- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
annesi babasından emekli maaşı alacak az da olsa
maaş alamıyor yazmışta. nikahı yok demiş... ben mi yanlış anladım.:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annesi babasından emekli maaşı alacak az da olsa
maaş alamıyor yazmışta. nikahı yok demiş... ben mi yanlış anladım.:26:
Bu saatten sonra parayı verirsen hata edersin. evlilikte baştan koyacaksın tavrını ki ilerde başına çıkmasın. Ne o öyle benim lafımı dinlemeyen karıyı ben napim lafı.
Olabilir o an ihtiyacı vardır derki bunu karşılayalım sonra annene veririz insan kabul eder. Ama "vereceksin edeceksin" hiç hoş değil.
Bu saatten sonra parayı verirsen hata edersin. evlilikte baştan koyacaksın tavrını ki ilerde başına çıkmasın. Ne o öyle benim lafımı dinlemeyen karıyı ben napim lafı.
Olabilir o an ihtiyacı vardır derki bunu karşılayalım sonra annene veririz insan kabul eder. Ama "vereceksin edeceksin" hiç hoş değil.
sanırım 2. eşi bir de nikahlı eş vardır mutlaka nikah olamadıgına göre
Yok tek es anmm sadece ama iflas drumundn dolyi ayrilmk zrinda kldilr
Cnm yukardada yazdim babam iflas rtti annemin uzerine tek ev kaldi oda gtmesin diye ayrildilar. Oda gidecekti babamdan kalan maas icraya gidecekti hem evden hem maastan olacagi icin nikah yapmqdilar
ben tek bırsey soylemek ıstıyorum bu donemde sakın sakın cocuk yapmayın
kocasının tanınacak bı tarafı kalmamıskıevet kocasını iyice tanısın.
kocasının tanınacak bı tarafı kalmamıskı
bazıları mevzu para olunca boyle degısıverıyor ıste hemen
acgozlu erkeklerden nefret ederım kadın zaten bır basına kalmıs yanı ne ıstıyorsun o paradan be adamböyle paracı tiplerin kötü alışkanlıkları da oluyor.kumarı felan olmasın
evet kocasını iyice tanısın.
tühhh son anda yenileyebilselerdi keşke
Bisey sylimmi allh gercekten mucizelerde dolu bi nurben tek bırsey soylemek ıstıyorum bu donemde sakın sakın cocuk yapmayın
böyle paracı tiplerin kötü alışkanlıkları da oluyor.kumarı felan olmasın
bu saatten sonrada onlemını almalısın bencebisey sylimmi allh gercekten mucizelerde dolu bi nur
. Bu trtismadan once hic kavga etmedik trtsmadik bile secerek evlenmistik. Bebek istiyorduk ama allah alti ay oldu vermedi ben her zmn dua ederdim hayrli ise oyle ver diye ama vermiyodu. Allah in mucizeligini bir kez daha grdum biliyoda cocuk vermiyomus
şuan kaldığınız ev sizinmi eğer öyleyse veya kiraysa eşinzin tabiriyle söz dinlemeyen kocayı napcaksınız vurun tekmeyi alın annenizi yanınıza eski usul devam edin nasılsa siz çalışıp annenize bakıyomuşsunuz daha önceden.hayatınızda çok bişey değişmez ama bu kadar terbiyesiz bi adamla bide çocuk yaparsanız vay halinize.
Canim haklisin sen bekar olsan hepsini ver dicem.ama evlusiniz masrafiniz vardir.yarisini annene verdin.yarisinida wv masraflarina harca.kocan az cok demeden eline gecen parayi eve harciyorsa sende paylasmalisin.