- 29 Temmuz 2018
- 751
- 597
- 18
Cok saol canım.cewabınızı beklşyorumÖncelikle geçmiş olsun. Ailesinin yanında eşine rahatlıkla el kaldırabilecek bi adamdan ne köy olur ne kasaba insan hiç olmazsa çocuklarının hatırına böyle bişey yapmaz. Ben hukuk bürosunda çalışıyorum. pazartesi bizim avukata bi sorayım nafaka işini
Yok canım,ben suanki tartışma sebebimizi yazdım sadeceTartışmaya, boşanmaya yer arıyorsunuz gibi geldi. Sonuçta adam tek bu olacak dememiş. 2 isim koymuşsunuz. Siz istediğiniz gibi hitap edin, başkaları da istediği gibi hitap etsin.
Ayrıca o baskaları dediginiz yani görümcelerim herkesin cocuguna iki ismi varsa kullanırlar ama söz konusu benim cocuklarımsa benim istedigim ismi degil digerini mutlaka kullanırlarYok canım,ben suanki tartışma sebebimizi yazdım sadece
Eşim ailesinin sözünden cıkmayan biri
Artık sabrımın son sınırına geldi
Ewet birikmişlikler var ama bu seferki konu sadece isim konusuydu.sorun şu;ilk cocugumdada kaynanaın adı verildi yanına da benim istedigim isim.ve ben asla kendi taktıgım ismi kaynanamların yanında söyleyemezdim ,hemen tartışma cıkardıİsim konusu sanki bahane olmuş gibi.
Yani isimden tartışma çıkmış iş uzamış gibi yoksa boşanılcak bi mevzu değil .
İnşallah halledersiniz
Tek isim olsaymış keşke ikincisi nasıl olsa siz koymuşsunuz.Ewet birikmişlikler var ama bu seferki konu sadece isim konusuydu.sorun şu;ilk cocugumdada kaynanaın adı verildi yanına da benim istedigim isim.ve ben asla kendi taktıgım ismi kaynanamların yanında söyleyemezdim ,hemen tartışma cıkardı
İkinci kızımda ohh ne güzel sadece benim taktıgım isim olacak ve ne güzel bana benzeyen ismi kaynanamlar kullanmak zorunda kalacak diye düşünürken sadece nur demeleri sinirimi zıplattı
Ayrıca bi isim yüzünden cocuklarının önünde bana bagırıp cagıran bi adamla artık işim olmaz diye düşünüyoruö
Umarım bu içimdeki öfke sonradan özleme dönüşmez
Şuan için tek korkum bu
Zaten bizleri mahveden eşlerin saygısı yok ve birikmislik...Tesekkür ederim
Şuan için boşanmayı düşünmüyorum
Ama herhangi bi çabası olmazsa boşanırım cünkü iki kızımdada isim konusunda hep beni ezdi,birikti artık bazı şeyler
Kapılara duvarlara yumruk attığında eşinizle yanlız mıydınız evde, yoksa görümceler de yanınızda iken mi oldu bu tartışma...Evet haklısınız ama o zaman sezin desinler.benimde iki ismim var ama ilkini kimse bilmez bile ,okuldada ögretmenlerimi uyarırdım ilkini söylemeyin diye
Sizinde dediginiz asıl olay ben uyardıgım halde kullAnmaları+eşimin bu yuzden yani uyarmam yüzünden benimle tartışması.
Tartısma dediysem lütfen küçük bişey olarak algılanmasın,kapılara duvarlara yumruklar ata ata bagırdı cagırdı
görümcelerden iki tanesi vardı.onlar baska odadaydı.sesimize geldiler sonraKapılara duvarlara yumruk attığında eşinizle yanlız mıydınız evde, yoksa görümceler de yanınızda iken mi oldu bu tartışma...
Evet aynı.bi konu daha acmıştım.oraya yazıyorum gelişmelerine yaptiniz durumunuz ayni mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?