- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
- Konu Sahibi nutellaa12
Eşine söyle kimden duyduğunu söyleme eşine demesen bile kp söyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinize anlatın ve bayramlasmayin. Hasta ruhlu kadın.zaten çocuk düşünemiyorum korunuyorum.. eşim benden yana her zaman beni savundu bu olanlara karşı bu son olayı bilmiyor zaten bilse annesini siler. sinirli bi yapısı var. bayramlaşmak zorunda kalıcam derken bayramlaşmazsam aynı şeyi zıtlığına benim aileme yapar diye düşnüyorum biraz inat biri eşim. olayı bilmediği için böyle yapabilir. ben de ister istemez bayramda böyle bir tatsızlığı göze alamıyorum. zaten göz önündeyim. evlendiğimden beri ciddi anlamda daralmış durumdayım onlar yüzünden evime evliliğime alışamadım.
şuanda aramız zaten son derece bozuk hiç konuşmuyoruz ona karşı koyacak cesaretim olmadığından değil bu sessizliğim bu kadar basit yargı yapmanıza gerek yok zaten istediklerine karşı tepki verdiğim için konuşmuyoruz şuanBence siz hiç bişey yapamasınız bu kadına
Yapabilecek güçte olsaydınız duyduğunuz anda yapardınız, eşinize söylerdiniz, ortalığı ayağı kaldırırdınız.
Bayram geçsinde bakarız modunda olmazdınız.
Kv de sizi tanıdığı için böyle rahat atıp tutuyordur arkanızdan, iftira atmaya cesaret buluyordur. Tabii bu onun nekadar karaktersiz olduğunu gösterir ama sizinde ona karşı koyacak cesaretiniz yok, 1+1=2.
eşime söylicemYalnız bu kadarı kaynanalık yapmak değil düpe düz pis bir iftira eşinize nasıl söylemezsiniz anlamıyorum ben olsam çoktan ortalığı ayağa kaldırmıştım namusuma dil uzatan adımı lekelemeye çalışan kadına
"mesela annenle konuşmıcam görüşmicem dediğim zaman o da anneme tepki verir gerçi bu olayı bilmiyor henüz ama dediğim gibi eşim inat biraz o yüzden"ailemle tehdit etmiyorki konuyu neden farklı bi yere çekiyorsunuz
evet malesef sizin fikriniz teşekkürlerBence kotu. Ve ailene kotu davranır aramaz bayram kutlamaz dıye korkuyorsun tam da boyle yazdın yukarı da.
İyi biri olsa boyle bir olasılık aklına gelmezdi.
Bu benim fikrim.
bu bir tehdit değil yalnız.. yanlış anlamışsınız basbaya"mesela annenle konuşmıcam görüşmicem dediğim zaman o da anneme tepki verir gerçi bu olayı bilmiyor henüz ama dediğim gibi eşim inat biraz o yüzden"
Bu cümleler size ait.
Ben bunu gayet net anladığımı düşünüyorum.
Tabi siz düşünmüyorsanız kendiniz bilirsiniz.
Tamam.bu bir tehdit değil yalnız.. yanlış anlamışsınız basbaya
anlatıcam çok teşekkür ederim fikirleriniz içinTamam.
Ben yanlış anlamış olayım.
Ancak susmayın. Mutlaka eşinize anlatın.
