- 21 Şubat 2013
- 436
- 99
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet, eğer cilt sivilceye meyilliyse o haplardan sonra bile tekrarlıyor, doktora gittinmi peki birdaha?doktor tavsiyesi üzerine 6 ay kadar roacutane kullandım ve bebek gibi oldu yüzüm fakat yaklaşık 5 6 sene sonra doktorumun da dediği gibi tekrarladı. Şu an tekrar devasa sivilcelerimle uğraşmaktayım.
yorumunuz için çok teşekkür ederim, evet gittiğim doktorlar hiçbir başka doktora sevk etmedi, sadece cildiyeye gittim ilaç yazıp gönderdiler.evet randevu alıp devlet hastanesine gidicem bu sefer, bütün sorunlarımı anlatıcam sevk edebilirler.vichyden memnun kalmadınız yani siz?
soğan mı?:)hımm duymamıştım hiç işe yarar belki, teşekkür ederim yorumun için
GECEN GUN SOGANSUYUNU DR.IBRAHIM SARACOGLUDA SOYLEDI...BU GUN GULDUR GULDUR SOV VARYA ORADA SEYIRCILER ARADA KONUSUYOR YA.KIZIN BIRI SIVILCELERINDEN BAHSETTI.NE KULLANDIYSAM OLMADI DEDI.COZUMU LIMON SUYUNDA BULDUM DEDI.soğan mı?:)hımm duymamıştım hiç işe yarar belki, teşekkür ederim yorumun için
evet, eğer cilt sivilceye meyilliyse o haplardan sonra bile tekrarlıyor, doktora gittinmi peki birdaha?
hımm benim cidim gibi sizinkiniz de benimki de çok hassas.çok teşekkür ederim yorumlarınız için, evet umarım bu sefer iyi bir tedavi olur benim için de hep yaşın küçük geçer diyen doktorlara denk geldim.Sadece vichy mi?
La roche posay kullanip memnun kalmayan tek kisiyimdir herhalde...
Tenim oldukca hassas, en ufak darbede kizarir mesela, bir de yuzumu dusunun guvenilir olmayan markalari yuzumde kullanmak felaket olur...
Dogal olarak tum cilt bakim urunlerimi tanidigim, guvendigim eczacimdan alirim...
Simdiye kadar en zararsizi bioderma oldu ki neredeyse her urununden memnun kaldim...
Tabii Solante Acnes gunes kremini yaz kis kullanmamin faydasi da yadsinamaz...
Son zamanlarda yuzumu sadece bebek sampuaniyla temizliyor, peelingi de Turk kahvesiyle yapiyorum...
Sicagin etkisiyle olusan ufak puruzlerden de boyle kurtuldum...
Tabii bol bol su icip meyve yemenin, kafein ve asitli iceceklerden uzak durmanin etkisi de var...
Bulundugumuz ortam iyi havalandirilmali vs...
Umarim isinin ehli bir doktora gidersiniz de ilac yazip gondermez sizi...
Cunku alti yildir tekrar eden cilt sorununun ilgili bolumlerle is birligi icinde kaynagina inmeden, yeme icme aliskanliklarinizi kontrol edip duzeltmeden hallolacagini dusunmuyorum...
evet insan o kadar sıkılıyoki herkesten fazla uğraşıp yıkayıp sonra yine sivilceli yüzle gezmekten inşallah geçer senindeEski doktoruma tekrarlayınca gittim yine roacutane kullanman lazım dedi ama ilacı kullanmadım. yaz dönemi geçsin düşünüyorum tekrar aynı tedaviye başlamayı çünkü bıktım 30 yaşında hala ergen gibi sivilceli bir yüzüm var![]()
gül suyunu deneyebilirsin. sivilcelerimi geçirmedi ama azalttı bir de cilde canlılık veriyor gerçekten de.evet işte o ilaçlar başta işe yarasa da sonra eğer yüz sivilceye meyilliyse yeniden çıkıyor.ben de cesaret edip yeniden başlasam da sonra yine çıksa emeğime yazık olur diyorum, aynen bende gidicem sanırım yine cildiyeye ama yoruldum.inşallah seninde iyi olur sağol yorumun için
hımm tamam denerim onu da, sağol tekrargül suyunu deneyebilirsin. sivilcelerimi geçirmedi ama azalttı bir de cilde canlılık veriyor gerçekten de.
