• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar kocamla problemim var

Bu saatten sonra parayı verirsen hata edersin. evlilikte baştan koyacaksın tavrını ki ilerde başına çıkmasın. Ne o öyle benim lafımı dinlemeyen karıyı ben napim lafı.

Olabilir o an ihtiyacı vardır derki bunu karşılayalım sonra annene veririz insan kabul eder. Ama "vereceksin edeceksin" hiç hoş değil.

Anneme deseki annecim zor drumdayim sen bize biz sana destek cikarz dese annem verir zaten verdi de daha once terbiyeszligi tuttu iste h.... N

Bu saatten sonra parayı verirsen hata edersin. evlilikte baştan koyacaksın tavrını ki ilerde başına çıkmasın. Ne o öyle benim lafımı dinlemeyen karıyı ben napim lafı.

Olabilir o an ihtiyacı vardır derki bunu karşılayalım sonra annene veririz insan kabul eder. Ama "vereceksin edeceksin" hiç hoş değil.

sanırım 2. eşi bir de nikahlı eş vardır mutlaka nikah olamadıgına göre

Yok tek es anmm sadece ama iflas drumundn dolyi ayrilmk zrinda kldilr

ben tek bırsey soylemek ıstıyorum bu donemde sakın sakın cocuk yapmayın

Cnm yukardada yazdim babam iflas rtti annemin uzerine tek ev kaldi oda gtmesin diye ayrildilar. Oda gidecekti babamdan kalan maas icraya gidecekti hem evden hem maastan olacagi icin nikah yapmqdilar

merhaba canım arkadaşın dediğine katılıyorum eşinizin söylediği hoş değil benim fikrim çok yenisiniz ve baştayken tavırlarınızı ciddi şekilde koymanız gerekiyor yoksa ileride önüne geçilmez bir hal alır annenizin eevine git dediyse gidin derim ama kendi fikrimce yine en iyisini siz bilirsiniz sizin aranızdaki ilişkiyi kimse bilemez sonuçta ama anlattığınıza bakılırsa eşinizin yaptığı gerçekten çok hatalı Allah yardımcınız olsun

Canim haklisin sen bekar olsan hepsini ver dicem.ama evlusiniz masrafiniz vardir.yarisini annene verdin.yarisinida wv masraflarina harca.kocan az cok demeden eline gecen parayi eve harciyorsa sende paylasmalisin.

şuan kaldığınız ev sizinmi eğer öyleyse veya kiraysa eşinzin tabiriyle söz dinlemeyen kocayı napcaksınız vurun tekmeyi alın annenizi yanınıza eski usul devam edin nasılsa siz çalışıp annenize bakıyomuşsunuz daha önceden.hayatınızda çok bişey değişmez ama bu kadar terbiyesiz bi adamla bide çocuk yaparsanız vay halinize.

böyle paracı tiplerin kötü alışkanlıkları da oluyor.kumarı felan olmasın
acgozlu erkeklerden nefret ederım kadın zaten bır basına kalmıs yanı ne ıstıyorsun o paradan be adam

evet kocasını iyice tanısın.

tühhh son anda yenileyebilselerdi keşke

ben tek bırsey soylemek ıstıyorum bu donemde sakın sakın cocuk yapmayın
Bisey sylimmi allh gercekten mucizelerde dolu bi nur
. Bu trtismadan once hic kavga etmedik trtsmadik bile secerek evlenmistik. Bebek istiyorduk ama allah alti ay oldu vermedi ben her zmn dua ederdim hayrli ise oyle ver diye ama vermiyodu. Allah in mucizeligini bir kez daha grdum biliyoda cocuk vermiyomus

sonuna kadar haklısın, onun da senin kadar anneni düşünmesi gerek çünkü senin annen onun da annesi artık yuva kurmuşsunuz aile olmuşsunuz. uğruna hiç çaba harcamadığı bir para için nasıl hak talep ediyormuş acaba erkeklik gururuna sığar mı bu? kesinlikle özür dileyene ve hatasını anlayana kadar bekle. bakalım ne diyecek...

bisey sylimmi allh gercekten mucizelerde dolu bi nur
. Bu trtismadan once hic kavga etmedik trtsmadik bile secerek evlenmistik. Bebek istiyorduk ama allah alti ay oldu vermedi ben her zmn dua ederdim hayrli ise oyle ver diye ama vermiyodu. Allah in mucizeligini bir kez daha grdum biliyoda cocuk vermiyomus
bu saatten sonrada onlemını almalısın bence
evlılıgı oturtmamısken bırde ustune cocuk yapmak mantıklı degıl

konu sahibi arkadaşım, Allah yardımcınız olsun. kesinlikle haklısınız. o para size çeyiz parası ama ananızın çektiklerinin yanında o ne ki? çok iyi düşünmüşsünüz o parayı annenize vermekle ve bunu eşinizle konuşmuşsunuz, arkasından iş çevirmemişsiniz. daha ne? Allah'tan belasını mı istiyor bu adam? akıllı davranın soğuk kanlı olun. haklısınız bunu bilin.

bu arada yorumları okurken 1 sayfa boyunca neden nikahları yok muhabbetleri dönmüş, konu sahibi anlatmış zaten ama nikahsız da olabilirlerdi. hemen 2.kadın bilmem ne. konu sahibi bu ek bilgiyi annesinin zor durumunu anlatabilmek için vermiş hemen kurcalamaya ne gerek var ki?

Allah rahmet eylesin babanıza mekanı cennet olsun.

şuan kaldığınız ev sizinmi eğer öyleyse veya kiraysa eşinzin tabiriyle söz dinlemeyen kocayı napcaksınız vurun tekmeyi alın annenizi yanınıza eski usul devam edin nasılsa siz çalışıp annenize bakıyomuşsunuz daha önceden.hayatınızda çok bişey değişmez ama bu kadar terbiyesiz bi adamla bide çocuk yaparsanız vay halinize.

İki gun oncesine kdr dusunuyrdum simdi aslacocuk istemiyrum onun bebalinede giremem

Canim haklisin sen bekar olsan hepsini ver dicem.ama evlusiniz masrafiniz vardir.yarisini annene verdin.yarisinida wv masraflarina harca.kocan az cok demeden eline gecen parayi eve harciyorsa sende paylasmalisin.

annenin geliri yok , herhalde damat çeyiz parası gelecek diye hesaplamamıştır. hesapladıysa baştan söyleyecekti :kızcağız anneme vereceğim demiş zaten

Back
X