kk sevgili üyeleri belki büyük bir dert değil ama kız kardeşim dert ediyor kendine bende ona yardımcı olabilirim ümidiyle bu konuyu açmak istedim.aranızda muhakkak kız çocuğu olan yada bu konuyla ilgili fikri olan çok kişi vardır.yiğenim 2,5 yaşında ama saçları nerdeyse yok gibi.sıfıra vurdurmak istiyoruz ama bir faydası olurmu,yaşı bunun için uygunmu ki pisikolojik açıdanda önemsiyoruz olayı.fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olucam.şimdiden teşekkürler.
Benimde saçlarım çocukken çok seyrekmiş , sonra belime kadar olan bebek saçımı sıfıra vurmuşlar 4,5 yaşlarında hayal meyal hatırlıyorum ama sonradan çok sağlıklı oldu saçlarım hep , hemde gürleşti..
görümcemin saçlarıda seyrek kayınvalidem sıfıra vurdurmadığı için pişman..
hem hatırlamaz bu dönemleri hem kış aylarındayız bere falan takarsınız kısa sürede uzar inşallah , süslü püslü bantlar bandanalar takarsınız ..
canım çok teşekkür ederim verdiğin fikir için özellikle bere ve bandana fikri çok hoşuma gitti sanırım yiğeniminde hoşuna gidebilir bu şekilde.
Bizimde ufaklık var hiç saçı yoktu 2 yaşına girecek şubatta
Saçlarını sıfıra vurdular bide her banyoda badem yagı ve saf zeytinyağı ile başına masaj yaptılar
Şimdi neredeyse her gün ona toka alıyorum
benim buyuk kizimin saci dumduzkisacik kestiriyoruz 4 yada 5 ay sonra beline iniyor oglumunda cok cabuk uzuyor ama ufakligin sacinin onu gur arka o gibi birseydi bizde sifir yaptirdik 1 yasinda inan ablasinin psikoloji bozuldu niye sifir yaptirmisiz ilk gunu agladi bile kardesi cirkin olmus neyse simdi cadinin saclari megersem lule lueymis ondan gec uzuyormus sac uzadikca yukari dogru kivriliyor ama ise yardi o yaptirmamiz daha guzellesti saclari bide toka tutmuyor oyle geziyor cok terlemedikce elletmiyor o bonus kafayi
yaaa ne güzel inşallah bende çeşit çeşit tokalar alırım yiğenime.işe yaramazsa çocuğu bu soğukta bide saçsız bıraktığımızla kalmak istemiyorum canım ya o yüzden sormak istedim sizlere.saf asitsiz zeytinyağı getirecek bir arkadaşım çanakkaleden kendi zeytinlikleri var onu sürücez badem yağıda karıştırırım içine teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?