- 1 Ağustos 2023
- 16
- -5
- 6
- 23
- Konu Sahibi nacizane_1kadin
-
Cami hocasına okutun o söylerArkadaşlar bu cevseni eşim taktı takali huzursuzluk peşimizi bırakmıyor nerdeyse boşanma aşamasına geldik rica ediyorum bundan az da olsa anlayan biri var mı ailesi eşim uzmaan olduğu için Suriye'de korkutugundan dolayı yaptırdıklarını söylemişlerdi daha doğrusu eşim öyle demişti içimden bir ses hep o cevsenden kaynaklandığını söyledi açtım içini çok şaşırdım sizce bu ne
Bir camiye gidin bilen birisine gösterin. Buralarda her kafadan ses çıkar, kafa karıştıran olur.Arkadaşlar bu cevseni eşim taktı takali huzursuzluk peşimizi bırakmıyor nerdeyse boşanma aşamasına geldik rica ediyorum bundan az da olsa anlayan biri var mı ailesi eşim uzmaan olduğu için Suriye'de korkutugundan dolayı yaptırdıklarını söylemişlerdi daha doğrusu eşim öyle demişti içimden bir ses hep o cevsenden kaynaklandığını söyledi açtım içini çok şaşırdım sizce bu ne
Arkadaşlar bu cevseni eşim taktı takali huzursuzluk peşimizi bırakmıyor nerdeyse boşanma aşamasına geldik rica ediyorum bundan az da olsa anlayan biri var mı ailesi eşim uzmaan olduğu için Suriye'de korkutugundan dolayı yaptırdıklarını söylemişlerdi daha doğrusu eşim öyle demişti içimden bir ses hep o cevsenden kaynaklandığını söyledi açtım içini çok şaşırdım sizce bu ne
evliliğimin ilk 3 ayından aldatıldım
bir kaç ay önce eşim eski sevgilisine numarasını vermiş bunu aramış
geçen telegrama girdim afedersiniz açık saçık kadın kanalarina girmiş n
tango uygulaması yüklüydü
Ilk olarak kağıdı suya at yazılar gidecek sonrasında suyu musluğa kalıntı kağıdı çöpe at gitsin böyle şeyler le uğraşmayın bir dahaArkadaşlar bu cevseni eşim taktı takali huzursuzluk peşimizi bırakmıyor nerdeyse boşanma aşamasına geldik rica ediyorum bundan az da olsa anlayan biri var mı ailesi eşim uzmaan olduğu için Suriye'de korkutugundan dolayı yaptırdıklarını söylemişlerdi daha doğrusu eşim öyle demişti içimden bir ses hep o cevsenden kaynaklandığını söyledi açtım içini çok şaşırdım sizce bu ne
Ama kocişini affetmek için bir bahanesi olmasın mı?Boşanma aşamasına kocanız sizi aldattığı için gelmediniz mi? Hem de evliliğinizin 3. ayında. Bu yazı ile ne alakası var anlamadım ben ?
Ama kocişini affetmek için bir bahanesi olmasın mı?
Bu arada kağıdı ters tutuyorsunuz çarpılacaksınızArkadaşlar bu cevseni eşim taktı takali huzursuzluk peşimizi bırakmıyor nerdeyse boşanma aşamasına geldik rica ediyorum bundan az da olsa anlayan biri var mı ailesi eşim uzmaan olduğu için Suriye'de korkutugundan dolayı yaptırdıklarını söylemişlerdi daha doğrusu eşim öyle demişti içimden bir ses hep o cevsenden kaynaklandığını söyledi açtım içini çok şaşırdım sizce bu ne
Konu sahibinin aklına o gelmediyse tabi.Hımm baya baya bu yazı yüzünden adam sürekli sizi aldatmış
Arkadaşlar bu cevseni eşim taktı takali huzursuzluk peşimizi bırakmıyor nerdeyse boşanma aşamasına geldik rica ediyorum bundan az da olsa anlayan biri var mı ailesi eşim uzmaan olduğu için Suriye'de korkutugundan dolayı yaptırdıklarını söylemişlerdi daha doğrusu eşim öyle demişti içimden bir ses hep o cevsenden kaynaklandığını söyledi açtım içini çok şaşırdım sizce bu ne
Öncelikle ters tutuyorsunuz. Yuvarlak kısım üstte olacak.
Google translate üstünden kamera seçerseniz tıkır tıkır tercüme ediyor.
Bu arada kağıdı ters tutuyorsunuz çarpılacaksınız
Google lens'te arattım şöyle bir şey çıktı:
Muwat wa Allah, la Al-Alam, Rael Mikael, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı. Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı
İyi ve salih Allah'ın adıyla Muhammed, Allah'ın elçisidir ve Allah onunla beraberdir. İman edip salih ameller işleyenler için aralarında mağfiret ve büyük bir mükâfat vardır. Sonra size, ondan sonra indirdi. ağız emniyeti Sizden bir grubu, Allah'ı taşıyıcı sanan bir zümreye açmayız.
Korumak için yapılmışa benziyor ben kötü bir şey göremedim
nas felák ayetel kürsi okusaymış bu ne tövbe ya. Arapça bilirim ama çevirememArkadaşlar bu cevseni eşim taktı takali huzursuzluk peşimizi bırakmıyor nerdeyse boşanma aşamasına geldik rica ediyorum bundan az da olsa anlayan biri var mı ailesi eşim uzmaan olduğu için Suriye'de korkutugundan dolayı yaptırdıklarını söylemişlerdi daha doğrusu eşim öyle demişti içimden bir ses hep o cevsenden kaynaklandığını söyledi açtım içini çok şaşırdım sizce bu ne
bilmediğiniz kimslere asla bunu yaptırmayın,tam tersi teper
Evet okututacam gogleden çevirdim ama. Hiç birşey anlamadımCami hocasına okutun o söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?