedim nasıl sinirliyim ama sen hiç bişe deme evden çıkarkende kapını kilitle dedi
Ben kilitlemekden yana değildim hep ayıp olur iftira atar gibi diyordum ama bu kadın ben sustukça salak yerine koyuyor benii
Eşim sürekli ikna ediyoo etme söyleme ben konuşurum diye geçiştiriyor
Ben napıcam yaa napim sizce eşimi dinlemeden gidip sayıp söliymmi yoksa çıldırcam uyuyamıyorum paranoya oldum..
BUgün odamı kitleyip çıktım bıktım artık bıktımmmmmmmmmm:14:
Her gün bi olar her evime geldiğinde evimde huzur bozuluyor..
Eve gitmek dahi istemiyorum
akıl verin bana delircemm

öfff içim şişti okurken.çok şükür benim böyle problemlerim yok kayınvalidemle,ama şu alınganlığı,gözünün ucunda duran yaşları yok mu deli ediyor beni,şimdi genç,yaşlandıkça nasıl çekerim bu huylarını bilmiyorum

gercekten bana cevap verenlere cok tesekkur ederim.arkadaslar esim bugun kargoyla mektup falan yollamis.eve geri donmem icin... evet hatta bu sabah gelecekmis baba evime... tabii sevdigim icin geri donucem ama sonumuz ne olacak ne zaman yine ayni kavgalar cikacak bilemiyorum artik guvenim kalmadi ve yavas yavas sevgimde bitmeye basladi. bu zamana kadar aileme hicbisey anlatmamistim ama artik herseyi her lafi biliyolar.su anda ailemde saskin durumda.benim babam 67 yasinda ve kanser hastasi ve ona bu acilari yasattiklari icin artik ailesinden 1000 kat daha da nefret ediyorum.Su anda sadece ALLAH a siginiyorum hergun aglayarak dua ediyorum.bana bu aciyi yasatan herkesi ALLAH a havale ediyorum.Inanir misiniz ben bilgisayar muhendisiyim 2 senedir issizdim ve dun is teklifi geldi hemde cok iyi bir firmadan pazartesi gorusmeye gidicem eger olursa kendime ayri bir ev acip erkek kardesimi oturtucam en azindan boyle bir durumda artik o eve giderim anneme babama yansitmamis olurum

yarın sabah kayınvalideme gidecem nöbetten çıkıyrm zaten cnm burnumda bi de üstüne milletin afra tafrasını çecem ya allahımsenyardımet.bnm annem eşimle ewlenmemi istemedi hoş wardı ya bildiği..
kayınvalidem beni istedi sonradan duydu ki annem oğlunu istemr bnm zorumla olmş ewliliğimz o da gıcıklık yapıyr amaaaaaaaan ne anlatayım ki bildiğimz kayınvalide hediyelerimi beğnmz kayınpederime kötüler eşime kötüler millete kötüler.yaptığım yemeği beğenmz hoş iyiki aynı memlekette değilz.
sonrada kızım dost var düşman var zart zurt..:52::52::52:

sana kaynananın senin hakkında söylediklerini nişanlın mı iletiyo peki anlamadım?

kayınvalidem bunları bana eşine söyletiyor. eşi söylemediyse nişanlımın başının etini yiyip duruyor en sonunda o da bana patlıyor. dün artık annemlerle konuşma ben seni zorlamıyorum ben arkandayım moralini bozma artık dedi ama ne bilimneymiş eşi varken onun söylemesi daha mantıklıymış. nişanlımın babasıda arıyor artık Allah ne verdiyse :((((

nişanlımı zaten 5aydır göremiyorum bu ocakta 10 günlük izni var annesi tutturdu yok neymiş evlenince hep benimle olcakmış bu 10 günü ailesiyle geçirmeliymiş benim görüşmeme bile karışıyor. ayrı şehirlerdeyiz sonuça iki güb gelsin bari diyorum onu ben doğurdum sonuçta görmek hakkım diyip duruyor. en kötüsüde bu zamana kadar yani oğlu subay olana kadar aramayan bu insan oğlu subay olup benimle nişanlandıktan sorna farkına vardı oğlunun

kayınvalidem bunları bana eşine söyletiyor. eşi söylemediyse nişanlımın başının etini yiyip duruyor en sonunda o da bana patlıyor. dün artık annemlerle konuşma ben seni zorlamıyorum ben arkandayım moralini bozma artık dedi ama ne bilimneymiş eşi varken onun söylemesi daha mantıklıymış. nişanlımın babasıda arıyor artık Allah ne verdiyse :((((

