Arkadaşlar lütfen acill bakin

Böyle ayrinti vererek olmaz bi de fotograflı mi anlatsan? (Kinaye yaptim sakin foto falan atayim deme)
Arkadaşım kaşıntı varsa eger doktora git ilac yazsinlar neden parmaginla iceriyi yokluyorsun evet bi vajinan ve bi de hymenin var ama ne kadar hasar almış bilemeyiz. Devlette kızlık muayenesi yapmazlar zannimca özelde de muayene ucreti odersiniz o da hastaneden hastaneye değişir. Bidahaki sefere lütfen parmaklarin doğru yerde olsun...

Kızlar size. Bayılıyom ya tartışırken bile nekadar kibar oluyosunuz .
Harikasınız ama bu kibarlığı bamlanmamak için mune ablaya borçluyuz demi süperyaaa

öffff bi bitmediniz yaaa. Biz bu konuları okumaktan bıktık ama bu zarlar parmakla patlaya patlaya bitmedi. ergen arkadaş başka mecralarda macera ara sen kendine.

Özel bir hastaneye git, rapor alamazsın savcılık talebi gerekiyor ama bir kanama oldu aynı zamanda kaşıntım da var bekaret durumum hakkında da bilgi verirseniz sevinirim dersin, sözlü olarak doktorun bilgi verir. Ücreti de çok fazla değildir her ihtimale karşı özel hastaneye giderken yanında 100 tlden fazla bir miktar bulundur tabii.

Hic mi cinsel eğitim almadin sen zar parmağın yetisebilecegi yakınlıkta değil. Parmakla yırtılmax yani. İlişki yaşadıysan bozulmuştur ama esnekse iliskiye rağmen yirtilmax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…