Arkadaşlar moralim bozuk kayınvalide ile ilgili bi sorun bi fikir verin lütfennn

bırde kayınvalıdeye gıdıp gelme olayını sormussunuz kafamıza estıkce gıderız hafta sonu ararız kahvaltıya gelıyoruz derız hazırlar sagolsun yanı farketmıyo

yeni doğum yaptığım bir dönemde çatkapı gelen kv deme yemekelrim az olduğu için ek olarak makarna yapmıştım. hala dilinden kurtulamam biz makarna yiyomuşuz bu evde sebze,balık pişmezmiş.oğlu vitaminsiz kalmış falan filan...yani kv ise konu gönüller bir olsun muhabbeti boş...

konu ile alakasız bi yorum yaptım ama içimde kalmış galiba

biz haftada bir giderdik.eşimi tek yollamam.her çağırdıklarındada giderdik. hasta olsam canım istemese yine giderdim amaaa artık işler değişti.

bundan sonra gideceğimi sanmıyorum. sizde içinizden ne geliyorsa öyle davranın.kendinizi hiç kasmayın.değmezzz...

Esra, bak eşin ne sana annesinin davet ettiğini söyleyebiliyor,
ne de annesine sizin dayınıza iftara davetli olduğunuzu söyleyebiliyor.

Ben de diyorum ki eşinin böyle davranmasının altında yatan sebebin cevabını ancak
kendin özeleştiri yaparak bulabilirsin.

Annesi de oğlunun durumunu anlıyor aslında, ama çaktırmadan sana soruyor,
nerdeydi ne yaptı gibilerinden.

Peki al şapkayı koy önüne düşün şimdi.
Sence de eşine haksızlık etmiyor musun?
Bu şekilde arada kalması haksızlık bana göre.

Son düzenleme:
arkadaşım fazla bencilce gördüm seni kusura bakma ama
Ramazan yarım oldu 1 gün k.validenle iftar etmeyin
nedense eşin öyle bir hale gelmiş ki annesinin davetini bile söylemiyo sana
kusura bakma ama dayından önce onun öz annesi gelir..
eşinde de var hata sana söylemeliydi
hadi dayınlara önceden söz verildiyse sonra da annesini arayıp "dayılarına söz vermiştik sana da 1 gün sonrası gelelim anne ayıp olmasın dayılara" da diyebilirdi
birde benimle beraber kaç kişi sormuş hafta içi neden gitmiyosun diye cevabını alabilir miyiz?
k.validen iyi biri bence..

evt cnm tamda anlatmak istediklerimi anlatmışsın. kayınvalidemin kaç tane torunu var eltimin 3 tane misal bizim bebekten bile küçük torunu var onları sevsin zaten torun sevgisi almış, ben yeni evliyim rahat olmak istiyorum.

hafta içi gitmeyi düşünüyorum banada mantıklı geldi. Eşimde sorun evet, güzelce izah etmesi gerekirdi. dün eşime sordum annesi cumartesi gelin demiş, eşimde cumartesi günü işyerine davetli olduğu için pazar geliriz demiş sonradan dayınlar geldi aklıma geldi dedi.

her çocuğun anne kalbinde yeri ayrı lduğu gibi,her torununda yeri ayrıdır.o nedenle nasılsa torun sevgisini tattı,diğerlerini sevsin diyemeyiz.torunun çok diye sizinkini özlemeyeceğini mi düşünüyorsunuz.

eşine söyle arkadaşım izah etsin güzelce bundan sonra
hem hafta içi gidince yemeğin olur hemde görümceni de görmemiş olursun
hem torunlarını görürler iyi olur...

konu sahibi arkadaşım sende biraz abartıyo gibisin, içine bi dön bak sen ne istiyosun aile apartmanında oturalım eşim benimle birlikte aileme çıksın gelsin gitsin, ailem torunlarını sevsin ama kaynanama gitmiyim kocam laflarını bile etmesin bu nedir?
iç güvey mi eşin?
bebek az gördüğü insanları yadırgar ve ağlar tabiki, çocuk ağlıyo diye gitmicekmisiniz yani

gerçekten çok tuhaf bir düşüncedesiniz.
biraz empati yapsanız?
ileride çocuğunuz size gelmezse ve torununuzu ayda 1 görürseniz bebeğin sizi yabancı bilmesi herhalukade normal tabii.

eşin ağaç kavuğundan mı çıktı ki ailesini istemiyorsun.. altı üstü 3-4 saat onlarla vakit geçireceksin.

bence kötü niyetli bi durum yok ortada..
sen gitmek istemediğin için bahane arıyosun hepsi bu..

ben eşimi annesinin evine asla tek yollamam ben yokken neler dediklerini eşimi ne şekilde doldurduklarını bilemem bi arkadaşın dediği gibi hafta sonu gitmek istemiyorsan hafta içi bir akşam gidin rahat edin hep eşinizde sizin ailenize karşı böle bi tavır alsa hoşunuza gidermi göstermelikte olsa eşinize ailesine saygı duydugunuzu gösterin olsun bitsin.

Arkadaşım siz kendi evlatlarınız ve torunlarınız arasında ayrım yapabilirmisiniz isterseniz bir 20 sene sonrasını düşünün çocugunuzun evlendigini ve size torununuzun gösterilmedigi onun zaten başka torunları var benimkine gerek yok dedigi kusura bakmayın ama ben hatayı sizde görmeye başladım artık ne eşinizde ne kayınvalideniz de zaten siz kendi ailenizde aynı binada oturuyorsunuz onlarla hergün görüşüyorsunuzdur büyük ihtimal 20 dk bile olsa ama eşiniz haftada 2-3 kere kendi ailesine gidince suç oluyor.

Bende abartmış olabilirim ama inanın ki içimden gelmiyor gitmek.

tabiki iç güvey değil ama eşimde bize sık gelip gitmiyor kimse onu rahatsız etmiyor annemler evlendiğimizden bu yana 10 kere gelmiştir anca. Ben eşimi ailesine gitmesine mani olmuyorum ama aileside genel olarak sıcak değil bende sıkılıyorum gitmek istemiyorum özellikle görümcemi görünce afakanlar basıyor sanki.Arkadaşların dediği gibi hafta içi gitmek daha mantıklı.

ANLATMA SAKIN... blöf yaptığı apaçık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…