- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Bir veli olarak cocugun üzerındekı baskı basaramadıgını hissetmedıgındekı özgüven eksıklığıni farketmenız önemli. Rehber öğretmen ve cocugun öğretmenı ıle konusun. Bu sekılde degıl cocugunuz kımse kendını ıfade edemez.Aynen hocam çocuk düşünmekten uyuyamıyor
Severek okuyan çocuk kitap görmek istemiyor 4 yaşında kendi kendine çözerek öğrendi okumayı oğlum bu aradaBir veli olarak cocugun üzerındekı baskı basaramadıgını hissetmedıgındekı özgüven eksıklığıni farketmenız önemli. Rehber öğretmen ve cocugun öğretmenı ıle konusun. Bu sekılde degıl cocugunuz kımse kendını ıfade edemez.
Bıraksın cocuk severek kıtap okusun yahu nasıl bır dayatmadır. Kitap okuma cocugun sozel bilişsel gelişimi için önemlidir.algılamada adaptasyonda etkılıdır . Sag olsun öğretmenınız cocugun eline kıtap aldırmamayı hedeflemiş!
Sanırım sizde egıtımcısınız dıger konunuzu gordumde. Bır egıtımcı olarak meslektasınızı uyarmalısınızSeverek okuyan çocuk kitap görmek istemiyor 4 yaşında kendi kendine çözerek öğrendi okumayı oğlum bu arada
Evet canım hikayeyi haftasonu veriyor pazartesi 10 soru soruyor hikayeye bakmadan yazmalarını istiyor inan anlıyor iyice ama kelimeleri tam hatırlayamıyor başka bişey yazınca not vermiyor
Canım bak ben de böyle istiyorum artık böyle yapcak diye diye anladı sonundaOğlum ikinci sınıfta ve her cuma hikaye veriyor öğretmen ve pazartesi hikayeden sınav yapcam diyor neyse okudu defalarca pazartesi tüm çocuklar ne kadar okusa da ezberleyemediğinden dolayı 30 40 60 vs gibi notlar aldılar.Benim oğlum şuan kendini yetersiz hissediyor Allah aşkına nasıl bu yaşta çocuk hikayenin onca sayfasını okuyup, hatırlayıp cümleyi tam yazcak. Mesela sol yerine sağ yazdı diye tüm bi soruya 0 vermiş. Öğretmenle konuştum alışırlar diyor. Çocuk stres oldu napcam bilemedim, yaptığı doğruysa kabul edicem nolur fikri olan yazsın kafam karıştı, tek bildiğim çocuğum okula öğrenmek için gidiyor ezberlemek için değil.Ayrıca hikayeyi anlayıp ders çıkarıyor bu önemli olan değil mi?
Aynen öyleezber mantığı çok saçma iken yaşları da çok küçük böyle bir çalışma için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?