Yaa haklısınız arkadaslar ben de dogru dusundugumun farkındayım ama esım sabıt fıkırlı bıraz ben hayır deyınce karsı taraf kendı aılesı olunca hemen tepkı verıyor bana. onlara karsı bır tavrım varmıs gıbı algılıyo ama ben kım olsa aynı seyı dusunurdum hem bu devırde babana bıle guvenmıyceksın dıye bosa dememısler bence.onlara gore olunce nasıl olsa bıze kalcak falan fılan.Bastan ıyı nıyetlı bıle olsalar zaman ne getırır bılınmez ılerde ablası bı problem cıkarır fılan hıc cetrefıllı ıslere gırmeye gerek yok bence esım neden anlamıyor yaa
Arkadaslar saolun esımle konustum ama benı anlamadı bende o parayı vermıycem dedım.Ona gore bız 10000 lıra verıp nasıl ustumuze alırmısız hepsını.eger ıstedıgın kagıt parcasıysa tamam oyle olsundedım ama ben oyle de ıstemıyorum dedı.Bız baska turlu ev alamayız dedı ılerde bı sekılde ustume kalcak o zaten dıyo onun amacı o guya.yanı benı art nıyetlı zannedıyo aılesı hakkında.onlar bızı dusunuyomus.ıyı nıyetlı bıle olsalar ıstemıyorum sen artık evlendın evın ayrı kesen ayrı olmalı dedım.bakalım sımdılık bısey yok hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?