Tesekkür ederimHakinizda hayırlısı olsun ama sadece isim için boşanmayı mi düşünüyorsunuz?
Yoksa başka sebepler de mi var?
Diğer sorunlarınız hakkında bilgim yok mutlaka bilenler cevap verecektir.
Boşanmayı düşünme sebebiniz isim konusu mu? Başka problemler de var mı? Eşiniz size hiç para vermiyor mu, çalışmıyor musunuz? Probleminizi daha net anlatınherkese merhaba
Aklıma takılan bazı sorulara en iyi burada cevap bulabilirim
Eşimle tartıştık ve ben annemlerin evine geldim
Konu isim tartışması,iki kızımında iki ismi var malesef
İlk kızıma kaynananında adı verildigi için herkes sadece onu kullanıyo
Hadi tamam dedim ama ikinci kızımın adını kendi ismime uygun kurdum basınada üç harfli kuranda gecen bir isim koyduk
Ben ikisini kullanıyorum ama görünceler saolsun bana inat sadece üç harfli olanı kullanıyolar
Bende uyardım iki ismi birlikte soyleyin diye
Eşim(lafta eş,icraatte hiçbişey) sinirlendi ve tartışma böyle basladı
Neyse benim merak ettigim sunlar;para falan yok yanımda,eşim kartıda elimden aldı
Şuan için boşanma davası acmadan ne yapabilirim
Tedbir nafakası diye bişey duymuştum ama onun içinde avukat mı tutmak gerekiyo
Dedigim gibi elimde sadece elli lira var ve annemden babamdan para isteyemem şu durumda
Birde kredi ödüyo eşim ve egm de memur,bunlar herhangi bir seye engel olmaz degilmi
Sonuçta cocuklarına bakmakla yükümlü diye biliyorum
Adliyeye gidip dilekçe falanmı vermem gerekiyo
Nolur aydınlatın beni
Herkese tesekkürler
Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin ve lütfen cocuklarınıza tek isim koyun(gebelikte bunun için tartışma boşanma olacaksada bırakın olsun)
Ewet aynen kesinlikle saygı duyulmuyor ve annesi ablaları önemli onun içinMevzu sadece isim değil belli ki. Sizin fikirlerinize saygı duyulmuyor.
Hele eşiniz, sizin yanınızda olması gerekirken hem ailesinin lafını dinliyor hem sizinle kavga ediyor.
Ben kesinlikle çocuğa annenin isim vermesi gerektiğine inanıyorum. Bu kadar cefa çeken bir insan bunu hak ediyor.
Sorduklarınız hakkında fikrim yok ama hakkınızda hayırlısı olsun, umarım çabucak kurtulursunuz bu insanlardan.
Ewet para cok nadir verir,kart olur yanımda bişey lazım olunca ordan harcarımBoşanmayı düşünme sebebiniz isim konusu mu? Başka problemler de var mı? Eşiniz size hiç para vermiyor mu, çalışmıyor musunuz? Probleminizi daha net anlatın
Aynen canım birikmişlikler cokIsim yuzunden bosanmak istemiyorsunuz sanirim birikmislik var
Bu arada merakimdan soruyorum neden iki ismi birden kullanmak istiyorsunuz?
Uyardiginiz halde kullanmalari hos diil tabi ama iki isimde hep ilk isim kullaniliyor , yani kiziniz buyudugunde okulda is hayatinda hep birini kullanacak zatenAynen canım birikmişlikler cok
İki ismi şu sebepten kullanmak istiyorum
İsmi nur sezin,sezin benim adıma cok yakın bi isim bu sebeple kurdum zaten .nuruda kuranda olan bi isim olsun diye.ve ben birleşik söylüyorum
Ama ısrarla görümceler sadece nur,nuriş,nuro,nuriye diyip beni sinir etmeye calısıyolar.bilmiyorum belkide öyle niyetleri yokturdur ama uyardıgım halde hala dewam ediyolar
Evet haklısınız ama o zaman sezin desinler.benimde iki ismim var ama ilkini kimse bilmez bile ,okuldada ögretmenlerimi uyarırdım ilkini söylemeyin diyeUyardiginiz halde kullanmalari hos diil tabi ama iki isimde hep ilk isim kullaniliyor , yani kiziniz buyudugunde okulda is hayatinda hep birini kullanacak zaten
Iste bu tepki bosanmayi getirir , haklisiniz tepkinizdeEvet haklısınız ama o zaman sezin desinler.benimde iki ismim var ama ilkini kimse bilmez bile ,okuldada ögretmenlerimi uyarırdım ilkini söylemeyin diye
Sizinde dediginiz asıl olay ben uyardıgım halde kullAnmaları+eşimin bu yuzden yani uyarmam yüzünden benimle tartışması.
Tartısma dediysem lütfen küçük bişey olarak algılanmasın,kapılara duvarlara yumruklar ata ata bagırdı cagırdı
Zaten hemen kalkıp baba evine gelmedimIste bu tepki bosanmayi getirir , haklisiniz tepkinizde
Görümcelerinizin tavrını çok da önemsemeyin, aile yüzünden yapılan tartışmalar evliliği çıkmaza sürüklüyor. Eşiniz karakter olarak nasıl biri, karşınıza alıp konuşarak sıkıntılarınızı anlatarak iletişim kurabileceğiniz bir yapısı var mı? Kartı neden aldı elinizden?Ewet para cok nadir verir,kart olur yanımda bişey lazım olunca ordan harcarım
Ama dedigim gibi kartıda aldı
Baska problemlerimiz üç yıldır yoktu.sekiz yıllık ewliyim bunarada
Hep ailesi yğzünden tartışmalarımız olurdu
Artık bitti demiştim ama baktım yine ben sayılmıyırum fakat ailesi ilk planda
Artık canıma tak etti
Karakter olarak dedigim dedik bşri,karsıma alıp konusabilecegim bi insan degil.ailesinin agzının içine bakar.7kızdan sonra olmuş.hem en küçük hem tek erkek.o yuzden cok sımartılmışGörümcelerinizin tavrını çok da önemsemeyin, aile yüzünden yapılan tartışmalar evliliği çıkmaza sürüklüyor. Eşiniz karakter olarak nasıl biri, karşınıza alıp konuşarak sıkıntılarınızı anlatarak iletişim kurabileceğiniz bir yapısı var mı? Kartı neden aldı elinizden?
Anladım geçinmesi zor biri canlandı gözümde Allah kolaylık versinKarakter olarak dedigim dedik bşri,karsıma alıp konusabilecegim bi insan degil.ailesinin agzının içine bakar.7kızdan sonra olmuş.hem en küçük hem tek erkek.o yuzden cok sımartılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?