nişanlımı zaten 5aydır göremiyorum bu ocakta 10 günlük izni var annesi tutturdu yok neymiş evlenince hep benimle olcakmış bu 10 günü ailesiyle geçirmeliymiş benim görüşmeme bile karışıyor. ayrı şehirlerdeyiz sonuça iki güb gelsin bari diyorum onu ben doğurdum sonuçta görmek hakkım diyip duruyor. en kötüsüde bu zamana kadar yani oğlu subay olana kadar aramayan bu insan oğlu subay olup benimle nişanlandıktan sorna farkına vardı oğlunun

bu sana özel bi durum değil merak etme genelde gördüğüm bu zaten, çocuk evlenmeden önce bişey yok evlenme lafı geçince bile badem gözlü oluyor mübarek.. :)
sen ne kayınvalidene ne kayınpederine birşey yapabilirsin, işin nişanlınla onunla konuşup halletmelisin sorunlarını.. o da ailesinin anlayacağı dilden konuşmalı ve onlara mesafeli olmaları gerektiğini hissettirmeli bence.. sonuçta henüz nişanlısın şimdiden yüzgöz olmak seviyeyi düşürür diye düşünüyorum. ama en iyi kararı sen verirsin tabi. Allah yardımcın olsun işin biraz zor :)

Evet suskunluğumu bozdum ve odamı niye karıştırıyorsun girmiceksin karıştırmıcaksın dedim ve kaynanamı üzerime sıçratmış bulunmaktayım..
Ortam fena gerginn..
Her an her şey olabilir kopsun artık inceldiği yerden dayanamıyorum..
Bunaldım sıkıldım bıktımmmmm..
sürekli laflarından evimde olmasından evimi karıştırmasından bıktım artık..
İiyimi ettim kötümü bilmiyorum
Bildiğim tek şey huzurumun olmaması..:14:
Çok kötüyüm..:97:

merhaba ben yeni katıldım aranıza sözlü sayılırım bende daha öyle dertlerim yok cok şükür en yakın arkadaşım cok çektiği için kayınvalidesinden ben işimi baştan sıkı tuttum resmiyet koydum araya nasıl biri olduğumu baştan görsünler istedim bence sen en iyisini yapmışşın sende bir anne evladısın baban da rahatsızmış cok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.ama bir yere kadar kayınvalidenin yaptıkları da bu zamana kadar susmuşşun saygını bozmamışsın ama kıymet göstermemişler bundan sonra içinden nasıl geliyorsa öyle davran seninde bir cocuğun var sonuçta onun kötü etkilenmemesi lazım o yüzden kendi sağlığına ve psikolojine cok dikkat etmen gerekir artık cok kafana takmamaya çalış belki cok zor ama sen annesin oğlunu düşünmen lazım umarım seni üzecek birşey yazmamışımdır

Evet suskunluğumu bozdum ve odamı niye karıştırıyorsun girmiceksin karıştırmıcaksın dedim ve kaynanamı üzerime sıçratmış bulunmaktayım..
Ortam fena gerginn..
Her an her şey olabilir kopsun artık inceldiği yerden dayanamıyorum..
Bunaldım sıkıldım bıktımmmmm..
sürekli laflarından evimde olmasından evimi karıştırmasından bıktım artık..
İiyimi ettim kötümü bilmiyorum
Bildiğim tek şey huzurumun olmaması..:14:
Çok kötüyüm..:97:

ben kaynana yüzünden boşanmış biri olarak seni tebrik ediyorum..
bizim oralarda bi tabir vardır; kör göz badem olur diye...
bende ex kocama annenle beni muhatab etme dedikçe yüzsüz kadın üstüme üstüme geldi durdu..her pazar kahvaltılar..her odayı gezmeler..oğlunu doldurmalar...
boşanalı 1 ay oldu...ama 3aydır da ayrı evde yaşıyorduk....ya bende bi rahatlama..bi huzur...yahu rüyalarımda bile sürekli masmavi denizlerde yüzdüğümü görmeye başladım..
çalışan kariyer sahibi ve çocuksuz olmamda boşanmak için rahatça karar almama neden oldu taby...

