- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
ya bunlar önceden ilk okul arkadaşı ondan dolayı görüşnce almş ...bnmkinin arkdşı afedersnz ş......in teki olmasa bni okadr biliyo öle bişeye fırsat bile vermz.....
kim fırsat vermez :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bunlar önceden ilk okul arkadaşı ondan dolayı görüşnce almş ...bnmkinin arkdşı afedersnz ş......in teki olmasa bni okadr biliyo öle bişeye fırsat bile vermz.....
kim fırsat vermez :26:
olayıda öğrenmem şöyle oldu :
bi sebeple ben benmkinin cep tlfnunun ayrıntısına baktm netten baktm yabancı bi numara ile önceki gün msjlaşmış.
numarayı sorguldm bayanmş.bende aradım kız o benmkinin arkadaşının sevdiği kız imiş,kız dedi ilkokl arkadaşımdır konuşmamz normldr karısı değilsin birşey değilsn seni ilgilendrmez fln dedi birşeyler konştuk sonra kapadm tlfonu.benmknin arkadaşını aradım snra o dedi birşy öğrenmk istiyosan bana sor başkasına değil dedi ve snra herşeyi bilmek istiyomusun dedi evet dedm anlattı o da ...
o dkdan beri hayatım kararmş durumda(
bence okızı aradığın için o arkadaşı böyle yapmış bence yalandır bence sabret ve geldiğinde ona sor ama o gün ne yaptığını telden sorabilirsin ona ogün kavga ettiğimizde naptın merak ettim evde miydin de bakalım ne diycek ?
Bence bu konuyu onunla konuşmaya bile değmez belli ki kuzen diye anlattıkları iğrenç bir hayat kadını.
nasıl yni ne yapayım peki?
olayıda öğrenmem şöyle oldu :
bi sebeple ben benmkinin cep tlfnunun ayrıntısına baktm netten baktm yabancı bi numara ile önceki gün msjlaşmış.
numarayı sorguldm bayanmş.bende aradım kız o benmkinin arkadaşının sevdiği kız imiş,kız dedi ilkokl arkadaşımdır konuşmamz normldr karısı değilsin birşey değilsn seni ilgilendrmez fln dedi birşeyler konştuk sonra kapadm tlfonu.benmknin arkadaşını aradım snra o dedi birşy öğrenmk istiyosan bana sor başkasına değil dedi ve snra herşeyi bilmek istiyomusun dedi evet dedm anlattı o da ...
o dkdan beri hayatım kararmş durumda(
Sanırım senınde yaşın kucuk ve sevgılıne kapılmış gidiyorsun.
basbaya senı yedek kulübesine almışta maçta başka oyuncu oynatıyor.
işin duygusal kısmını gecipte mantık yurutebılseydın eğer, sevgılının
ne yaptıgını pekala anlayabılırdın. sevıyor.. ölüyor.. bitiyor... bunlar fasafiso..
ayrıca madem bu konu senı rahatsız ettı. karsına alıp sorma cesaretı gosterebılırsın.
kendı içinde soru cevap.. soru cevap... boyle olmaz
ya ondan öyle birşey beklemiyorum ki tmm saçma gelebilr ama bn askerden gelmesine ve o kızın hayat kadını gibi olmasına bağlıyorum ,hangi erkek olsa karşı koyamaz buna kim ne derse desin bu böyledir maalesef erkeklerin nefsi çok zayıf(
nasıl yni ne yapayım peki?
Sana şunu ya da bunu yap diyemem. Evli değilsin onun ihtiyaçlarını karşılamıyorsun kaldı ki bu olayı sen onun telefonunu karıştırıp öğrenmişsin. Eğer onun ağzından öğrenseydin durum çok daha vahim olurdu. Kendini aldatılmış gibi hissediyorsun seni anlıyorum ama sizin ilişkiniz sadece buna bağlı olmamalı sizi bir arada tutan çok şey olmalı. Neden tartıştığınızı da anlamadım o gecesi.
ya ondan öyle birşey beklemiyorum ki tmm saçma gelebilr ama bn askerden gelmesine ve o kızın hayat kadını gibi olmasına bağlıyorum ,hangi erkek olsa karşı koyamaz buna kim ne derse desin bu böyledir maalesef erkeklerin nefsi çok zayıf(