- 23 Aralık 2012
- 7.735
- 51.632
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic mi cinsel eğitim almadin sen zar parmağın yetisebilecegi yakınlıkta değil. Parmakla yırtılmax yani. İlişki yaşadıysan bozulmuştur ama esnekse iliskiye rağmen yirtilmaxBunu buraya açmak istedim çünkü çok acayip içime dert oldu.3 gün önce adetliydim. Vajinaamda genelde kasinti olur bende farkında olmadan parmağım biraz derine gitmiş acıdı çektim. Kan vardı ama adet li olduğum için tam anlayamadım.kesinlikle bir sevgilim bile olmadi.o günden beri sanki biraz zonklama sizlama gibi bişey var ya bundan öncede elimle bozdum sanmıştım ama hayır sanırım ne yapıcam bilmiyorum ailem çok baskıcı doguluyuz doktora da biri öğrenir diye gidemiyorum özele giden varmi hiç muayene ücreti falan ne kadar ilk gece kan gelmesi lazım kesin dogulu olan var mi acaba onlarda ilk gece o kanıni ne yapıyorlar aynadan baktım da zar falan yok gibi yukarda bir et parçası var yanlar boş yani bide ikininca büyük biraz delik çıkıyor ama zar falan gözükmüyor para da yok diktirim izmir de oturuyorum ne yapıcam lütfen yardim Allah rızası için fake duyup durmayın ne zamanım var öyle islere ne boş insanım yardımcı olabilecekler yardım etsin doktora git diyenler evde gidicemde özeleemi gıdım para da yok kaç para alirlar