Arkadaşlar lütfen banada yardım edin fikir verin :(

ARKADAŞIM siirt e gitme diğer arkadaşlara katılıyorum çıkışın yok .Sen kendi yuvanı düşün herkes kendi yuvasını düşünsün nişanlın ailesini düşünüyorsa kendi bilir.Kendi yuvasını düşünenler zaten huzurlu oluyor . Neden bu kadar sorumluluk alasınki evlenir evlenmez
iyi düşün......

Arkadaşlar merhaba bu konuyu sizinle paylaşabilmek için dün akşam üye oldum ve bugün sıkıntımı sizlerle paylaşıyorum. Ben Ankara da özel bir klinikte fizyoterapistim yaklaşık 1 aydır aynı iş yerinde çalışıyorum. 6 yıldır devam eden bir ilişkim var ve biz geçtiğimiz ekim ayında nişanlandık. Nişanlım doktor o da burada özel bir hastanede çalışıyor. Kendisi Siirt li ama yıllardır Ankara da ve banada Ankara da yaşayacağımızı buradan başka bir yere gitmemizin söz konusu bile olamayacağını söylemişti. Bende çalıştığım klinikte bir yıllık sözleşmeye imza attım bu sözüne güvenerek. Yani sözleşmem bitmeden oradan ayrılmam mümkün değil. Bu yaz evlenmeyi düşündüğümüz için ev bakmaya başladık. Ancak nişanlımın babası malesef kanser hastalığına yakalandı ve hastalık baya ilerlemiş. Nişanlımın ailesi Siirt te yaşıyor. Nişanlım bu şartlar altında Ankara da yaşamamızın mümkün almadığını bizim Siirt e yerleşmemiz gerektiğini babasının ölüm döşeğinde olduğunu küçük kardeşlerine bakmak zorunda olduğunu söyledi. Bende babası bu haldeyken düğün yapmamızın hiç doğru olmayacağını benim sözleşmem olduğu için evlensek bile ayrı kalacağımızı sözleşmem bitince Siirt e yerleşebileceğimizi ve en doğrusunun düğünü ertelemek olduğunu söyledim. Ben tamamen iyi niyetle söyledim ama nişanlım bunu duyunca deliye döndü. Onun Siirt li olduğunu biliyor muşum sırf oraya gitmemek orada yaşamamak için düğünü erteliyormuşum onun yanında olmuyormuşum ve bunun gibi daha bir sürü şey söyledi. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Sizce ben yanlış mı hareket ettim ? Gerçekten bu yaz düğün yapmamız doğru olan mı ?

Bence gayet mantıklı bir şekılde yaklaşmıssınız olaya. fakat kendiside babası vefat etmeden mürvetini görsün ister babasıda aynı şekilde :26: ama bence tepki vermesi yanlış.

selam batılıyla & dogulu aynı karede olamaz bence herşey bitarafada bende karadenizliyim ben bile yapamadım dogulularla ( ha bu arada onları küçümseme, ayrımcılık gibi algılanmasın lütfen ) arada hernekadar( dr) bile olsa kültürel farklılıklar oluyor yaşam tarzları,hayatabakış açıları,çok farklı beni isteyenler vardı siirtliydiler ordan biliyorum sülalesini tanıdım sadece aileyi degılde.tamam çok sıcak insanlar güler yüzlüler ama bu onlarla aile olmam için yeterli degıldi.nişanlın açısınan bakıncada ee ne kadar olsa baba, oda bir erkek sahiplenme duygusu daha fazla oluyor onlarda. babasınada ALLAH acil şifalar versin inşallah.ama acele etmesini anlamadım
sen Aantalyalı'sın ,Ankarada yaşıyosun valla kendine güveniyosan evlen + dügünü ertelemen mantıklıca zaman daha iyi gösterir sana hangi yöne gitmen gerektigini .

