arkadaşlar lütfen yardım edin kafam çok karışık :(

zaten aldatılan kadınların hemen yaptıgı savunmadır hangi erkek olsa karsı koyamaz gibi sozcukler demezki benimki uckuruna sahip cıkamadı nefsine hakim olamadı:34: erkeklerin nefsi cok zayıf degil abaza olarak tabir ettiklerimizinki cok zayıf kimi kadında karsı koyamaz gider baska erkege bunun kisilikle alakası var zaten anlamadım gitti erkeklerin bu durumunu normalmis gibi gosterilmesi erkekdir yapar demeleri valla boyle zihniyette olanlara yapsınlar

aynen erkektir yapar diyenler yüzünden bu toplum böyle diye düşünüyorum..
aslında herşey kadınların elinde bi anne oğlunu adam akıllı yetiştirse "sen kadından üstün değilsin, eşitsiniz, kadına değer ver" diye aşılasa çoğu sorun hallolur.. :31:

ha atladığım birşey var o olaydan snraki gün arkadaşının sevdiği kıza msj atmş bana o kadını ayarla dye :((

bunların hepsini arkadaşı anlattı yakın arkadaşı hemde ,daha onunla konşma fırstm olmadı

aynenn:((

ben ne yapacam ya şimdi onsuz yapamam ölürüm dün gece hastanelik oldm o kadr kötü oldm :(

Arkadaşım aldatılmışsın göz göre göre ,halen ben onsuz yapamam ,nasıl söylesem derdindesin .
Bir de kalkmış ciddi bir ilişki bizimkisi demişsin :51: adam sana değer bile vermiyor sen neyin ciddiyetinden bahsediyorsun .

Son düzenleme:
yaa bırakın bunları ihtiyaçmış bilmem neymiş
nasıl mideniz kaldırıyor Allah aşkına
sevip ayrılsa daha şereflidir, bi de ihtiyaç filan diye savunup basitleştirmeyin
ayrıca kadınların da cinsel ihtiyaçları vardır ama gidip kimsenin koynuna atlamıyorlar.
beni seviyo bana kıyamaz diye bir şey de yok
cinsellik yaşayan kadınlara kıyılmış mı oluyor kendi isteğiyle yaşadıysa.

ayrıca sevgilin tekrardan aramış, bi seferlik bi hata bile değil.
devamını istemiş.
noktası virgülüne kadar katılıyorum yazdıklarına...affedilecek bişey değil bu adamın karakteri bu demekki ayrıca arkadasımızın yazdıgı gibi devamını istemiş arayıp msjlaşıp bi gecelik bi olayda değil yanii :ssz:

Sana kendimden örnek vereyim biraz fazla özel olacak ama yardım istiyorsun biz eşimle üni. yıllarında sizin gibiydik o ara sıra istanbula memleketine gittiğine anlıyordum bir o. ile görüştüğünü ama bu durum 4-5 ayda bir gibi oluyordu yani tamamen ihtiyaçtan bilip te bilmemezliğe geliyordum yani bir düşünsene ya tam tersi olsaydı "sevgilim değilmisin ne istesem yapıcaz" diye zorlayan biri olsaydı zaten bu ilişki sürmezdi. (Kaldı ki ondan önceki sevgilim öyle bir magandaydı) sonra nişanlandığımızda bu istanbula gitmeler falan hiç olmadı. Sana sadece sabret diyebilirim tatlım.

sabrederken napcam nasl davranacam ya?

Arkadasım sevgılın senı aldatmıs . sende ondan ayrılmıcaksın bellı goz yumucaksın
ozaman bu durumu bıldıgnı soylemede hem bılıp hem affettgn ıcın gozunden dusme adamın ılerdee .

ayrıca o nasıl bı yakın arkmıs sna gelıp anlatıo bı art nıyet var bence.

neden sevgilinize güvenmiyorsunuz?

yani birbirinizi çok sevdiğinizi, herkesin size imrenerek baktığı çok iyi bir çift olduğunuzu yazmışsınız...
arkadaşı hakkında da pek sağlam değil diye yorumlarınız olmuş...

bu durumda sizin sevgilinize güvenmeniz gerekmez miydi..?
arkadaşı belki size imrendi ve aranızı bozmaya çalışıyor?

kızı aramışsınız sen karışamazsın demiş.. Sizde hak verip o telefonu kapattınız mı?
...

durduk yere neden sevgilinizin görüşme detaylarına baktınız..

bilmiyorum bence çok da imrenilecek bir aşk yokmuş ortada...

siz affedersiniz de yarın erkek arkadaşınız askerden gelince arkasından böyle işler çevirdiğinizi, kendi arkadaşıyla konuşup o arkadaşın söylediklerine inanıp, kendisine yazık ettiğini söyler, bir de güzel üste çıkıp o sizden ayrılır...

başından yanlışı siz yapmışsınız.. ben olsam gerekirse 3 ay daha salak oluverirdim.. o tüm arkadaşlarına bir güzel cevap verir ağızlarını kapatırdım...sevgilim geldiğinde de bak böyle böyle oldu ben onlara cevabı verdim şimdi adam ol sen söyle işin aslını der konuşurdum...

varsa da böyle bir olay senin aşkın da insanlığında bu kadarmış der çeker giderdim..

