- Konu Sahibi titanicesra
-
çünkü bir kadın gitmek istemezse erkeği ikna etmesi sadece birkaç dakika sürer.. aynı şekilde gitmek isterse yine erkeği ikna etmesi birkaç dakika sürer.. k.valide geline söylemekte haklı, çünkü oğlu eşinden çekindiği için iftar davetini bile söyleyemiyor, değil ki normal zamanda gidelim diyecek.. k.valide de biliyor olayın gelinden kaynaklandığını ki bence haklı.. burada "k.valdieme gitmek sitemiyorum" diye yakınan arkadaşlar 20 sene sonra "gelin oğlumu 3 hafta da bir görmemi istiyor, hak mı bu" diye konu açacak..
Siz kayınvalidenize gitmiyorsanız bile eşinizle beraber arada sırada çocugunuzu gönderin ki torunlarını sevsinler bu onların en doğal hakkı,peki siz kendi annenize ne sıklıkla gidiyorsunuz eşinizde sizinle geliyor mu ?Ayrıca bu hafta sonu kayınvalideniz bir iftar yemegine çağırabilirsiniz sonuçta eşinin annnesi o sevsende sevmesende.
bebek 1 yaşında gönderemem annemlerle aynı binada oturuyoruz ama eşim benimle çok nadir gelir ayda 1 bazende 2 ayda geldiğide olmuştur..
Daha bu sabah baska bir konuya yazdim
Hic bir sey tek tarafli degildir.
Ayrica siz esinizin 2-3 gunde bir gittigini soyluyorsunuz ama ,
kim ne derse desin ailecek gittiginizdeki gibi mutlu olamazlar .
Calisan bayan olabilirsiniz fakat ayni sehirde 3 hafta cok fazla .
Hafta ici 1 saat ugrasaniz yine yeter onlara ....
Bir baska konu da esiniz
kendi annesinden pazar gunu sizin dayiniza iftara gittiginizi sakliyor.
Olay cikmasin diye iyi niyetinden yapiyor belli ki
ama esinizin bu davranisinin
altinda yatan cevabi birazcik ozelestiri ile kendinizde bulabilirsiniz :)
bebek 1 yaşında gönderemem annemlerle aynı binada oturuyoruz ama eşim benimle çok nadir gelir ayda 1 bazende 2 ayda geldiğide olmuştur..
Duyduğunu duymazlıktan gördüğünü görmezlikten gel seni seviyormuş gibi yapanı sende seviyormuş gibi yap bikere eşin neden yalnız gidiyo tabikide sen gitmediğin için. Gidiver geliver yani ne olur biz gelinlerdede var biraz öz eleştiri yapmak gerekirse o kaynana kocana birşey yansıtmıyorsa sen niye yansıtıp kocanla aranı açacaksınki
Arkadaşlar siz benim yerimde olsanız nasıl davranırsınız kayınvalidenize gidip gelme sıklığınız nasıl?
canım bu konuyu annem evlenmeden önce konuşmuştu biz laf söz sevmeyiz demişti annem k.validem kabul etmişdi aynı binada oturmamızı.
Bide aynı binada oturmanın dezavantajı var. Eşim annemlere pek gelmek sitemiyor. Evden İnip çıkarken görüyorum diyor annenleri ama iş kendi annesine gitmeye gelince değişiyor sen annemlere gelmek istemiyosun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?