• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kadına napıyım bana acil yardım edin içim içimi yiyor.....

zaten çocuk düşünemiyorum korunuyorum.. eşim benden yana her zaman beni savundu bu olanlara karşı bu son olayı bilmiyor zaten bilse annesini siler. sinirli bi yapısı var. bayramlaşmak zorunda kalıcam derken bayramlaşmazsam aynı şeyi zıtlığına benim aileme yapar diye düşnüyorum biraz inat biri eşim. olayı bilmediği için böyle yapabilir. ben de ister istemez bayramda böyle bir tatsızlığı göze alamıyorum. zaten göz önündeyim. evlendiğimden beri ciddi anlamda daralmış durumdayım onlar yüzünden evime evliliğime alışamadım.

bence çok yanlış yapıyorsunuz iftiraya uğrayıp eşinize söylemekten çekinme sebeplerinizde çok saçma zaten kuyunuzu kazmaya çalışan bi kaynanayı eşinizin silmesinden niye korkuyorsunuz bilsin ve ona göre ne gerekiyorsa yapsın eşiniz ayrıca hemen sölemeyip saklarsanız sizde eşinizin karşısında zor duruma düşersiniz çünkü bu iftira sadece size değil eşinizede atılmış annesi tarafından hemde eğer bunu Başka türlü öğrenirse sakladığınız için aranız bozulabilir ki kesin bozulur eşinizin karakterini az çok anladım gibi o yüzden hemen şuan söyleyin ki eşininiz hep yanınızda sizden taraf olmaya devam etsin yoksa bu durumu kaybedebilirisiniz ayrıca yaşadıklarınıza çok üzüldüm böyle bi kaynanayla allah yardımcınız olsun😔

Basit yargı değil, dışardan bakan göz böyle görüyor.
Tabii siz daha iyi bilirsiniz, ama bu konuda yapılacak tek doğru davranış var oda sizinki değil.
2 gün sonra bayramda yüzüne gülüp yalandan samimiyet gösterdiğim birine 3 gün sonra böyle böyle demişsin, ayağını denk al demek çok komik.
Bu şekilde davranan bir kişinin "bana iftira atıldı " çıkışını da kimse ciddiye almaz.En azından Kayinpeder bile ; "eşim böyle bir şey yapmış olsa bu kız 3 gün önce bayramımızı niye kutlasin!!..demek ki kendi kendine senaryo yazıyor,karima iftira atıyor!! " der.

bence çok yanlış yapıyorsunuz iftiraya uğrayıp eşinize söylemekten çekinme sebeplerinizde çok saçma zaten kuyunuzu kazmaya çalışan bi kaynanayı eşinizin silmesinden niye korkuyorsunuz bilsin ve ona göre ne gerekiyorsa yapsın eşiniz ayrıca hemen sölemeyip saklarsanız sizde eşinizin karşısında zor duruma düşersiniz çünkü bu iftira sadece size değil eşinizede atılmış annesi tarafından hemde eğer bunu Başka türlü öğrenirse sakladığınız için aranız bozulabilir ki kesin bozulur eşinizin karakterini az çok anladım gibi o yüzden hemen şuan söyleyin ki eşininiz hep yanınızda sizden taraf olmaya devam etsin yoksa bu durumu kaybedebilirisiniz ayrıca yaşadıklarınıza çok üzüldüm böyle bi kaynanayla allah yardımcınız olsun😔
beni anladığınız için teşekkür ederim evet eşime söylicem şuan birkaç gündür annem rahatsızlandığı için yanına geldim eşim de gelince söylicem

bence eşinede söyle kaynatanada kaynananada.kim söyledi derlerse çok kişiye söylemediyse o biliyordur kimin söylediğini de.sakın yutma bu sana atılmış bir iftira çünkü.yarın bir gün altın çaldı birlikte bozdurduk demeyeceği ne malum

Eşinize anlatsaniz bile arkanızda durmayacak. Yazdım buraya hiç öyle kıyamet falan kopmasını da beklemeyin. Bişey yapmadi diye daha çok üzülürsünüz. Ben olsam uygun zamanda çekerdim kaynanayi kenara alırdım ifadesini. Oğlunun haberi yok ayağını denk al derdim. Mesafemi de koyardım.

Eşinize anlatsaniz bile arkanızda durmayacak. Yazdım buraya hiç öyle kıyamet falan kopmasını da beklemeyin. Bişey yapmadi diye daha çok üzülürsünüz. Ben olsam uygun zamanda çekerdim kaynanayi kenara alırdım ifadesini. Oğlunun haberi yok ayağını denk al derdim. Mesafemi de koyardım.
Bence zaten konu sahibi de bilincaltinda esinin cok tepki vermeyeceginden ve bu sebeple kendisinin incineceginden endise ediyor, o yuzden erteliyor surekli bahaneler buluyor. Yok soyleyen kisi hamileymis, yok araya bayram giriyor vs.

Tam da eşinize şunu demelisiniz bugün şundan böyle bir şey öğrendim nasıl yerin dibine girdim bu nasıl bir iftiradır dedikten sonra oturun kenara izleyin.. Mesajla falan muhatap bile olmaya değmez öylesine hiç hayatınızda yokmuş gibi davranın ona karşı..

eşinize anneniz böyle bir iftira atsa eşiniz duysa ne olurdu peki? Sizin tepkiniz eşinizin tepkisi nasıl olurdu. Siz ne yapardınız eşinizden ne yapmasını istiyorsunuz. Ve de eşiniz ne yapardı siz nasıl davranmasını isterdiniz? Bunları kafanızda kurulayın doğru yolu bulacaksınız her açıdan

Bence söyleyin bilsin esiniz., o kişi daha çok iftiralar atar ,ikili oynayıp eşinizle kavga ettirir ortaligi karıştırır boyleleri ,ben de KV tarafindan iftiraya ugramis biri olarak yaziyorum

mesaji simdiden atin ve devam ederse bunu esinize ve kayin babaniza anlatacaginizi soyleyin

Back
X