merhaba ben yeni katıldım aranıza sözlü sayılırım bende daha öyle dertlerim yok cok şükür en yakın arkadaşım cok çektiği için kayınvalidesinden ben işimi baştan sıkı tuttum resmiyet koydum araya nasıl biri olduğumu baştan görsünler istedim bence sen en iyisini yapmışşın sende bir anne evladısın baban da rahatsızmış cok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.ama bir yere kadar kayınvalidenin yaptıkları da bu zamana kadar susmuşşun saygını bozmamışsın ama kıymet göstermemişler bundan sonra içinden nasıl geliyorsa öyle davran seninde bir cocuğun var sonuçta onun kötü etkilenmemesi lazım o yüzden kendi sağlığına ve psikolojine cok dikkat etmen gerekir artık cok kafana takmamaya çalış belki cok zor ama sen annesin oğlunu düşünmen lazım umarım seni üzecek birşey yazmamışımdır

cnm o resmiyetin kralını koysanda karşı taraf cahilin allahı,laf arsızı,hatta koca dayağı arsızı ise dinlemez...kocanda rahim kokan adamsa sonun maalesef aynı oluyor....

ben kaynana yüzünden boşanmış biri olarak seni tebrik ediyorum..
bizim oralarda bi tabir vardır; kör göz badem olur diye...
bende ex kocama annenle beni muhatab etme dedikçe yüzsüz kadın üstüme üstüme geldi durdu..her pazar kahvaltılar..her odayı gezmeler..oğlunu doldurmalar...
boşanalı 1 ay oldu...ama 3aydır da ayrı evde yaşıyorduk....ya bende bi rahatlama..bi huzur...yahu rüyalarımda bile sürekli masmavi denizlerde yüzdüğümü görmeye başladım..
çalışan kariyer sahibi ve çocuksuz olmamda boşanmak için rahatça karar almama neden oldu taby...

Sizinde cesaretinizi tebrik ederim..
Bende artık o raddeye geldim ama eşim engel oluyor boşanma kelimesini ettirmiyor..
Eşim bırakmaz benii
Annesini susturmaya çalışmakla mesgul zavalım
Ama dün hastenelik oldumortam gerildi iyice kadın iyici azdı..
Bağırdı çağırdı eşim başedemedi serum sakinleştirici bugün iyiyim..
Dar edicem ona o evi
Yıkılmadım ayaktayım
yılmıcam usanmıcam
Dalga geçicem artık gülücem o bana sövsede bedduua da etse şarkı söylicem gülücem..
Eşim belki destekçim olmasa oda annesini savunsa bitiriridim dakka beklemezdim..
Babam benim evim her zaman açık diyor..
Ama benim bir de oğlum var..:31:
Kendimden çok onu düşünüyorum..

Sizinde cesaretinizi tebrik ederim..
Bende artık o raddeye geldim ama eşim engel oluyor boşanma kelimesini ettirmiyor..
Eşim bırakmaz benii
Annesini susturmaya çalışmakla mesgul zavalım
Ama dün hastenelik oldumortam gerildi iyice kadın iyici azdı..
Bağırdı çağırdı eşim başedemedi serum sakinleştirici bugün iyiyim..
Dar edicem ona o evi
Yıkılmadım ayaktayım
yılmıcam usanmıcam
Dalga geçicem artık gülücem o bana sövsede bedduua da etse şarkı söylicem gülücem..
Eşim belki destekçim olmasa oda annesini savunsa bitiriridim dakka beklemezdim..
Babam benim evim her zaman açık diyor..
Ama benim bir de oğlum var..:31:
Kendimden çok onu düşünüyorum..

zaten erkeğin evliliğine sahip çıkması en önemli koşul....bende o da yoktu....bende zaten yok yoktu...
çocuk oldumu olay da farklı oluyor...abilerimden biliyorum....

çocuğun için panter olmak düşer sana...işallah bu dikenli yolda bayrağını dikersin....

zaten erkeğin evliliğine sahip çıkması en önemli koşul....bende o da yoktu....bende zaten yok yoktu...
çocuk oldumu olay da farklı oluyor...abilerimden biliyorum....

çocuğun için panter olmak düşer sana...işallah bu dikenli yolda bayrağını dikersin....

inşallah eşim yetim büyümüş bi çocuğun babasız büyümesini o daha iyi anlar..
Sen beni bırakırsan durmam buralarda diyor..
Anneni susturcaksın dedim hastanede bağırdım annenden nefret ediyorum diye bütün herkes duydu..
direnicem..

inşallah eşim yetim büyümüş bi çocuğun babasız büyümesini o daha iyi anlar..
Sen beni bırakırsan durmam buralarda diyor..
Anneni susturcaksın dedim hastanede bağırdım annenden nefret ediyorum diye bütün herkes duydu..
direnicem..

gerçekten bağırdınmı....hay ağzını öpiyim diyorum...

