ben 20 yaşındayım.14 yaşından beri sivilce problemim var, bu basit bir sorun gibi gözükebilir ama 6 yıldır yüzümde bu sivilceler ve lekeleri geçmedi, ilk önce benzaymcndi sanırım bir ilaç kullandım, imex kullandım lise yıllarında.sivilceler geçse de kırmızı lekeler kalıyordu.sonra aknetrent e başladım.2 ay dayanıp ailemin zoruyla bıraktım, çünkü çok zayıflamıştım, her yerim ağrıyordu, ve üniversite sınavına hazırlanıyordum ayrıca hapı kullanmadan bir belge imzalatmaları da düşündürüyordu.neyse onu da bıraktım.ve doktora her gittiğimde adını hatırlamadığım bir sürü ilaç kullandım ama geçmediler.hiç makyaj yapmam, yüzümü sürekli yıkarım, tertemiz jelle yıkamadan uyumam.bu yıllardır alışkanlık oldu.haftada 1 kil maskesi yaparım.ama geçmiyor kızlar yoruldum doktora gi,tmeekten, en son vichynin ürünlerine başladım ama azalıyo diyorum yine artıyo azalıyo diyorum yine artıyo bıktım artık.bir ara limon sürüyodum o da fayda etmedi.yüzüm çok hassas olduğu için arttırdı bile.bildiğiniz bir yöntem varmı arkadaşlar sanki yüzüm hep pismiş gibi hissediyorum.okuduğunuz için teşekkür ederim