arkadaşlar lütfen bakar mısınız

badelena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
40
1
48
Aranızda ameda lactaline süt sağma makinesi kullanan yok mu hiçç??? Memnun musunuz? Kaç cc süt çıkarıyorsunuz ve kaç saat arayla sağım yapıyorsunuz? Lütfennnn cvp

Son düzenleme:
Ben medalanin mini elektriklisini kullaniyorum. Gurultulu calismasinin disinda memnunum. 3 saat arayla sagmaya calisiyorum. Sagma araliklari yzadikca sutum azaliyor. Bir duzen olusturanadigim icin ne kadar sut ciktigi belli olmuyor. Bazen 250 cc bazen 50 cc.

Olur olur merak etmeyin. Yediklerinize de dikkat ederseniz oluyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yiyip içmediğim bişey kalmadı ki. Dublex daire gibi oldum:) bu arada makineyi bugün kullandım 25 cc ancak çıktı ikisinden elimle daha fazla sağıyodum. Ben mi yanlış kullandım acaba bide bu marka en iyi diyorlardı

Yiyip içmediğim bişey kalmadı ki. Dublex daire gibi oldum:) bu arada makineyi bugün kullandım 25 cc ancak çıktı ikisinden elimle daha fazla sağıyodum. Ben mi yanlış kullandım acaba bide bu marka en iyi diyorlardı
15'er dk sagiyorum ben. Bir de bazen gogsum sis oldugu halde sut az geliyorsa elimle sis yerleri yavas yavas sıkıyorum. Masaj yapar gibi. O zaman sut bosaliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X