aslında benim kayınvalidemle bi sorunum yok çok şükür..ama ben en yakınım annemden bahsedeceğim,,,annem 14 yaşında gelin olmuş ve 15 yaşında doğum yapmış,,,bebeğini 3 günlükken kucağında emzirirken kaybetmiş,,,kaynanası dünyayı zehir etmiş,,yani babaannem,,,etmediği eziyet kalmamış,,,babam her gün eve geldiğinde annemi bi köşede ağlarken buluyormuş canım benim ya,,babam diyoduki zaten yaşı küçüktü hergün ağlatıyorlardı içim dayanmıyordu diyo,tabi evin diğer fertleride buna dahil,,,herkes bi taraftan anneme eziyet ediyormuş,,sandığını kırıp içindekileri bile almışlar,,zaten köy yeri ne kadar çeyizi neyi olacakki hepsini almışlar,,,babam ankaraya gitmiş,,iş ve yer ayarlayıp annemi almak için,,,ben doğmuşum,,,annem uzun bi zaman köyde başka i evde ve nerdeyse boş denecek bi evde kalmış,,,kayınvalidesinden çok komşuları sahip çıkmış,,,,daha sonra babam bizi alıp ankaraya getirmiş,,,,bu arada kayınpeder yani dedem annemin dayısı,,annemle babam akraba,,budahada fena,,,,sonra sırayla amcamlar evlendi,,her gelin birbirinden fena,,,ilk gelen evde ne var ne yok kendi odasına çıkartır akşam oldumu kapıyı kitler yatardı,,ister aç kal ister tok,kocasınıda odasında doyururdu,,kavga gürültü kıyamet falcılık büyücülük berbat haller,,,sonrakinin eşide ondan fena,,,bi gün köydeyiz bi kavgayla uyandık,,,babaannemle gelin kavgaya tutuşmuş,,,ağzına yüzüne küfür ediyor şaşırdık kaldık,,,babaannem ona sayıyor o babaanneme,,,yine ayıran annem oldu,,en sonuncuda fena,,hepsinden beter,,,diyorum eden buluyor 14 yaşında üstelik yavrusunu kaybetmiş küçücük bi kadına yaptığın eziyetler burnundan fitil fitil gelior,,şimdi annem hiç takmıyor,,,babamda herşeyin farkında zaten,,benim kayınvalidem dünya iyisi,,,annem kadar çok seviyorum,,oda zamanında kaynanasından çok çekmiş,,,bana hep diyo bi kızımda sensin diye,,kucağına yatırıp saçlarımı okşar okadar sever beni,,bu güne kadar ne ben onu kırdım nede o beni,,allah razı olsun diyorum kendisinden,,,allah kolaylık versin sabır versin,,,eziyet edenleri ise ıslah etsin,,,,neyi paylaşamıyorlar niye bu kadar eziyet anlamıyorum,,,bence eşin tutumu çok önemli,,,eğer onlar eşlerini ezdirmiyorsa kimse bi şe yapamıyo,,bi kaç hamlede tepki aldılarmı geri duruyorlar ,,,paylaşmak istedim,,,herkese sevgiler,,,,,

gerçekten bağırdınmı....hay ağzını öpiyim diyorum...

Canım zaten hastaneye babam beni getirdiğinde kendimde diildim yani sadece ağlayıp bağırıyordum..

Babamda sövüyodu..

Hemşireler soruyorlar noldu bişey mi oldu kavgamı gibi şeyler soruyolar cvp veremedim sadece çığlık atıp ağladım ama iyi içimi boşaltmışım..

3 gündür uyku modunda geziyorum..

Bir de cnm ben zaten eşimin yüzüne karşı söylüyorum ki anneni sevmiyorum istemiyorum diyorum biliyor eşim..
Dediği idare et.. sevme.. saygı göster...
Hep aynı şeyler..

Şimdilik fırtına öncesi sessizlik hakim evde bakalım hiç konuşmadık kaynanamla yüzyüze gelmiyoruz aynı evdeyiz ben sabah çıkıp akşam yatmaya giriyorum eve..

Ben gözümü kararttım 3 maymunu oynamaya devam..

Canım zaten hastaneye babam beni getirdiğinde kendimde diildim yani sadece ağlayıp bağırıyordum..

Babamda sövüyodu..

Hemşireler soruyorlar noldu bişey mi oldu kavgamı gibi şeyler soruyolar cvp veremedim sadece çığlık atıp ağladım ama iyi içimi boşaltmışım..

3 gündür uyku modunda geziyorum..

Bir de cnm ben zaten eşimin yüzüne karşı söylüyorum ki anneni sevmiyorum istemiyorum diyorum biliyor eşim..
Dediği idare et.. sevme.. saygı göster...
Hep aynı şeyler..

