Arkadaşlar lütfennnn gerçekçi yorum yapin rinoplasti olmali miyim??(resimli)

Aklima bir dizideki replik geldi..Ali poyrazoglu ile kemiklesen...
Aman ha!
Umarim yeterli olmustur.Arkadaslar herkese hitaben soyluyorum bunun sonu yokki bazen oyle operasyonlar oluyor ki eski burnmu verseler dedikleri...Hem sen simdi kusir saydigin seyleri yeni burnunda gormeyince daha cok ya da az mutlu olmayacaksin cunku zaten bariz bir mudehale degistirici bir etken yok gibi...o zamanda emin ol doktorun yaptigina takarsin ki emin ol cok zor surecler ve bence bu piskolojiyi yasamana degmez bu burin icin cunku gayet hos.

Yani etrafindaki selzenisleri tak...

Canim evet dedigin gbi hiiiccc olmasaydim diyen cok insan var bi taraftada keske daha once olsaydim diyen insanlar var iste bu ikinci kizmi duydukca daa cok gaza geliyorum. Offf olmayi cok istiyorum ama iste isin ucunda keske demekte var

Canim evet dedigin gbi hiiiccc olmasaydim diyen cok insan var bi taraftada keske daha once olsaydim diyen insanlar var iste bu ikinci kizmi duydukca daa cok gaza geliyorum. Offf olmayi cok istiyorum ama iste isin ucunda keske demekte var
Canim.belliki kafaya takmisin ,
En azindan sana nacizene bir doktor tavsiyesi amleliyat ok diye degil gorus iste fotolarini mail at korkularindan bahset bakalim ne diyecek,
Burnun kucuk oldugu icin kapali teknikle ol birde baris bey kucuk burinlarda bence daha basarili baris cakira mail at .
Not;hastasi deglim giruldugu uzere de illede benim doktorum durumu yok gayet yardimci olmakicin yaziyorum he bu arada benim dr da iyi bir kbb ci ama senin isteklerine cevap verir mi bilmiyorun

Teskkur edrim canim degerlendirecegim:)

Olma arkadaşım olma! Bak benim kocaman kemikli burnum vardı oldum nasıl pişmanım. Burun kendi başına güzel kavisli falan... Ama gel gör ki yeni yüzüne alışamıyorsun. Keşke birileri de bana olma deseydi bir an zamanı geri getirebilsem. Allah aşkına olma bak hayatına devam et... Memnunum diyenler estetikle kafayı bozmuşlar. Kaldıramazsın sonuçlarını. Aynaya bak her mimiğini her kırışığını sev. Seni sen yapan yüzündeki asimetriler hatalar... Nolur bana güven ve olma. Keşke biri de beni engelleyebilseydi ama çok geç....

Burnun da sen de fıstık gibisin sakın ha sakın! Lütfen beni dinle bunun senin için bir işaret olduğunu düşün ve sakın benim düştüğüm hataya düşme bak ameliyattan sonra davul gibi şişeceksin eski fotoğraflarına bakıp bakıp ağlayacaksın ve yıllarca burnuma bir şey olacak mı korkusuyla yaşayacaksın. Yapma güzelim.

herkes olma dio ol diyenlerde olmasan daha ii olur ama sen bilirsin diyolar. Senin icin de hersey bi an once kolaylassin insallah. Evet "hayat boyu aman burnuma bisey olmasin" diyerek yasayacagim oda dusundurmuyor degil. Evet hep Allahim sonunda mutsuz olacaksam engel ol bana bi isaret goster diye dua ediyorum. İcten tavsiyelerin icin cok ama cok teskkur edrim

İnan ki çok hoş birisin çok içten yazdım hepsini. İnşallah vezgeçersin. Olmak olmamak konuşulduğu yazıldığı kadar kolay şeyler değil. Ben teşekkür ederim duaların eksik etme ne olur.

İnan ki çok hoş birisin çok içten yazdım hepsini. İnşallah vezgeçersin. Olmak olmamak konuşulduğu yazıldığı kadar kolay şeyler değil. Ben teşekkür ederim duaların eksik etme ne olur.
Canim benim o senin gozlerinin guzel gorusu. İnan soylediklerini yazdim aklimn bi kenarina. Sende yeni goruntune en yakim zmanda alisirsin insallah. Rabbim gonlundeki herseyi hayirli kilsin. Kesinlikle olmak yada olmamak kolay seyler degil... hayirlisi insallah

Canim benim buarada baska bi sayfada resimlerini gordum cok guzel olmus burnun. Kendine haksizlik etme hayat kusme boyle inan cikmaza girmis olmana cok uzuldum ama bence kendini uzme boyle gercekten cok hos olmus. Canim benim bence sen aynadaki seni cok yadirgiyorsun alisman belki zor olacak ama sonuc oyle yada boyle basarili olmus:) senin icinde hersey cok guzel olsun insallah dualrim seninle...

hiç gerek yok. önden kalkıklığı çok şirin duruyor. doktorlar az kusurlu burunları çok beceremiyor bence, üst dudak burun aranız çok çok açılır bi kaç dr ile görüşürseniz de cayarsınız muhtemelen bi arkadaşım benimle görüşmeye gelip caydı aynı durumda olan... bunu ararsınız... ben de önümüzdeki ay ameliyat olacağım ama sizinki gibi bi burnum olsa aklıma bile getirmezdim. yüzünüzle uyumlu ve güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…