- 27 Aralık 2014
- 266
- 96
- 33
- 37
- Konu Sahibi masum_coko
-
Guzel yorumlariniz icin tesekkurler arkadaşlar....
Ama ben estetik olmak gun ayarlamaya çalışıyorum :)burnunuzda en ufak bir kusur bile göremedim, çok güzel gerçekten :)
Yapmayın lütfen inanın pişman olursunuz. Burnunuz gayet hoş ve yüzünüze yakışıyorAma ben estetik olmak gun ayarlamaya çalışıyorum :)
Ucu topYapmayın lütfen inanın pişman olursunuz. Burnunuz gayet hoş ve yüzünüze yakışıyor
Canim muhammet dilberde resmim uzerimden ayni bu yorumlari yapmisti. "Cok sorunlu bi burnun yok olursan cok daha guzel olur" aynen bende bole dusunuyorum. Ufak dokunuslarla daha guzel olacaksa olmaya deger diyorum. Evet olmasamda olur belki ama taktim bi defa. Senin icinde gecmis olsun canim. Memnuniyetin bi omur sürsün insallah. Kime oldun ameliyatiniburnunuz bence çok güzel estetiğe ihtiyacı yok :) eğer olursanızda daha güzel olacağını düşünüyorum çünkü burnunuz çok büyük değil ve kemerli değil o kadar ameliyat olursanız şayet çok kısa zamanda toparlarsınız :) çünkü büyük ve kemikli,kalın derili burunlar biraz daha sorunlu olabiliyor ,geçen hafta bende ameliyat oldum burnum güzeldi ama biraz kemeri ve sağlık problemlerim olduğu için olmak istedim :) şu anda memnunum aynadaki ben gözüme daha bir güzel geliyor :))
Ama ben estetik olmak gun ayarlamaya çalışıyorum :)
Canim buraya koyacagim resimleri secerken inan burnum hangisinde daha cirkin gorunuyor acaba diyerek sectim yani burnumu en begenmedigim resimlerimi koydum fikirlerinizi en seffaf haliyle paylasabilin diye. Genelde insanlar burunlarini profilden sevmez ben profilden degil onden hic begenmiyorum. Evet olmasamda olur ama aynaya her baktigimda gozume batiyor malesefhiç gerek yok diye düşünüyorum ama tabii ki de sizin kararınız ve gerçekten rahatsızlık duyuyorsanız olun tabii ki ama bana sorarsanız burnunuzun doğal hali çok güzel, her açıdan güzel üstelik
Canim buraya koyacagim resimleri secerken inan burnum hangisinde daha cirkin gorunuyor acaba diyerek sectim yani burnumu en begenmedigim resimlerimi koydum fikirlerinizi en seffaf haliyle paylasabilin diye. Genelde insanlar burunlarini profilden sevmez ben profilden degil onden hic begenmiyorum. Evet olmasamda olur ama aynaya her baktigimda gozume batiyor malesef
seni iyi anlıyorum canım eğer çok takıntı haline geldiyse dediğim gibi tabii ki yaptır ama gerçekten kötü bir burnun yok zaten herkes beğenmiş. tabii önemli olan senin beğenip beğenmemen bu durumda, yaptırırsan da kötü olmaz eminim ki yine çok güzel olur çünkü burnunla ilgili bir sıkıntı yok küçük,kemersiz ve kalkık güzel[/QUO
Cok tesekkur edrim canim benim insallah cok guzel olur...
Cok tesekkur edrim canim benim insallah pisman olmam insallah iyiki olmusum derimseni iyi anlıyorum canım eğer çok takıntı haline geldiyse dediğim gibi tabii ki yaptır ama gerçekten kötü bir burnun yok zaten herkes beğenmiş. tabii önemli olan senin beğenip beğenmemen bu durumda, yaptırırsan da kötü olmaz eminim ki yine çok güzel olur çünkü burnunla ilgili bir sıkıntı yok küçük,kemersiz ve kalkık güzel
Cok tesekkur edrim canim benim insallah pisman olmam insallah iyiki olmusum derim
Kesinlikle sizleri gelismelrden haberdar edeceğim :)ne demek canım rica ederim, ameliyat olduktan sonra da paylaşımını bekliyorum :)
Kesinlikle sizleri gelismelrden haberdar edeceğim :)
Bende benimkine benzer bi burun hic gormedim:) ben ameliyat olacagim ama daha zaman var. Muhammet beye olmayacagim ama baska bi dr a karar verdim. İnsallah senin icin en doru hekimi secersin canim. En zor kismi karar vermekmerhaba benim burnum senin kinin ucu daha top olanı yani burun ucu daha büyük top
ilk defa benim kine benzer bir burun gördüm yaa cok sevindim:))))))))))
muhammet beye gittim, dürüst oldu, burun ucu göze çarpıyor, başka büyük bir sorun yok sen de dedi. yani olacaksan madem güzellik için olacaksın, güzel olur dedi, açıkça soyledi , bence ol güzel olur, ama burun ucundan başka büyük bir sorunun yok dedi, ben de bunu düşünyorum
ben ne yapsam diye((
Kime ameliyat oldun?? Kemigine mudahale edildi mi kirildi mi ameliyatta?? Gecmis olsun canim3 nisanda ameliyat oldum. Bence olma. Pişman mısın dersen, evet. Ellenmemiş burnum çok rahattı. Şimdi hiç rahat değil. Dokunamıyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?