Lafımı dinlemeyen annesinin evine gitsin demiş ha bence size yapmanız gerekeni zaten söylemiş emin ol bu laf ilk olmıyacaktırüstünde hiç hakkı olmayan bir parayı isteyen kocadan birşey olmaz zaten
![]()
evet bana da son olmayacakmış gibi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafımı dinlemeyen annesinin evine gitsin demiş ha bence size yapmanız gerekeni zaten söylemiş emin ol bu laf ilk olmıyacaktırüstünde hiç hakkı olmayan bir parayı isteyen kocadan birşey olmaz zaten
![]()
2.kadın falan yok konuda arkadaşım...
iyi de babasının zaten üzerinde hakkı olmayan, anneanneden kalan bir evmiş niye icraya gitsin?? ha sonradan durumlar toparlanınca tekrar nikah kıymaları mantıklı olurmuş
ne alaka evlenip barklanmışlar, ev artık karı kocanın ortak malı. ne yani bu adam iflas etmeseydi de o ev gibi bir ev daha alsaydı o zaman hak iddaa etmeyecek miydi kadın? saçma bi düşünce. iş devleti kandırmak olsun da..![]()
ne alaka evlenip barklanmışlar, ev artık karı kocanın ortak malı. ne yani bu adam iflas etmeseydi de o ev gibi bir ev daha alsaydı o zaman hak iddaa etmeyecek miydi kadın? saçma bi düşünce. iş devleti kandırmak olsun da..![]()
Kardesim anlattimya babamin bi emegi yoktu babamin o drumundan dolayi babamin emegi olmayan bi evin parasini icra alsaydi sen nasil yicektin kul hakki degilmi eski usku tahtadan bi ev yani. Ben sana aciklamayi yapiyorum yanlis aksetmis olmama uzuldum ve aciklama yaptitan sonra yine ayni tepkiyi vermene yone uzuldum. Siz bnm hakkimi nasil odeyeceksiniz gercekten cok uzuldum burdq kandrmaca yok devlet alabilse yine alirdi ama anneannemden kalinca alamadi. Allah vermesin senin basina boyle bi drum. Hepimiz kardesiz kursqgimdan haram lokma gecmesini engellesin ibsallah. Ama artik zerre kadr uzulmuyorum demissin bn bana acimani veya uzulmeni istemedim sadece derdimi pylastim siz olsabiz napardiniz diyesrdum lutfen bana uzulme zaten .
bence ev gitseydi anne maaşı alsaydı sanki daha iyi olurmuş gibi
Tmm kardesim biz senin hkkini yemis olalim senin bilmn degil aplh yukrda herseyi gruyor. Bi gun basina byle bsey gelirse bna syledigin szleri annme olmus babama syledigin szler aklina glsin krdesim
Arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(
He he tmm kardesvallahi karı kocanın ortak malıdır o ev. adam iflas etmiş, türlü türlü borcu varmış. devlet alsa çatır çatır yerdim hiç de kul hakkı olmazdı. bunun kaçak elektrik su kullanmaktan hiçbir farkı yok. o zaman ölmüş babasının maaşını almak için yalandan boşananların da bahaneleri aynı. ee o benim babam sonuçta, maaşını almak benim hakkım. bunun için bekar olmam gerekiyorsa devletini kandırabilirim. bu kul hakkına girmez hıhhh. girmez öyle mi?
haram olsun böyle yapan herkese, son zerresine kadar.
ha bir de bana sen olsan napardın demişsin? ben o durumda kalsam, kocam iflas etse çok üzülür ama yanında olurdum, ev elden giderse de gitsin derdim. sonuçta iflas etmeyip para kazansaydı da malımız birdi bu şekilde de bir derdim. ha olurda kocam ev elden gitmesin diye bana boşanmayı teklif ederse de, boşanırdım, bir daha dünya gözüyle yüzünü görmemek kaydı ile !!!!!!![]()
Arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(
Cnm maasi alsaydi kesilexekti ztn icraya ama annemin alacagi para devlette ztn kul hkki falan yok ortada devltt alackti devlette druyo ztn para maas faln almio
en baştakilerin bile soyup soğana çevirdiği paralarımızla kandırıldığımız bir ülkede yaşıyoruz. bu hale getirenler utansın..
He he tmm kardes
allah yukarda denmez çok günah. Allahın yeri belirtilmez, O heryerdedir. ve evet herşeyi görür, günü gelince öyle bir alır ki kulun kuldan hakkını, şaşar kalır insan eli kolu bağlı. tıpkı şimdi size olduğu gibi![]()
konu gene saptırılmış
kul hakkı şu bu nerden nereye gelinmiş
arkadaş eşine verdigi tepkiyi sormuş haklımıyım diye
evet haklısın
Bnm elim kolum bagli degilki cok olur byle bi adamla hayatimi srdrmem bi meslgim var calaisir anama bakarim.ama annemde hakki olan ceyiz parasini da alir kullanir hak mak yok bunda haddinizi asmayin ytr
Kardesim allahini seversen syle bn kotu bseymi dedim kul hakkimi bu bn derdimi pylastim karsilastigim muameleye bakbiz burda kul hakkı hesabı yaparız baştakiler götürür.Allaha havale ediyorum.biizm yaptıgımız muhasebenin zerresini yapmış olsalr bu ülke yere göğe sıgmaz