Ne mezunusun,Türkiye’de mi okudun,cahil olduğunu biliyorsan kendini geliştirsen daha iyi olmaz mı,burda kadınlara soru sorarak değil tabi,kitap okumak klüplere kurslara katılmaktan bahsediyorumCahilizde cahiliz
Güzel bacım uğraşma benimle olurmuNe mezunusun,Türkiye’de mi okudun,cahil olduğunu biliyorsan kendini geliştirsen daha iyi olmaz mı,burda kadınlara soru sorarak değil tabi,kitap okumak klüplere kurslara katılmaktan bahsediyorum
Sorduğun sorulara bak,bu kadar bilimden dünyadan habersiz bir kadın ileride çocuğuna ne öğretecek merak ediyorum,o zaman da mı buraya yazacaksınGüzel bacım uğraşma benimle olurmu
Evet öylesiniz gerçektenBiz çok kırıcı insanlarız yorumlarımız size iyi gelecek mi?
İstediğni yaparSorduğun sorulara bak,bu kadar bilimden dünyadan habersiz bir kadın ileride çocuğuna ne öğretecek merak ediyorum,o zaman da mı buraya yazacaksın
Kendi konunda cevap veremeyip başkasının konusunda sallamaya çok alışkınsın, ancak kötü bir haberim var. Biz heryerde kırıcıyızEvet öylesiniz gerçekten
Yaw başlatma kırıcı oldundan ablacım seni nasıl engeleyecemKendi konunda cevap veremeyip başkasının konusunda sallamaya çok alışkınsın, ancak kötü bir haberim var. Biz heryerde kırıcıyız
Merhaba arkadaşlar 'yakın bir dostum için yazıyorum kendisi böyle hesap açmayı bilmediği için yazarmisin diye rica eti. Yaklaşık 9aydir evli ' ve ilk aylardan 4aya kadar korumasız ilişkiye girip fakat o zamanlar yeni evli oldukları için arkadaşım hep öyle istemiş 'sonrasında sıra sıra cinselikte boşalmalara başlanmış. fakat dediği şey sıvı çoğu dökülüyor bazen ayaklarını duvara kaldırıp 'beklemiş Yarım saat sonra tekrar sıvı çıkıyormuş kendini duzeltinde saatlerce beklemede aya kalktinda dökülüyor bazen ise lavaboya vs' gidiyor 9aydir 'bir bebek ortaya gelmediği için .kaynanansi sürekli sürekli soruyor sen korunuyormusun diye fakat kız bilerek korundunu ima ediyor .çünkü çocukları mi olmuyor düşüncesi daha beli değilken kafaya girmesinden hastane için hep bu ay da olmazsa diğer ayda olmazsa dediler ve hala gitmedi bu neyden kaynaklanıyor sizce çocukları olmayacak mı??
Yok artik merak ettim bak simdi konuyuŞırıngayla göbeğinden çekip içine bi anda akıtan ablamız vardı
Heh kaptı taptaze anneden de tavsiyeyi köftehor.Amuda kalkıp birkac saat oyle de durabilir sanki
Adıma tıklayınca altında gözardı et var canım :)))Yaw başlatma kırıcı oldundan ablacım seni nasıl engeleyecem
Bence burda yazılanlar birebir uygulayacakHeh kaptı taptaze anneden de tavsiyeyi köftehor.
Göbeğinde ne işi varmış.Şırıngayla göbeğinden çekip içine bi anda akıtan ablamız vardı
Herkese nasip olmaz kendi sırrımı afişe ettimHeh kaptı taptaze anneden de tavsiyeyi köftehor.
Acaba?Göbeğinde ne işi varmış.
Evet öylesiniz gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?