Arkadaşlar merhaba bu konuyu sizinle paylaşabilmek için dün akşam üye oldum ve bugün sıkıntımı sizlerle paylaşıyorum. Ben Ankara da özel bir klinikte fizyoterapistim yaklaşık 1 aydır aynı iş yerinde çalışıyorum. 6 yıldır devam eden bir ilişkim var ve biz geçtiğimiz ekim ayında nişanlandık. Nişanlım doktor o da burada özel bir hastanede çalışıyor. Kendisi Siirt li ama yıllardır Ankara da ve banada Ankara da yaşayacağımızı buradan başka bir yere gitmemizin söz konusu bile olamayacağını söylemişti. Bende çalıştığım klinikte bir yıllık sözleşmeye imza attım bu sözüne güvenerek. Yani sözleşmem bitmeden oradan ayrılmam mümkün değil. Bu yaz evlenmeyi düşündüğümüz için ev bakmaya başladık. Ancak nişanlımın babası malesef kanser hastalığına yakalandı ve hastalık baya ilerlemiş. Nişanlımın ailesi Siirt te yaşıyor. Nişanlım bu şartlar altında Ankara da yaşamamızın mümkün almadığını bizim Siirt e yerleşmemiz gerektiğini babasının ölüm döşeğinde olduğunu küçük kardeşlerine bakmak zorunda olduğunu söyledi. Bende babası bu haldeyken düğün yapmamızın hiç doğru olmayacağını benim sözleşmem olduğu için evlensek bile ayrı kalacağımızı sözleşmem bitince Siirt e yerleşebileceğimizi ve en doğrusunun düğünü ertelemek olduğunu söyledim. Ben tamamen iyi niyetle söyledim ama nişanlım bunu duyunca deliye döndü. Onun Siirt li olduğunu biliyor muşum sırf oraya gitmemek orada yaşamamak için düğünü erteliyormuşum onun yanında olmuyormuşum ve bunun gibi daha bir sürü şey söyledi. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Sizce ben yanlış mı hareket ettim ? Gerçekten bu yaz düğün yapmamız doğru olan mı ?

hayır en mantıklı cevabı vermişsiniz... ama oda haklı şuan babasının ölüm döşeğinde yattığını ve kardeşlerini düşünerek senin yanında olmaktan kaçtıını düşünüyor. belki bende olsam böyle düşünürdüm o pskolojiyle. Senin yapabilcek bişeyin yok sözleşme nasl iptal edilir şartları nedir bilmiyorum .. eğer yerine getirebildiğin şartı varsa iptal ettirsin nişanlın ozaman götürsün. keyfiyen gitmeme durumun yok sonuçta. onuda anla üstüne gitme anlayana kadar anlat tatlı dille

Arkadaşlar öncelikle hepinize bana yardımcı olduğunuz beni dinlediğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün saat 2 gibi bir telefon geldi malesef nişanlımın babasını kaybettik herkes perişan olmuş bugün benim izin günümdü apar topar kliniğe gidip pazartesi gününe kadar izin aldım bu akşam saat 8 de siirte gidiyorum. Sizleri yanıtlayamazsam ne olur yanlış anlamayın hakkınızı helal edin herşey için teşekkürler...

başınız sağolsunnn yaa :50:
Allah rahmet eylesinnn

Arkadaşlar öncelikle hepinize bana yardımcı olduğunuz beni dinlediğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün saat 2 gibi bir telefon geldi malesef nişanlımın babasını kaybettik herkes perişan olmuş bugün benim izin günümdü apar topar kliniğe gidip pazartesi gününe kadar izin aldım bu akşam saat 8 de siirte gidiyorum. Sizleri yanıtlayamazsam ne olur yanlış anlamayın hakkınızı helal edin herşey için teşekkürler...

başınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin
Allah geride kalanlara uzun ómür versin

başınız sağolsun canım ALLAH geride kalanlara uzun ömür ,sabırlar versin hepinize

Back
X