Arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz arkadaşım bu yüzden gece gündüz ağlıyor

Ne mezunusun,Türkiye’de mi okudun,cahil olduğunu biliyorsan kendini geliştirsen daha iyi olmaz mı,burda kadınlara soru sorarak değil tabi,kitap okumak klüplere kurslara katılmaktan bahsediyorum
Güzel bacım uğraşma benimle olurmu

Ne guldum sabah sabah konunun neresinden tutsam bilemedim insanlar hangi teknolojiyi daha fazla gelistirsem diye yarisirken bir yerlerde sivinin cogu dokuluyor diye aglayanlar var. Acsin youtube dan arkadasin önce hücre nedir oradan baslasin gozle goremeyecegi birsey oldugunu anlayinca sperm ve yumurta hucresi rahimde nasil dollenir onu izlesin. Son olarakta sevgili kaynanasina yatak odasi konusunda hesap vermemeyi ogrensin.

Allah akıl fikir versin. Biz nerden bilelim çocuğunun olup olmayacağını. Buraya yazmak yerine bir randevu alın doktora gidin.

Konu yılık yılık cehalet dolu. Ablacım biz ne bilelim neden tutmuyor biz mi ittiriyoruz spermi yumurtaya doğru . Bir doktora gitsin ağlayacağına. Millet on sene korunmasız haldır şaldır sevişiyor da tutmuyor bazen daha sizinki yolun başı. Bu işler nasip kısmet. Kaynanası da Allahcılık oynamasın Allahın dediği olur. Çok istiyosa alsın oglunu ve gelinini en pahalı hastaneye tüp bebek doktoruna götürüp kontrollerini ettirsin. Ay ülkedeki salaklık oranı benim aksiyetemi coşturuyor yaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…