Arkadaşları arkamdan salak bize inanmadı desin de dursun.. ben sevdiğim adamın basitliğini görmüşüm öyle iğrenç arkadaşlıklar arasında 3 ay salak olmuşum umrumda mı... der ve yeni hayatıma merhaba derdim....

ben zatn o arkadaşına dedm bn öyle birşey beklemiyorm diye,dün o çockla bi konşmamz oldu,çocuğun yalan söylemesi üzerinde çok duruyorum o kız onu doldurmş öyle görünüyo ve benmle alakalı değil ama o çocukla sevgilisinin de iğrenç bi yanını öğrendm dün.

o yüzden askerden izne gelmesini beklicm,adam gibi karşıma alcm varsa öyle birşey (ki inş yoktur =( )
benm için çok zorda olsa bitirecem...

hepinize fikirlerinizde dolayı tşk ediyorum şimdi sizden tek isteğim bana çok dua edin özellikle iftarda :((hepinizden Allah razı olsun hayrlı iftarlar...

aklına yeni fikirler gelen olursa yazsın :(

Ask olmadıgı icin gecen hafta bitti iliskim.

aşk olmadığı çok net zaten '' yap ama bana çaktırma'' önce aşk ' ın ne olduğunu bilmek lazım tabii..:ssz: Hayır sırf sizinde eksiğiniz değil size bunu bu şekilde düşündüren toplumda problemli :ssz:

Sadece konuyu okudum. Asker olması ilişkiye girmesi gerektiği anlamına gelmez sadece bu toplumun taktığı bir kulp. o zaman sende o asker diye yalnız kalamıyorum gezmek dolaşmak dokunmak istiyorum diye birini bul. böyle saçmalık var mı ? canım sen gelene kadar konuşmadan farklılaşmadan durabilecek misin bilmiyorum. Ben duramazdım Allah kimseye dert tasa vermesin çok zor çok. Belki doğru bile değidir sadece o insan ilşkinize zarar vermek istiyordur. konuşmak bi dert konuşmamak bi dert.

valla kim ne yorum yaparsa yapsın ben o kadar masum bulamadım sevgilinizi... askerse asker kardeşim herkes askerlik yapıyor...tam aksine sevdiğinin hasretiyle yanıp tutuşması gerekirken, izne geldiği ilk anı başka bi kadınla geçirecek kadar iradesizmi bu erkek milleti....konu sahibine şöyle diyorum ve kusura bakmasın açık konuşacam...
bak canım...askerden izne geldiği an, senle tartışmalı falan filan neyse bu sebepten buluşamamış olabilirsiniz...bu durum ona böyle bir rezilliği yapma hakkı vermez vermezzz....asla kabullenme bunu...ömrüm aşkım onsuz yapamam falan diyorsun geç artık bunları...ömrüm dediğin insanın nasıl bi ömür olduğunu kendin kulaklarınla duymuşsun....kusura bakma ama ben yalandır falan diyemeyecem çünkü bu kadar ayrıntılı bi yalan olamaz bence...detaylara inilmiş şekilde izahı yapılmış sana...hala yalandır inanma diyenlere nasıl kanabiliyorsun.... asker olması bu rezilliği yapmasına hak tanırmı.... yani bu şumu demek oluyor....askerlik haricinde bi erkek öyle uzun süre bekleyemez kadın kız olmadan yapamaz mı? o kadar saçma ki...bunu böyle kabullenmeli mi kızlar...normal mi bu...yapmayın allah aşkına...seven aşık olan bi erkek gerçekten erkek gibi erkekse, önüne çıkan ilk pürüzde böyle başka kollara mı atacak kendini...o zaman biz eşlerimize iyice sahip çıkalım hiç tartışma yaşamayalım, küsmeyelim gücenmeyelim, her dediğini yapalım ki aman başka kollara gitmesinler...bu ne demek yaa... hayatta herşey olur tartışma da olur küslük de ayrılık da....bu durumlar erkeğe bu hakkı tanımaz...asıl erkek bu durumlarda bile sevgisine iradesine ve uçkuruna sahip çıkabilen erkektir...NOKTA...

kızlar konuyu dayanamadım konuştummm vee iyiki de konuşmuşm...size sadece şunu söylim sevdiğinizi dinlemeden kesinlikle kimsenin lafına bakmayınnn ve sabırlı olunn !!!

Back
X