Dedimki bn gtmem sen beni gnderemezsin sen git burasi bnm evim dedim gtmek istersem bn giderim ztn sana srmam sen git dedim
Esin babanin kazanip emek ettiği para hakkında ne konusuyor?
Yani hic utanmamis mi bu lafi etmekten yuzu kizarmadan birde kavgasini ediyor....
Hic mi vicdani akli mantigi yok? O na ne oluyormuş?
Yemin ederim içim sizladi... Kendi annesi olsa sen bunu desen neler yapardi allah bilir..
Umarim o parayi annenize verirsiniz bir kuruşuna dokunmadan....
Arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(
çok iyi demişsin.neden bırakacaksın meydanı ona.
hatta sen git ben anamla burda yaşarım diyeceksin böylelerine.dik dur asla ezilme.
arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. Bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(
Ceyz parasindan kalan parayla gecnmeye calusio iste ayrica dugunumde bi suru sey aldi onun tkstlerinide oduyo ayrica esimin ailesi tek para hrcamadi biz odyruz dugun borcunu
Bn on yil boyunca asik oldugun ilk adam babamn olumunu bkledim bu koly bsey degil ve bunu cok iyi biliyrdu degmezmis:-(kocan tam anlamıyla terbiyesiz.şimdi böyle diyen adan sonra nelerle çıkar karşına.senin adına çok üzüldüm oysa neler çekmişsin şu hayatta.Allah yardımcın olsun.
:-(anlmiyorum babamin yoklugunu cok hissediyrum:-(
annene çok üzüldüm. çeyiz parası zaten senin paran. babandan kaldığı için. sende çalışmıyorsun anladığım kadarıyla.. yarın birikmiş parada biter (başka gelir kaynağı yoksa) hem taksit hem ihtiyaçları sadece o parayla nasıl geçinecek.. çok zor....
eşinize zaten o parayı vermeyin. daha 6 aylık evlymişsiniz. eğr işin yoksa işe girip annee yardımcı olman gerekiyor
Annenize çok üzüldüm,şuanda hiç mi geliri yok?
ne yiyecek ne içecek,eşiniz büyük düşüncesizlik yapmış bence.
anneniz adına üzüldüm.
Arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(
annene çok üzüldüm. çeyiz parası zaten senin paran. babandan kaldığı için. sende çalışmıyorsun anladığım kadarıyla.. yarın birikmiş parada biter (başka gelir kaynağı yoksa) hem taksit hem ihtiyaçları sadece o parayla nasıl geçinecek.. çok zor....
eşinize zaten o parayı vermeyin. daha 6 aylık evlymişsiniz. eğr işin yoksa işe girip annee yardımcı olman gerekiyor
Neden nikahları yok? İnsan bu kadın bana bu kadar baktı benden sonra nasıl geçinir diye düşünüp bir nikah kıymaz mı? Babanız bekar mıydı? Ayrıca eşinizin sözleri çok kaba, böyle bir insanı eş olarak seçmezdim. Ne demek sözümü dinlemeyen "karı"!
Neden nikahları yok? İnsan bu kadın bana bu kadar baktı benden sonra nasıl geçinir diye düşünüp bir nikah kıymaz mı? Babanız bekar mıydı? Ayrıca eşinizin sözleri çok kaba, böyle bir insanı eş olarak seçmezdim. Ne demek sözümü dinlemeyen "karı"!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?