- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
Bizimde ufaklık var hiç saçı yoktu 2 yaşına girecek şubatta
Saçlarını sıfıra vurdular bide her banyoda badem yagı ve saf zeytinyağı ile başına masaj yaptılar
Şimdi neredeyse her gün ona toka alıyorum
Benim kiziminda saci var ama erkek gibi
İki kez sifirA vurdurduk ama cok gec uzuyo
acaba badem yagini saca uygulasam olurmu
yoksa kel ikenmi suruluyo banada fikir verin;(
kk sevgili üyeleri belki büyük bir dert değil ama kız kardeşim dert ediyor kendine bende ona yardımcı olabilirim ümidiyle bu konuyu açmak istedim.aranızda muhakkak kız çocuğu olan yada bu konuyla ilgili fikri olan çok kişi vardır.yiğenim 2,5 yaşında ama saçları nerdeyse yok gibi.sıfıra vurdurmak istiyoruz ama bir faydası olurmu,yaşı bunun için uygunmu ki pisikolojik açıdanda önemsiyoruz olayı.fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olucam.şimdiden teşekkürler.
tam da bizim şu an yaşadığımız deneyim :)
kızım 2,5 yaşında benim de.. saçları çok cansız ve azdı.. bizde çevredekilern önerisi ile kazıttık saçlarını..
şimdi gelen saça inanamazsın.. uzadı şimdi... çok ve öyle cansız gözükecek kadar ince telli değil...
işe yaramaz diodum inanmıodum gözlerimle gördüm, işe yaradı benim kızımda
benım kızım da Allah uzun omur versın 2 yasında..cok soylendı bana sıfıra vurdur gur cıksın sacları dıye ama bır turlu kıyamadım bebegımın saclarına..
aslında bıraz da yapı sanırım ..ne kadar kazıtırsan kazıt saclar cansız ve seyrek olacaksa yıne de onune gecemıyorsun bence..bayanlar ıcınde cevremde orneklerı var..aslında bıraz da bu etkılı oldu sanırım..
Büyük kızımın saçlarını sıfıra vurdum. Hatta jiletle yaptım.Sonuçmu hiç bişe. Hala cılız dökülüyo. Çocuk bide kel dolaşmak zorunda kaldı .Şimdiki aklım olsa asla yapmam.küçüğüde aynıydı kesmedim amaonun saçları gür sağlıklı dökülmüyo .
kk sevgili üyeleri belki büyük bir dert değil ama kız kardeşim dert ediyor kendine bende ona yardımcı olabilirim ümidiyle bu konuyu açmak istedim.aranızda muhakkak kız çocuğu olan yada bu konuyla ilgili fikri olan çok kişi vardır.yiğenim 2,5 yaşında ama saçları nerdeyse yok gibi.sıfıra vurdurmak istiyoruz ama bir faydası olurmu,yaşı bunun için uygunmu ki pisikolojik açıdanda önemsiyoruz olayı.fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olucam.şimdiden teşekkürler.
size hem özelden hem burdan cvp yazdım umarım faydalı olur.bir cevap yazin lutfen :/
Bu sorunun xevabini ben de merak ediyorum ..benim kizim 8bucuk aylik.saclari az ve seyrek..erkek saniyorlar kizimi.sacini kazitsak daha gur cikar mi .ve uzama suresi ne olur..kaç ayda 5 6 cn uzadi yegeninin acaba.Cevabiniz icin tesekkur ederim.Mesajla cevap yazdim size.Konuyu tam bir yil once acmissiniz.Bir yilda mi 5 6 cm uzamis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?