benim iki türlü de oluyorbenim ağdayla alınca sivilce oluyo da iple alınca olmuyo sivilce o bölgede
ben 20 yaşındayım.14 yaşından beri sivilce problemim var, bu basit bir sorun gibi gözükebilir ama 6 yıldır yüzümde bu sivilceler ve lekeleri geçmedi, ilk önce benzaymcndi sanırım bir ilaç kullandım, imex kullandım lise yıllarında.sivilceler geçse de kırmızı lekeler kalıyordu.sonra aknetrent e başladım.2 ay dayanıp ailemin zoruyla bıraktım, çünkü çok zayıflamıştım, her yerim ağrıyordu, ve üniversite sınavına hazırlanıyordum ayrıca hapı kullanmadan bir belge imzalatmaları da düşündürüyordu.neyse onu da bıraktım.ve doktora her gittiğimde adını hatırlamadığım bir sürü ilaç kullandım ama geçmediler.hiç makyaj yapmam, yüzümü sürekli yıkarım, tertemiz jelle yıkamadan uyumam.bu yıllardır alışkanlık oldu.haftada 1 kil maskesi yaparım.ama geçmiyor kızlar yoruldum doktora gi,tmeekten, en son vichynin ürünlerine başladım ama azalıyo diyorum yine artıyo azalıyo diyorum yine artıyo bıktım artık.bir ara limon sürüyodum o da fayda etmedi.yüzüm çok hassas olduğu için arttırdı bile.bildiğiniz bir yöntem varmı arkadaşlar sanki yüzüm hep pismiş gibi hissediyorum.okuduğunuz için teşekkür ederim
yorumların hepsini okumadım ama karaciğerden kaynaklanıyo olabilir nere ilgilenir bilmiyorum ama endokrine falan gözükebilirsin hormon testleri vs. sonuşların normalse cildiyeye git o kullandığın aknetrenti keşke bırakmasaydın 2 ay kullanmışsın ilk 2-3 ay zaten sivilcelerin artacak bende aynı türevde olan roaccutane kullandım 10 ay sürdü şimdi yüzüm bebem gibi tonik ve izler için kreme başladım siyah noktam bile yok pürüz yok. sen o hapa yine basla benim tavsşyem yüzün sivilce kusacak deri altındakiler kendini dısarı atacak 2-3 ay. benim bazı sivilcelerim baş vermiyodu şişiyodu böyle yüzümün 8 yerinden iğne yapıldı ama değdi yaben 20 yaşındayım.14 yaşından beri sivilce problemim var, bu basit bir sorun gibi gözükebilir ama 6 yıldır yüzümde bu sivilceler ve lekeleri geçmedi, ilk önce benzaymcndi sanırım bir ilaç kullandım, imex kullandım lise yıllarında.sivilceler geçse de kırmızı lekeler kalıyordu.sonra aknetrent e başladım.2 ay dayanıp ailemin zoruyla bıraktım, çünkü çok zayıflamıştım, her yerim ağrıyordu, ve üniversite sınavına hazırlanıyordum ayrıca hapı kullanmadan bir belge imzalatmaları da düşündürüyordu.neyse onu da bıraktım.ve doktora her gittiğimde adını hatırlamadığım bir sürü ilaç kullandım ama geçmediler.hiç makyaj yapmam, yüzümü sürekli yıkarım, tertemiz jelle yıkamadan uyumam.bu yıllardır alışkanlık oldu.haftada 1 kil maskesi yaparım.ama geçmiyor kızlar yoruldum doktora gi,tmeekten, en son vichynin ürünlerine başladım ama azalıyo diyorum yine artıyo azalıyo diyorum yine artıyo bıktım artık.bir ara limon sürüyodum o da fayda etmedi.yüzüm çok hassas olduğu için arttırdı bile.bildiğiniz bir yöntem varmı arkadaşlar sanki yüzüm hep pismiş gibi hissediyorum.okuduğunuz için teşekkür ederim
hımm araştırıcamçok teşekkür ederim, ay inşallah benim de öyle olur sağolTatlım forever living ürünlerini bir denesene. Ben bir çok cilt problemime onunla çare buldum, belki sana da faydası olur. Bu arada 22 yaşıma kadar sivilcelerle uğraştım, şimdi bebek gibi yüzüm.
evet sanırım başka bir sorun var, doktora gidicem haftaya randevu aldım ama bu sefer cildiyeyle kalmıcak.işte eğer sivilceye meyilliyse cilt yeniden çıkıyor o hapları kullanınca da, bakalım.çok teşekkür ederim yorumun içinyorumların hepsini okumadım ama karaciğerden kaynaklanıyo olabilir nere ilgilenir bilmiyorum ama endokrine falan gözükebilirsin hormon testleri vs. sonuşların normalse cildiyeye git o kullandığın aknetrenti keşke bırakmasaydın 2 ay kullanmışsın ilk 2-3 ay zaten sivilcelerin artacak bende aynı türevde olan roaccutane kullandım 10 ay sürdü şimdi yüzüm bebem gibi tonik ve izler için kreme başladım siyah noktam bile yok pürüz yok. sen o hapa yine basla benim tavsşyem yüzün sivilce kusacak deri altındakiler kendini dısarı atacak 2-3 ay. benim bazı sivilcelerim baş vermiyodu şişiyodu böyle yüzümün 8 yerinden iğne yapıldı ama değdi ya