Aynen benım fikrim, kısır dongu ıcınde umarım evet senin fikrin dıye devam etmez bu muhabbet.evet malesef sizin fikriniz teşekkürler
şuanda aramız zaten son derece bozuk hiç konuşmuyoruz ona karşı koyacak cesaretim olmadığından değil bu sessizliğim bu kadar basit yargı yapmanıza gerek yok zaten istediklerine karşı tepki verdiğim için konuşmuyoruz şuan
Ben olsam söylerdim hatta şimdi şuan kadın hamile siz vicdan yapıp söylemiyorsunuz eşiniz ona kızarsa diye ama o sizi mutsuz etmek için bu konuyu açabiliyor. Bu saklanacak bir konu değil farkında mısınız bilmiyorum ama namusunuza laf etmiş kaynananiznerden başlayayım hiç bilmiyorum ama inanılmaz doluyum. nişanlandığımdan beri tavrı, sorumsuzluğu, dedikodusu, yalanı dolanı bitmeyen bir kayınvalideye sahibim.... beni "eşimi ailesine karşı doldurmakla, onu onlardan koparmakla" itham eden ve etrafımdaki herkese bunu empoze etmek için elinden geleni yapan bi kayınvalidem var.... konunun arkası çok dolu o yüzden son yaptığını anlatıp bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir edinmek istiyorum. yoksa çıldırıcam kendime hakim olamamaktan korkuyorum. biz nişan döneminde nişan atmıştık eşimle ve sonrasında beni özlediğini bensiz olmak istemediğini söyledi ve nitekim biz barıştık. eşimi çok sevdiğim için ailesinin her türlü ayıbına yanlışına her türlü lafına sustum. eşime hiçbiriyle ilgili bir şey söylemedim ama hep eşimi değiştirmeye çalışan ailesinden uzaklaştırmak isteyen biriymşim gibi düşünüldü. ben eşim askerdeyken asker gittiği şehre yanına gitmiştim onu orda sadece 2 saat görebilmiştim . nişan attığımız dönemde eşimin annesi olacak kadın kardeşine (yani eşimin dayısına) benim eşimin yanına gittiğimde birlikte olduğumuzu ve hamile kaldığımı üstüne bir de kendisiyle gidip çocuk aldırdığımı söylemiş. bunu ben eşimin bir akrabasından öğrendim. iki gün oldu öğreneli. eşim zaten evliliğimizin ilk zamanlarında annesinin yaptığı huzursuzluk yüzünden kendisiyle konuşmuyor. bunu da öğrense zaten onu mahveder ortalık karışır. ama ben yine söylemedim zaten öğrendiğim kişi şuan hamile ilk hamileliğinde bebeği tutunamadı şuanki de riskli o yüzden bunu eşime söylersem belki ona da kızabilir neden ortalığı karıştırıyorsun diye. olayın üstünden 2 sne geçti. ne yapacağımı bilmiyorum fakat kadın susmuyor sürekli arkamdan konuşuyor. bayramda muhtemelen eşim babasını aradığında onunla da görüşcek ve ben de bayramlaşmak zorunda kalıcam ona anne diyesim gelmiyor. nefret ettirdi kendinden. eşime de söyleyemiyorum bayramdan sonra kendisine whatsapptan uzun uzadıya içimi döküp bu konuyu bildiğimi söylesem mi diye düşünüyorum belki bu olayı öğrendiğimi bilirse kendini frenler diye düşünüyorum bunu eşim ve kendisinin eşi de bilse onu mahvederler içimdekileri söyleyip kusmadan rahat edemicem gibi hissediyorum. bana bi fikir verin lütfen....
benim de söylemek istediğim yapmak istediğim zaten buydu.Ya Hu! Böyle bir konuda; ne yapsam,
eşime söylesem mi, bayram geçsin hele öyle anlatayım vs vs düşünmeyi anlayamıyorum.
Üzerine bu kadınla bayramlaşmak istemiyorum napsam acaba? Diye düşünmeyi hele,
hiç anlamıyorum.
İnsanın namusundan ve şerefinden daha önemli ne olabilir?
Böyle bir iftirada anasına tepki göstermeyecek, benim arkamda durmayacak adam hayatımda da olmasın.
Önce o kv müsveddesine bir mesaj döşenir hesap sorarım.
Bu işi mesajla yaparım ki elimde delil olsun.
Sonra da eşime olan biteni anlatır ananı ömrüm boyunca görmek istemiyorum ne ölüme, ne ölüsüne der konuyu kapatırım.
Size engel olan ne?benim de söylemek istediğim yapmak istediğim zaten buydu.