olayıda öğrenmem şöyle oldu :
bi sebeple ben benmkinin cep tlfnunun ayrıntısına baktm netten baktm yabancı bi numara ile önceki gün msjlaşmış.
numarayı sorguldm bayanmş.bende aradım kız o benmkinin arkadaşının sevdiği kız imiş,kız dedi ilkokl arkadaşımdır konuşmamz normldr karısı değilsin birşey değilsn seni ilgilendrmez fln dedi birşeyler konştuk sonra kapadm tlfonu.benmknin arkadaşını aradım snra o dedi birşy öğrenmk istiyosan bana sor başkasına değil dedi ve snra herşeyi bilmek istiyomusun dedi evet dedm anlattı o da ...
o dkdan beri hayatım kararmş durumda(
onca yaşanmş şeyden sonra ayrılırsam bi daha evliliği aklımın ucundan bile geçiremem ,bir erkeğin eline bile dokunamam ya benntmm geri dönüşü olmayan birşey yaşamadık ama o benim ilkim sayılır ilk onda yaşadm ben herşeyi
![]()
sevgilinin her mesajlaştığı numarayı araştırırsan ileride başına patlar benden söylemesi. ipleri bırak demiyorum tabi ama karşındaki insana biraz nefes alma alanı bırakmak gerek bazen. ha senin sevgilinin yaptığı çok ayıp çok çirkin birşey. sen varken arabanın arkasına bir kadınla geçip yiyişiyorsa, kimsenin elini tutamam falan deme dön arkanı bırak git. daha yolun çok başındasın, 20 ay hiçbir şey değil, bana 6 senelik sevgilim yapmıştı aynı şeyi.