Şimdilik fırtına öncesi sessizlik hakim evde bakalım hiç konuşmadık kaynanamla yüzyüze gelmiyoruz aynı evdeyiz ben sabah çıkıp akşam yatmaya giriyorum eve..

Ben gözümü kararttım 3 maymunu oynamaya devam..

geçmiş olsun tekrardan canım....çocuğun için böyle demir gibi olmalısın....allah yardımcın olsun..sabır versin sana....

geçmiş olsun tekrardan canım....çocuğun için böyle demir gibi olmalısın....allah yardımcın olsun..sabır versin sana....

Saol cnm benim hala beduua ediyor..
Bende amin diyorum..
Rabbim döndürsün dolaştırsın başına versin o bedduaları inş.

ben ce nişanlıymışsın zaten daha evlenmemişsin.o halde durum belli.bu ateşe atlama derim.zaten nişanlılık 2 taraf birbirini tanısın diye değilmidir.sende tanımışsın işte.beş para etmezler.bence nişanlınla evlenipte kendine yazık etme.sonuçta annesi ve babası ne atabilir ne satabilir sen çektiğinle kalırsın bence at nişanı.o sümsük nişanlınında aklı başına gelsin.sen öğretmensin böyle saçmalık olur mu hiç.ne diye onların kahrını çekeceksin.sana değer verecek aklı başında biriyle evlenmelisin böyle anasına ,babasına laf söylettirecek biriyle değil..ama sen ben gençliğimi ağlayarak geçirecem diyosan senin bileceğin iş..

offf yine ben..
Dün evde iyice ipler koptu
ben annemdeydim akşam oğlumu aldım okuldan eve gittim kaynanam kilitli kumbaradan (oğlumun) para almışş
Tanıyan arkadaşlarım az çok biliyorlar kaynanamın böyle kaıştırma huyları var
Ben yokken odama fln giriyoo..
Kilitli kumbara nasıl açtın nasıl becerdin 9-10 lira bişe aldığı ben parasında diilim
Bunu hep yapıyoo ben yokken hep odama giriyo bıktım artık odamda sürekli bişileri saklamakdan
Eşime her söylediğimde sana yakışmaz bişe deme diyor..
1 değil 2 değil..
Aradım akşam eşimi böyle böyle dedim nasıl sinirliyim ama sen hiç bişe deme evden çıkarkende kapını kilitle dedi
Ben kilitlemekden yana değildim hep ayıp olur iftira atar gibi diyordum ama bu kadın ben sustukça salak yerine koyuyor benii
Eşim sürekli ikna ediyoo etme söyleme ben konuşurum diye geçiştiriyor
Ben napıcam yaa napim sizce eşimi dinlemeden gidip sayıp söliymmi yoksa çıldırcam uyuyamıyorum paranoya oldum..
BUgün odamı kitleyip çıktım bıktım artık bıktımmmmmmmmmm:14:
Her gün bi olar her evime geldiğinde evimde huzur bozuluyor..
Eve gitmek dahi istemiyorum
akıl verin bana delircemm
ayy niye katlanıyosunuz bu pisliklere anlamıyorum.hepsinin canı cehenneme.okudukça kendi kaynanamı bulup gırtlaklayasım geldi.ayol boşan gitsin.sanki sana ev-araba alıp,limitsiz kredi kartı verdilerde ondan mı vazgeçemiyosun.çocukta 6 yaşında mahkeme kararı direk sana verir çocuğu.bu ne ya.var ya aslında bütün suç sizin kocalarınızda.hiç ev üstüne ev olur mu.çok seviyosa annesine açsın bi ev oturtsun.sizin suçunuz ne.3 günlük ömrünüzü böyle görgüsüz insanları terbiye etmekle geçiriyosunuz.valla arkadaşlar bence insan ömrü çok kısa,bu tür gerizekalılarla geçirecek vakit yok.insan dert sahibi olur.ben doktorum ,hergün kanser hastalarıyla uğraşıyorum,desen ki insanlara dermanınız şu daın ardında dağı delip alacaklar ama çare yok ne yazık..sizinse çare belli; katlanıp durmaktasınız..kendi hayatlarınızı kendinize zehir etmektesniz..DÜNYADA İNSAN HAYATINDAN DAHA DEĞERLİ Bİ BAŞKA ŞEY YOK,VE UNUTMAYIN BAŞKA YAŞAYACAĞINIZ HAYATTA YOK.KOCANIZ UĞRUNA O NU BOŞA HARCAMAYIN. SEVGİLER..

Back
X