- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.526
- 1.123
- Konu Sahibi ela
offf yine ben..
Dün evde iyice ipler koptu
ben annemdeydim akşam oğlumu aldım okuldan eve gittim kaynanam kilitli kumbaradan (oğlumun) para almışş
Tanıyan arkadaşlarım az çok biliyorlar kaynanamın böyle kaıştırma huyları var
Ben yokken odama fln giriyoo..
Kilitli kumbara nasıl açtın nasıl becerdin 9-10 lira bişe aldığı ben parasında diilim
Bunu hep yapıyoo ben yokken hep odama giriyo bıktım artık odamda sürekli bişileri saklamakdan
Eşime her söylediğimde sana yakışmaz bişe deme diyor..
1 değil 2 değil..
Aradım akşam eşimi böyle böyle dedim nasıl sinirliyim ama sen hiç bişe deme evden çıkarkende kapını kilitle dedi
Ben kilitlemekden yana değildim hep ayıp olur iftira atar gibi diyordum ama bu kadın ben sustukça salak yerine koyuyor benii
Eşim sürekli ikna ediyoo etme söyleme ben konuşurum diye geçiştiriyor
Ben napıcam yaa napim sizce eşimi dinlemeden gidip sayıp söliymmi yoksa çıldırcam uyuyamıyorum paranoya oldum..
BUgün odamı kitleyip çıktım bıktım artık bıktımmmmmmmmmm
Her gün bi olar her evime geldiğinde evimde huzur bozuluyor..
Eve gitmek dahi istemiyorum
akıl verin bana delircemm
Dün evde iyice ipler koptu
ben annemdeydim akşam oğlumu aldım okuldan eve gittim kaynanam kilitli kumbaradan (oğlumun) para almışş
Tanıyan arkadaşlarım az çok biliyorlar kaynanamın böyle kaıştırma huyları var
Ben yokken odama fln giriyoo..
Kilitli kumbara nasıl açtın nasıl becerdin 9-10 lira bişe aldığı ben parasında diilim
Bunu hep yapıyoo ben yokken hep odama giriyo bıktım artık odamda sürekli bişileri saklamakdan
Eşime her söylediğimde sana yakışmaz bişe deme diyor..
1 değil 2 değil..
Aradım akşam eşimi böyle böyle dedim nasıl sinirliyim ama sen hiç bişe deme evden çıkarkende kapını kilitle dedi
Ben kilitlemekden yana değildim hep ayıp olur iftira atar gibi diyordum ama bu kadın ben sustukça salak yerine koyuyor benii
Eşim sürekli ikna ediyoo etme söyleme ben konuşurum diye geçiştiriyor
Ben napıcam yaa napim sizce eşimi dinlemeden gidip sayıp söliymmi yoksa çıldırcam uyuyamıyorum paranoya oldum..
BUgün odamı kitleyip çıktım bıktım artık bıktımmmmmmmmmm

Her gün bi olar her evime geldiğinde evimde huzur bozuluyor..
Eve gitmek dahi istemiyorum
akıl verin bana delircemm